Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Goran-Ako balavish na crne malje onda sam ja savrsen za tebe ...imam ih kolko hoces pa i previshe :bouncy:

Izlet na sever Marakane sa Zvekijem :love:
Zvuci super mada mislim da bih do toga lako doslo i bez tvog provodadzisanja.

Moras sacekati krajem meseca cu odraditi jos jedan photo sesion pa mozda objavim i nesto vise od dupeta :D
Korisnikov avatar
By Mahnitu
:D :eya:

Ne štedi na blicu :foto: a sve što nije primereno javnom forumu ide u moju privatnu kolekciju
ok? :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Jest, pa da te fotke sto ti posaljem posle zavrse na nekim fetish sajtovima bez odobrenja :komp:

Po meni moze da balavi samo moj dechko ako hoce i tacka :durenje:
By Paris
Originally posted by goran
ha! ali ko je potpisao, to ti meni reci :egzorcist:
(ne priznaju se megatrend i slično :lol: )

:cvece:
diplome potpisujem i izdajem ja...kao rektor univerziteta :alexis:

:lol:

qdf, ne secam se da si ti polagala ista kod nas:lol: a kamoli da si do diplome stigla:meduza:
Korisnikov avatar
By Modesty
jel se to ovdje nešto polaže,zbilja nisam u toku...prvi put da otvorim temu,nešto pročitah na početku ali nemam pojma o čemu je riječ?
Korisnikov avatar
By Glaistig
'vako,poshaljesh Goranu neprilicne fotografije,koje ce on posle da prosledi meni,ako ima vajde gledati :zev: zauzeta sam,nemam vremena sve da procesiram,samo bitne informacije ;) ,enivej,zavisno od raspolozenja prebacujemo te kod Paris ili Swanimira -kao sto rekoh,zauzeta sam :kosa:

Boyz,fotke prvo kod mene,pa ja prosledjujem Goranu,a zatim sve to kod rektora,posto verujem da je i rektor zauzet :smeh:

eh,ubi me ovaj raspust,prsla sam skroz

:mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Lakiboy_ns
Jest, pa da te fotke sto ti posaljem posle zavrse na nekim fetish sajtovima bez odobrenja :komp:

Nemaš poverenja u mene? ccc :nope:

Hoću :D tačka :mirnatetko:
By Paris
Originally posted by Glaistig
verujem da je i rektor zauzet :smeh:
vrlo :kosa:
By Paris
kakva papirologija, kod nas je sve na reč :kosa:

:kosa:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Lakiboy_ns

Nemaš poverenja u mene? ccc :nope:

Hoću :D tačka :mirnatetko:
You like to cuddle dont you? :mazi:

:cuddle:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Paris
ha! ali ko je potpisao, to ti meni reci :egzorcist:
(ne priznaju se megatrend i slično :lol: )

:cvece:
diplome potpisujem i izdajem ja...kao rektor univerziteta :alexis:

:lol:

qdf, ne secam se da si ti polagala ista kod nas:lol: a kamoli da si do diplome stigla:meduza:
O da... o toj diplomi smo pricale.. no tnx meni treba za fax ;)
ON: Ajde vas dvoje lepo na u2 pa se muvajte.... !
Korisnikov avatar
By Tomek
A ko je sve imao cast da primi diplomu ovog cenjenog univerziteta?
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Zbunjena, Paris, Swan, Glaistig :alexis:
Zvezdaš, Zemunac, kal, unic0rn, goran :rambo:
verovatno zaboravih nekog :blush:
Korisnikov avatar
By Blady
Ne znam kako je ova tema uopste stigla do ove strane...
Bezvezna je do bola...
Korisnikov avatar
By Mahnitu
a ti dušo :obraz: daješ svoj nesebični doprinos :)
Korisnikov avatar
By Blady
Da, dala sam svoj doprinos... ali kao i dosta tema i ova je nebulozna... :eifranloo:
By Paris
Tema jeste glupa i nema ni 1% kvaliteta i autenticnosti originalnih Zgodnih komada :volinevoli:
By J...
Tema jeste glupa i nema ni 1% kvaliteta i autenticnosti originalnih Zgodnih komada :volinevoli:
A hoce neko meni da objasni o cemu se ovde radi, ukoliko opet nije u pitanju neka zatvorena sekta? :peace: :D
By Paris
U ta dobra, stara, prastara vremena ziveli su Zgodni komadi. Njih 15tak zgodnih i lepih su se ovde okupljali i druzili. A sve je pocelo jednim bezazlenim postom 'Otkud ti znas ko je ovde zgodan?' koji je napisala Paris, a upucen je bio korisnici Vivaldi koja tada bejase moderator DIP-a, i tako zapoce offtopic Zgodni komadi.

