Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Jeste, eno linka ispod slike.

Ali komentari..."VIDI se da je kuče NADROGIRANO da bi se iskoristilo za ove fotografije".
By alexandermagic
Srpski domacin drzi kera vezanog u kraj baste ili dvorista, na lancu kojim mozete slona da zavezete, lanac je dugacak jedno 80 santimetra i tezak 4 kila. Tamo ker spava i jede kada mu se da koren kukuruza, e, da ga ne bi tuklo sunce, domacin isece jedno staro metalno bure, da bi ker mogao da se skolone od letnje zege !? U buretu je preko +50 stepeni!? Ako ker laje sto nema vodu ili hranu domacin dohvati kolac ili vilu pa po rebrima bije zasto ker arlauce ??? Koji krevet, koji bakraci , zna se gde je keru mesto !

:radosnice:

Da mi ga je locirati, dohvatiti i ubaciti u prazan bunar.
Korisnikov avatar
By Mars
Mislim da je tip bio ironičan.

Da to nije njegov stav, nego kritikuje one koji rade opisano.
Korisnikov avatar
By Mars
Po teoriji književnosti.

Ovo je komentar sa portala.
Korisnikov avatar
By Lolek-i-Bolek
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2532385#p2532385]disaster blue napisao:[/url]Macke s prefrigane i ne volim ih.. dolaze da se maze samo kad im nesto treba.. kuce te voli pa te voli. Amin!
Macku mazis a ona prede i istovremeno ti prvo zariva kandze duboko u meso pa onda pocne da grebe tj ispoljava svoju silnu ljubav. Macke se inace ne vole maziti. One to rade, kao sto rece disaster blue, prefrigano tj uvek sa jasnim ciljem. Zabelezeno je mnogo slucajeva da su macke jele les svog vlasnika koji je umro u stanu, dok o psima u takvoj situaciji imamo sasvim drugacije price. Najcesce pas ode na grob svog vlasnika, tamo tuguje i odbija i hranu i vodu i na kraju ugine :( ili se desavalo da svakodnevno ceka svog vlasnika na nacin i mestu kako ga je i gde cekao dok mu je vlasnik bio ziv. Bio je na netu video o psu koji godinama na istom mestu ceka svog pokojnog vlasnika. Na tom mestu ga je cekao svakog dana kada bi se ovaj vracao sa posla. Pseca ljubav je jaca i cistija od covekove, a uporedba sa mackom je najblaze smesna.
Korisnikov avatar
By Lolek-i-Bolek
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589371#p2589371]alexandermagic napisao:[/url]Srpski domacin drzi kera vezanog u kraj baste ili dvorista, na lancu kojim mozete slona da zavezete, lanac je dugacak jedno 80 santimetra i tezak 4 kila. Tamo ker spava i jede kada mu se da koren kukuruza, e, da ga ne bi tuklo sunce, domacin isece jedno staro metalno bure, da bi ker mogao da se skolone od letnje zege !? U buretu je preko +50 stepeni!? Ako ker laje sto nema vodu ili hranu domacin dohvati kolac ili vilu pa po rebrima bije zasto ker arlauce ??? Koji krevet, koji bakraci , zna se gde je keru mesto !

:radosnice:

Da mi ga je locirati, dohvatiti i ubaciti u prazan bunar.
Ovo je sve od slova do slova istina, prilicno ublazena istina, ali istina. Volontirala sam u azilu za pse i upravo videla pse koji su imali takav zivot. Neke pse smo oduzeli vlasniku pa smo imali priliku videti kako je pas ziveo a neke je vlasnik izbacio sa imanja kada su mu izgledali neupotrebljivi jer od gladi i svih drugih neuslova vise nisu mogli ni da lanu, a o tome da su ti jadni psi ustvari umirali suvisno je pisati. Ironija bi bila da se pojavi tekst u kome pise sve suprotno od ovoga.
Korisnikov avatar
By Mars
pseća odanost prema SVEMU je fascinantna

Slika
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589591#p2589591]Lolek-i-Bolek napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2532385#p2532385]disaster blue napisao:[/url]Macke s prefrigane i ne volim ih.. dolaze da se maze samo kad im nesto treba.. kuce te voli pa te voli. Amin!
Macku mazis a ona prede i istovremeno ti prvo zariva kandze duboko u meso pa onda pocne da grebe tj ispoljava svoju silnu ljubav. Macke se inace ne vole maziti. One to rade, kao sto rece disaster blue, prefrigano tj uvek sa jasnim ciljem. Zabelezeno je mnogo slucajeva da su macke jele les svog vlasnika koji je umro u stanu, dok o psima u takvoj situaciji imamo sasvim drugacije price. Najcesce pas ode na grob svog vlasnika, tamo tuguje i odbija i hranu i vodu i na kraju ugine :( ili se desavalo da svakodnevno ceka svog vlasnika na nacin i mestu kako ga je i gde cekao dok mu je vlasnik bio ziv. Bio je na netu video o psu koji godinama na istom mestu ceka svog pokojnog vlasnika. Na tom mestu ga je cekao svakog dana kada bi se ovaj vracao sa posla. Pseca ljubav je jaca i cistija od covekove, a uporedba sa mackom je najblaze smesna.
da bi uspješno generalizirali mačke i pse potrebno je da odradite i jedne i druge u više komada po čitav njihov život...

