Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Kulturni JelenNije problem u prvom postu od Kittrie, jer bi on mogao da odgovara opisu s pocetka tvog posta... problem je u ostalim postovima... Tu od onoga o cemu si ti pisala nema ni traga ni glasa, to su sve proste recenice u kojima je glagol jebati upotrebljen na sve moguce nacine. pa sta je bre ovo, kratak katalog psovki, poziva ili upucivanja na .ebanje. A kad i deckice privuche tema ciji je naslov "fck u" pa i oni pocnu da daju svoj doprinos na gore opisan nacin, onda je to znak da je +Estrogen dosao do dna dna. Pa sta si ocekivala, da ce od strane deckica ostati neopazena tema o .ebanju, pa makar stavljena i u Estrogen fixOriginally posted by vivaldikada uvidiš šta zna?i postovati poprili?no intiman izražaj odreðenog raspoloženja ili stanja svesti, potpuno neintencionalan u bilo kakvom pogledu osim da bude tu, takav kakav jeste, bez prethodnog rezimiranja, oblikovanja, prilagoðavanja ili nekih show-off namera, onda ?eš shvatiti,
:budibogsnama:
evo dve nove teme u jednom danu... fck u od Kittrie na kojoj je ravno 20 postova, dok je na drugoj strani Lezbejska poezija od The1whowished na kojoj je ravno 0 postova (svoj ne racunam, a vi vidite zasto)
sta je bre ovo sa estrogenom, ja sam potpuno prestala da ulazim ovde
![]()
koliko se takav post razlikuje od prostog copy-past-ovanja neke poezije ili proze, ?iji si smisao ve? 1000 puta ?ula ili skapirala na ?asovima književnosti
i koja izaziva ono intelektualno-salonsko ushi?enje, manifestovano u ubrzanom mahanju lepeze i kratkim i pseudo-orgazmi?nim uzdasima, poznatim i dostupnim samo tebi i još nekolicini, odabranih-naravno, mislim da ?eš videti koliko
ovo drugo spada pod jedan uobi?ajan, mlak, racionalan i namernim obojen postupak, a kako ovo prvo zahteva hrabrost, potpuno poništavanje(trenutno naravno) svog ego-a, sujete i obaziranja na bilo šta drugo osim sopstvene potrebe da se nešto iskaže. Naravno da sad sve što nam random padne napamet da napišemo ne spada u ovo iznad opisano,
i ovakav post je možda nekom borderline patetika ali upravo gore navedene karakteristike ga spre?avaju da preðe tu granicu.
Tako da i postovi koji su posle usledili, spadaju u simpati?an niz tog prvobitnog izraza, i jebeš ga ako sadrže psovku, kome se bre jebe za tu jednu psovku.....
mislim da bi estrogen fix, kao mesto za hormonalno debalansirane i much-needed fixeva( i kexeva=sorry rimuje se) trebalo da ima više ovakvih tema, vidiš da je i gej?ki?e privukla (?itaj dijasporu).
i nemoj me pogrešno shvatiti, I'm all about copy-pasting....
zato mi se ?ini da se nikako ne pomeram sa mesta, eventualno skaku?em
Originally posted by Kulturni JelenOvoliku gomilu gluposti na jednom mestu, ne videh nigde do dana današnjeg. Za sve postoji prvi put, izgleda.
kada uvidiš šta zna?i postovati poprili?no intiman izražaj odreðenog raspoloženja ili stanja svesti, potpuno neintencionalan u bilo kakvom pogledu osim da bude tu, takav kakav jeste, bez prethodnog rezimiranja, oblikovanja, prilagoðavanja ili nekih show-off namera, onda ?eš shvatiti,
koliko se takav post razlikuje od prostog copy-past-ovanja neke poezije ili proze, ?iji si smisao ve? 1000 puta ?ula ili skapirala na ?asovima književnosti
i koja izaziva ono intelektualno-salonsko ushi?enje, manifestovano u ubrzanom mahanju lepeze i kratkim i pseudo-orgazmi?nim uzdasima, poznatim i dostupnim samo tebi i još nekolicini, odabranih-naravno, mislim da ?eš videti koliko
ovo drugo spada pod jedan uobi?ajan, mlak, racionalan i namernim obojen postupak, a kako ovo prvo zahteva hrabrost, potpuno poništavanje(trenutno naravno) svog ego-a, sujete i obaziranja na bilo šta drugo osim sopstvene potrebe da se nešto iskaže. Naravno da sad sve što nam random padne napamet da napišemo ne spada u ovo iznad opisano,
i ovakav post je možda nekom borderline patetika ali upravo gore navedene karakteristike ga spre?avaju da preðe tu granicu.
