Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Marble
Originally posted by bombica
bem ti majku..zar svi lazovi i meni jedna prevarila
nemoze da nadjes drugu postenu a
ja sam mirna
:deda:
ko je mirna ja i claw mi smo postene a drugi fucka mi se
:pucaodsmeha:

kittrie, je l to tebi fali manijachnog sexa, ili sha.... ?

:alexis:
Korisnikov avatar
By vivaldi
Originally posted by Kulturni Jelen
Originally posted by vivaldi
:budibogsnama:

evo dve nove teme u jednom danu... fck u od Kittrie na kojoj je ravno 20 postova, dok je na drugoj strani Lezbejska poezija od The1whowished na kojoj je ravno 0 postova (svoj ne racunam, a vi vidite zasto)

sta je bre ovo sa estrogenom, ja sam potpuno prestala da ulazim ovde

:placko:
kada uvidiš šta zna?i postovati poprili?no intiman izražaj odreðenog raspoloženja ili stanja svesti, potpuno neintencionalan u bilo kakvom pogledu osim da bude tu, takav kakav jeste, bez prethodnog rezimiranja, oblikovanja, prilagoðavanja ili nekih show-off namera, onda ?eš shvatiti,
koliko se takav post razlikuje od prostog copy-past-ovanja neke poezije ili proze, ?iji si smisao ve? 1000 puta ?ula ili skapirala na ?asovima književnosti
i koja izaziva ono intelektualno-salonsko ushi?enje, manifestovano u ubrzanom mahanju lepeze i kratkim i pseudo-orgazmi?nim uzdasima, poznatim i dostupnim samo tebi i još nekolicini, odabranih-naravno, mislim da ?eš videti koliko
ovo drugo spada pod jedan uobi?ajan, mlak, racionalan i namernim obojen postupak, a kako ovo prvo zahteva hrabrost, potpuno poništavanje(trenutno naravno) svog ego-a, sujete i obaziranja na bilo šta drugo osim sopstvene potrebe da se nešto iskaže. Naravno da sad sve što nam random padne napamet da napišemo ne spada u ovo iznad opisano,
i ovakav post je možda nekom borderline patetika ali upravo gore navedene karakteristike ga spre?avaju da preðe tu granicu.
Tako da i postovi koji su posle usledili, spadaju u simpati?an niz tog prvobitnog izraza, i jebeš ga ako sadrže psovku, kome se bre jebe za tu jednu psovku.....
mislim da bi estrogen fix, kao mesto za hormonalno debalansirane i much-needed fixeva( i kexeva=sorry rimuje se) trebalo da ima više ovakvih tema, vidiš da je i gej?ki?e privukla (?itaj dijasporu).

i nemoj me pogrešno shvatiti, I'm all about copy-pasting....
zato mi se ?ini da se nikako ne pomeram sa mesta, eventualno skaku?em

Nije problem u prvom postu od Kittrie, jer bi on mogao da odgovara opisu s pocetka tvog posta... problem je u ostalim postovima... Tu od onoga o cemu si ti pisala nema ni traga ni glasa, to su sve proste recenice u kojima je glagol jebati upotrebljen na sve moguce nacine. pa sta je bre ovo, kratak katalog psovki, poziva ili upucivanja na .ebanje. A kad i deckice privuche tema ciji je naslov "fck u" pa i oni pocnu da daju svoj doprinos na gore opisan nacin, onda je to znak da je +Estrogen dosao do dna dna. Pa sta si ocekivala, da ce od strane deckica ostati neopazena tema o .ebanju, pa makar stavljena i u Estrogen fix :lol:
Korisnikov avatar
By bigirl
kada uvidiš šta zna?i postovati poprili?no intiman izražaj odreðenog raspoloženja ili stanja svesti, potpuno neintencionalan u bilo kakvom pogledu osim da bude tu, takav kakav jeste, bez prethodnog rezimiranja, oblikovanja, prilagoðavanja ili nekih show-off namera, onda ?eš shvatiti,
koliko se takav post razlikuje od prostog copy-past-ovanja neke poezije ili proze, ?iji si smisao ve? 1000 puta ?ula ili skapirala na ?asovima književnosti
i koja izaziva ono intelektualno-salonsko ushi?enje, manifestovano u ubrzanom mahanju lepeze i kratkim i pseudo-orgazmi?nim uzdasima, poznatim i dostupnim samo tebi i još nekolicini, odabranih-naravno, mislim da ?eš videti koliko
ovo drugo spada pod jedan uobi?ajan, mlak, racionalan i namernim obojen postupak, a kako ovo prvo zahteva hrabrost, potpuno poništavanje(trenutno naravno) svog ego-a, sujete i obaziranja na bilo šta drugo osim sopstvene potrebe da se nešto iskaže. Naravno da sad sve što nam random padne napamet da napišemo ne spada u ovo iznad opisano,
i ovakav post je možda nekom borderline patetika ali upravo gore navedene karakteristike ga spre?avaju da preðe tu granicu.
Tako da i postovi koji su posle usledili, spadaju u simpati?an niz tog prvobitnog izraza, i jebeš ga ako sadrže psovku, kome se bre jebe za tu jednu psovku.....
mislim da bi estrogen fix, kao mesto za hormonalno debalansirane i much-needed fixeva( i kexeva=sorry rimuje se) trebalo da ima više ovakvih tema, vidiš da je i gej?ki?e privukla (?itaj dijasporu).