neke se mačke vole maziti a neke ne... ima mačaka koje obožavaju maženje dok su male a kad narastu vole samo po leđima ili nikako... i fino će vas pristojno upozoriti na to... ako ste naučili mačji jezik, naravno... maženje mačaka drugačije je nego maženje bilo koje druge beštije... to je najviše nalik na reiki, nekakva čudna energetska razmjena i nekim mačkama vaša energija odgovara a nekima ne... mačke znaju imati užasnu potrebu da se maze bez da će išta dobiti od toga osim samog maženja... ali ne sa svakim...
maženje psa više je kao masaža čovjeka (s razumljivim razlikama, jelte), mnogo je ovozemaljskije iskustvo kojim se prenosi sijaset osjećaja ali nipošto nije toliko energetska i astralna kao kod mačke... pas je skloniji koristiti maženje i umiljavanje za svoje ciljeve jer bolje razumije ljudski jezik od mačke... mi moramo naučiti mačji da bi mačke razumjeli ali pasji ne trebamo posebno učiti... pas prečesto sam nađe načina da nam objasni što hoće... mačka se frustrira i obično ode kad je ne razumijemo... ili počne divljati i postaje pakosna što nama izgleda kao da je podivljala iz čista mira i onda velimo obično da je to iskonska divljina i da će uvijek nešto divlje biti u mački... a istina je potpuno drugačija...

mačka prede i zabija nokte kad uživa i to je radila i majci dok je sisala... to čak i poneki pas znade raditi... to je prije svega izraz užitka i opuštenosti a ne ljubavi...
mačja je ljubav posebna i neobična... psi nas puno bolje kuže a mačke su prema njima totalni autisti... što nikako ne znači da ne vole... samo drugačije to izražavaju...
da mnogo ne duljim, evo 2 primjera mačje ljubavi:

1) imadoh mačku tek izleglu i odlučih se pokušati dresirati to mače... dresura mačaka je moguća i rezultati su isti kao kod pasa ali takve mačke moraju od malena biti uz čovjeka i ne smiju upoznati druge mačke... onda će biti poslušne i pametne kao cirkuske pudlice...
naučio sam malog mačka da napravi salto kad ga primim za prednje šape i dignem ga... a onda je slučajno pobjegao i nije ga bilo par dana... kad se vratio nije više bio zainteresiran za učenje već samo za maženje... nakon toga je počeo sve češće izbivati iz kuće dok se nije za stalno preselio u dvorište... a onda je narastao i počeo lutati... na kraju se vraćao kući samo jednom sedmično... pa jednom u 2 sedmice... i na kraju se više nije vraćao... međutim, često bi se viđali po susjedstvu... postao je veliki sivi mačor, gazda ulice... ali svaki put kad bi me vidio, brzo i oduševljeno bi dotrčao i pružio bi šape da ih primim i onda bi pokušao napraviti salto... kako je bio stariji to mu je sve teže išlo... pa bi samo ostali tako držeći se za ruke... i onda bi mi dirnuo nos njuškom... inače nije više trpio da ga se mazi... samo da ga se drži za ruke... i to je samo meni dozvoljavao... drugim ljudima nije uopće prilazio...

2) u dvorištu sam imao psa koji je imao svoju kućicu od drva, napravljenu po PS-u, prostranu, suhu i sa ulazom na jednoj strani (krivo je staviti ulaz na sredinu jer beštija nikad nije potpuno zaklonjena)... međutim, nije pas bio jedini stanar... ovako je to išlo... ujutro bi iz kućice prvo izašao jedan smeđi pijetao... zakukurikao bi i čekao ostale... onda bi izišla jedna šarena mačka istežući se... a onda bi se prizor ponovio ko u matrixu... izašla bi poptuno ista mačka i jednako se rastegla... bile su iz istog legla, blizanke... nikada se nisu razdvajale... a onda bi izašao pas... i on bi se rastegnuo... kad bi jeli pas bi puštao sve prije nego bi sam jeo iz zajedničke zdjele... iako bi pijetao bio najmanje zaiteresiran za jelo iz zdjele...
jednog dana jednu mačku zgazilo je auto... sestra se ponašala kao da se ništa nije dogodilo...
međutim, nakon što se pas najeo otrova i veterinar ga je uspavao jer mu više nije bilo spasa, ista mačka nije izlazila iz kućice sedmicu dana, samo je unutra tužno zavijala i odbijala je jesti... to zavijanje zvučalo je točno kao da plače dijete i nije prestajalo ni dan ni noć točno sedmicu dana... onda je prestalo i mačke više nije bilo... nismo je nikada više vidjeli... iako je to bio njen teritorij od rođenja i dobijala je jesti koliko je htjela... čitavo susjedstvo je i dan danas pamti... ako to nije ljubav, što je to onda bilo?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mačke su Z A K O N - tačka(.)

2kune :love:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Na stranu što si mi fizički vrlo jebozovan... imaš jedan od najdivnijih umova na koji sam naišao u životu :hail2:
Korisnikov avatar
By Mars

Samo ja uopšte be bih rekao da su psi u tim situacijama FUNNY. Impresivna odanost i pozrtvovanost, zastitnicki stav i kada se ostali clanovi porodice u pitanju potencijalna pretnja, tj ako je tako dozive.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!