Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
^znam bre, samo sto se na obicnom pregledu ne vidi to sto ja treba da ispravljam vezbama :)

I kakva korpa sad?
Korisnikov avatar
By Kekica
Originally posted by ljubav91

ja imam vozacku dozvolu ali bojim se da vozim,nikad nisam sama vozila :D bojim se prestrojavanja u drugu traku,i uvek razmisljam unapred o sledecoj raskrsnici,i o onoj posle nje,itd. Da sednem sama u kola ne znam ni gde bih se zaustavila,samo bih vozila dok mi ne nestane benzina xD i ne znam ni da se uparkiram :glup:
Hahahahaha :) .Makse, znas li kako je benzin skup, vrći parice!!!! :spank:
Gospodin Kekica se ne boji, on će da vozi svog medonju :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
Hys, pišem sa telefona to mi ostane u naslovu poruke, moram svaki put da brišem. Kakva god da ti je dijagnoza pisaće ti u dozvoli, a ako je to poremećaj koji će ti onemogućiti da budeš bezbedan učesnik u saobraćaju nećeš ni proći lekarski pregled i nećeš moći da upišeš vožnju. Ja sam mislila da si ti to sve već obavila. :)
edit: meni se nekako podrazumeva da ne bi prećutala da imaš to na pregledu pre svega sebe radi. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma naravno da ne bih-i ja vidim dobro bez naocara, ovo se vise odnosi na kakosebeseonokaze-a da!

Vidno polje!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!