Tako da i postovi koji su posle usledili, spadaju u simpati?an niz tog prvobitnog izraza, i jebeš ga ako sadrže psovku, kome se bre jebe za tu jednu psovku.....
mislim da bi estrogen fix, kao mesto za hormonalno debalansirane i much-needed fixeva( i kexeva=sorry rimuje se) trebalo da ima više ovakvih tema, vidiš da je i gej?ki?e privukla (?itaj dijasporu).
![]()
i samo ponekad ugledam nešto mnogo više i ve?e od mene.........
Originally posted by vivaldiOriginally posted by Kulturni JelenNije problem u prvom postu od Kittrie, jer bi on mogao da odgovara opisu s pocetka tvog posta... problem je u ostalim postovima... Tu od onoga o cemu si ti pisala nema ni traga ni glasa, to su sve proste recenice u kojima je glagol jebati upotrebljen na sve moguce nacine. pa sta je bre ovo, kratak katalog psovki, poziva ili upucivanja na .ebanje. A kad i deckice privuche tema ciji je naslov "fck u" pa i oni pocnu da daju svoj doprinos na gore opisan nacin, onda je to znak da je +Estrogen dosao do dna dna. Pa sta si ocekivala, da ce od strane deckica ostati neopazena tema o .ebanju, pa makar stavljena i u Estrogen fix
kada uvidiš šta zna?i postovati poprili?no intiman izražaj odreðenog raspoloženja ili stanja svesti, potpuno neintencionalan u bilo kakvom pogledu osim da bude tu, takav kakav jeste, bez prethodnog rezimiranja, oblikovanja, prilagoðavanja ili nekih show-off namera, onda ?eš shvatiti,
![]()
Originally posted by vivaldi
Pa sta si ocekivala, da ce od strane deckica ostati neopazena tema o .ebanju, pa makar stavljena i u Estrogen fix![]()
Originally posted by bigirldarlin' ne prsti? .
Analyze this![]()
Originally posted by Kulturni JelenOriginally posted by bigirldarlin' ne prstic .
Analyze this![]()
...mi smo lezbe(bi)..mi to radimo ovako
![]()
ukoliko si zaboravila sve to, evo ne?eg što je u duhu teme da te podseti malo....
have a nice day, go fuck somebody!
copyrights reserved by REI
![]()
Originally posted by Marspa kad su odreðene persone kritikovale moj prethodni avatar uz izgovor da je bio suviše explicitan i imao "attitude", pa sam morala da budem fina i stavim ovaj girly girl one... ahhhh, poor me...
Jako lep avatar ovaj iznad.
Originally posted by Kulturni Jelen
Jebite se svi koji idete na Underworld i svi koji imate bezi?ni net
i klima ureðaje, 0.5 ispita za uslov i više od kilo sladoleda u frižideru.......
well fuck youhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
i tebi želim da se jebeš
prija?e ti!
Originally posted by Kulturni Jelenehhh...klimu imam, ispite sve polozila (i diplomirala) odavnooooo, imam kutiju od 5kg sladoleda u fridzu, ali nemam bezicni net?! Da li mogu da se fakam?? a? a? a?
Jebite se svi koji idete na Underworld i svi koji imate bezi?ni net
i klima ureðaje, 0.5 ispita za uslov i više od kilo sladoleda u frižideru.......
well fuck youhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Originally posted by reveali meni je zejebavaju
jebite se kad ne znate normalno da skontate da treba da mi se ukljuci jebeni mobilni jer je jebeno placen pre jebenih nedelju i po dana, zato sto sam ga jos tad jebeno platila!!!!!!!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!