Ti pravi Zgodni komadi su ziveli srecno i veselo sve dok im temu nije obrisao zli admin Junisha (koji nema nikakave veze sa Junikornom koji je dobar :zvizdi: (ali neverovatno lice:ccn: )

Onda nostalgicni zgodni komad Goran koji se tada zvao Mahnitu :indijanac: odluci da otvori nove Zgodne komade sa ciljem da svu decu i zene sakupi ponovo zajedno.
By J...
U ta dobra, stara, prastara vremena ziveli su Zgodni komadi. Njih 15tak zgodnih i lepih su se ovde okupljali i druzili. A sve je pocelo jednim bezazlenim postom 'Otkud ti znas ko je ovde zgodan?' koji je napisala Paris, a upucen je bio korisnici Vivaldi koja tada bejase moderator DIP-a, i tako zapoce offtopic Zgodni komadi.

Ti pravi Zgodni komadi su ziveli srecno i veselo sve dok im temu nije obrisao zli admin Junisha (koji nema nikakave veze sa Junikornom koji je dobar :zvizdi: (ali neverovatno lice:ccn: )

Onda nostalgicni zgodni komad Goran koji se tada zvao Mahnitu :indijanac: odluci da otvori nove Zgodne komade sa ciljem da svu decu i zene sakupi ponovo zajedno.
Bas lepa prica. :wow:

I kako ide okupljanje? Ima li jos zivih Zgodnih komada? :D
By Paris
Zgodni komadi se okupise jos jednom ali to vise ne bese to.

Stara dobra vremena bejahu prosla i dodjose neka nova koja oduvase staru atmosferu ljubavi i srece.

Neki prestase da dolaze na forum(kao npr korisnica Aksa, a za njom i korisnik Kupper, koji se zamonasi), a drugi se vise ne secase sta su pisali.

Zemun saznade da mu majka Paris nije prava majka, a da ga je otac Mahnitu, koji pored Paris imase jos zena, napravio u pijanom stanju te se ne secase nicega i ne priznavase ga. (Otuda Zemunova sklonost ka splavovima, pevaljkama i pijancenju).
Swan poraste i prozli se (kao mali Zgodni komad bejase ćuškan i zlostavljan te odluci da naplati dugove ), Glajstig ostavi Kuppera (koji je zbog nje otisao u manastir), Zvezdas se otisnu u vode menadzmenta u sportu (setimo se samo njegovog sjajnog trogodisnjeg organizovanja odbojke :D ) i ne htede da gubi vreme/novac sa ZK, kal svracase i dalje, ali vise niko nije bio siguran ko koga ovde muva i sta je poenta celog druzenja.

Pojavise se razni padobranci koji zelese da na brzinu postanu Zgodni komadi, ali to ne idjase tako.
Nemase onaj smek pravih zgodnih komada, i ne shvatase da se zgodni komad ne moze postati na silu.
Usamljeni pravi zgodni komadi bejase jos neko vreme zajedno, a onda se otisnuse svako svojim putem ne sakupivsi se i ne videvsi se vise nikad.

Hladni vetrovi sa planina oznacise kraj ere zgodnih komada.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ahahahahahaha. Isuse. :lol:
Da razjasnimo neshto => splavovi i pevaljke da, ali alkoholisanje je dezinformacija! Tu noc sam popio samo jedno pivo i ni kap vishe!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Black Lady
Bezvezna je do bola...
Aj lepo proshetaj do "Moje fotke" poshto ovakve teme ni ne mogu da budu razumljive i zanimljive tebi i slichnima tebi*.

*Ovde uglavnom kucaju stari forumashi koji na forumu imaju 3 i vishe godina staza. I jedino je mesto za opushtanje nas penzosa. ::chilling:
By Paris
:hug:

trenutno da, ali mozda Zgodni komadi ponovo zazive:sunce:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Zemunac
Originally posted by Black Lady
Bezvezna je do bola...
Aj lepo proshetaj do "Moje fotke" poshto ovakve teme ni ne mogu da budu razumljive i zanimljive tebi i slichnima tebi*.

*Ovde uglavnom kucaju stari forumashi koji na forumu imaju 3 i vishe godina staza. I jedino je mesto za opushtanje nas penzosa. : :chilling:
ja bih radije išla na temu(kad bi potojala a ja nemam volje ni vremena da je otvaram) :zgodni,inteligentni i prijatni komadi...što za ovu baš i ne bih rekla da je takva pa ću vas pustiti da uživate u svojoj zgodnosti,neću biti pregruba pa dodati,ispraznoj,netolerantnoj i ponajmanje gostoljubivoj.
A KOLIKO STE ZGODNI KAD SAMI SEBE U ĐIRU OCJENJUJETE,MOGU SE MISLIT.
Adio i ugodno druženje. :chilling:

Moram ipak dodati na kraju;čast izuzecima,koji naravno kao i svugdje postoje.
By Paris
srecan ti put i ne vracaj se vise :bye:
By J...
Mozda bi za srecnu buducnost trebalo ponovo ispitati zgodnost preostalih Zgodnih komada. Vreme je ipak neumoljivo. :P
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 38
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!