- 11 Jul 2011, 14:49
Elem, ima jedna istinita prica dogodila se na Pravnom fakultetu. Moja drugarica poznaje sestru glavnog aktera. Bio je neki lik koji je polagao ispit i profesor namerno nije hteo da ga pusti. Lik je ucio, znao je gotovo celu knjigu napamet i josh je poznavao dodatnu literaturu iz datog predmeta, ali profesor nije hteo da ga pusti. Na kraju je doshao po n-ti put da polaze i ovaj kada ga je ponovo oborio decko je uzeo pishtolj i pucao sebi u glavu. Od tada vishe nijedna osoba nije pala na ispitu kod tog profesora. Istinita prica.
Originally posted by SeoskiLolaHiv se ne moze dijagnostikovati dan posle
(negde u Americi)
Devojka umire u bolnici.
Spustaju je u mrtvacnicu.
U mrtvacnici radi cika cudnih seksualnih sklonosti.
Usred silnog cimanja i drndanja devojka ozivljava a cika dozivljava infarkt.
Roditelji nisu hteli da podignu tuzbu protiv cike.
(negde u NS)a za to sam saznao telefonskim putem tako sto me je nazvala drugarica da isprica sta se desilo drugaricinoj drugarici od njene drugarice![]()
Devojka sedi sa drustvom u kaficu. Odjednom oseti kako je nesto ubolo u dupe. Podvlaci ruku i vadi iglu sa privezanom ceduljom na kojoj pise hiv. Vriska, dreka, plac... Odlazi sutradan da se testira i naravno nalaz je pozitivan.
![]()

Elem, ima jedna istinita prica dogodila se na Pravnom fakultetu. Moja drugarica poznaje sestru glavnog aktera. Bio je neki lik koji je polagao ispit i profesor namerno nije hteo da ga pusti. Lik je ucio, znao je gotovo celu knjigu napamet i josh je poznavao dodatnu literaturu iz datog predmeta, ali profesor nije hteo da ga pusti. Na kraju je doshao po n-ti put da polaze i ovaj kada ga je ponovo oborio decko je uzeo pishtolj i pucao sebi u glavu. Od tada vishe nijedna osoba nije pala na ispitu kod tog profesora. Istinita prica.