Slika
i samo ponekad ugledam nešto mnogo više i ve?e od mene.........
Ovoliku gomilu gluposti na jednom mestu, ne videh nigde do dana današnjeg. Za sve postoji prvi put, izgleda.
Analyze this :prst:
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen

Nije problem u prvom postu od Kittrie, jer bi on mogao da odgovara opisu s pocetka tvog posta... problem je u ostalim postovima... Tu od onoga o cemu si ti pisala nema ni traga ni glasa, to su sve proste recenice u kojima je glagol jebati upotrebljen na sve moguce nacine. pa sta je bre ovo, kratak katalog psovki, poziva ili upucivanja na .ebanje. A kad i deckice privuche tema ciji je naslov "fck u" pa i oni pocnu da daju svoj doprinos na gore opisan nacin, onda je to znak da je +Estrogen dosao do dna dna. Pa sta si ocekivala, da ce od strane deckica ostati neopazena tema o .ebanju, pa makar stavljena i u Estrogen fix :lol:

Mislim da sam još u prvom postu napisala šta mislim o odgovorima koji su usledili
naravno da nisu na nivou prvog, ali vidi, potpuno su spontani i nadovezuju se na neki na?in na isti i mnogi su daleko od dostizanja dna
mislim, manimo se tih konvencija
pa šta ako je u pitanju psovanje, mislim kakve sve psovke naš jezik ima....
a možeš i ovu temu da posmatraš kao neki new-age art work:lood:....neki
cyber expresionisti?ki performans(mora?emo da dovu?emo bojandj-a u estrogen da ta?no name-uje ovaj mali she-performans, što bi m.. rekla :lol: )

Pa sta si ocekivala, da ce od strane deckica ostati neopazena tema o .ebanju, pa makar stavljena i u Estrogen fix :lol:
:smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
Originally posted by bigirl

darlin' ne prsti? . :prst: ...mi smo lezbe(bi)..mi to radimo ovako
:P
ukoliko si zaboravila sve to, evo ne?eg što je u duhu teme da te podseti malo....

have a nice day, go fuck somebody!
copyrights reserved by REI

:bye:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by bigirl

darlin' ne prstic . :prst: ...mi smo lezbe(bi)..mi to radimo ovako
:P
ukoliko si zaboravila sve to, evo ne?eg što je u duhu teme da te podseti malo....

have a nice day, go fuck somebody!
copyrights reserved by REI

:bye:
:up:

btw, ja to radim i prsticima... al da, umalo zaboravih, ja nisam lezba !

:drama:
Korisnikov avatar
By TKO
Originally posted by Kittrie
jebi se!
uvek
to mi je glavna preokupacija ovih dana, što i vama želim...
Korisnikov avatar
By Mars
Jako lep avatar ovaj iznad.

"Sedeli smo na balkonu vile i u tisini pushili Camacho Cuban. Dugo sam gledao u Sunce kako zalazi nad Havanom, a onda se okrenuo prema njemu i rekao:' Mars... Imas fantasticno dupe!' " (Fidel Kastro, Memoari:Secanja Revolucionara)
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
Jebite se svi koji idete na Underworld i svi koji imate bezi?ni net
i klima ureðaje, 0.5 ispita za uslov i više od kilo sladoleda u frižideru.......

well fuck youhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

i tebi želim da se jebeš
prija?e ti!
Korisnikov avatar
By TKO
Originally posted by Mars
Jako lep avatar ovaj iznad.
pa kad su odreðene persone kritikovale moj prethodni avatar uz izgovor da je bio suviše explicitan i imao "attitude", pa sam morala da budem fina i stavim ovaj girly girl one... ahhhh, poor me...
u skladu sa temom, za sve one kojima se nije sviðao, a i šire:

Slika

:eevil:
Korisnikov avatar
By *deni*
Svi vi koji ne slusate Tanju Savic, da bog da se nikada vise u zivotu ne jebali.
Pa kaze

"Tako mlada
Tako mlada
Sama gradom lutam ja
Zar ne zvuci k`o balada
Moja biografija...?

OOOOOoooOOOOOoooo...."
Slika
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Jebite se svi koji mislite da je klima luksuz :P
By Gost
i klima ureðaje, 0.5 ispita za uslov i više od kilo sladoleda u frižideru.......

i tebi želim da se jebeš
prija?e ti!

Ja ?u uskoro imati klima ureðaj, ispita mi je ostalo ziro point ziro, ostale uslove ne ispunjavam, ali svejedno o?ekujem da me stigne tvoja kletva :D
Korisnikov avatar
By EYA
ja ne mislim da jeste... jel smem ja da se jebem dok me klima hladi ?

joooooooj sto je dobwa ova klimaaa :yes:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
...sutra i ja ulazim u "Klima Club" ...valjda ?e mi instalirati tu klimu, padala je kiša krov je klizav ... javi?u vam u svakom slu?aju :molise:
Korisnikov avatar
By m..
Sta bre kukumavcite! :oklagija: jebite se svi koji kukumavcite, napolju je leto, stavite osmehe na lica i u nove (ne)radne pobede! Aman, gde je spartanski duh?

Jebite se cigarete sto sam vas sve popusila!
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
Eeeeeee, lako je vama da se ebavate i zajebavate...
al' kad primate mlade kadrove na obuku i test-voznju, ja bih da znam?

(i na koji poligon da se javim)

Mislim lepa je ta Poezija i sve to i nadam se da ce TheOne ubeleziti pluseve kad se vrati i sve to, ali sve vreme imam jak utisak da propustam glavnu akciju...

so fuck u all!

:alikako:
Korisnikov avatar
By m..
Jebi se propala zeleznice, pre je bilo 4 sata vozom do ZG, sad je 7, jer voz bukvalno pushta creva do Sida...
Jebi se glupa pudlo zvana Djura, mislim, nije u redu da ujedas ljude dok bi da se sexaju, a ne volim ni te zute masnice ni tragove zuba. Ljubomorko jedan, ajd da me je ujela doga, nego pudla.
Korisnikov avatar
By Kittrie
auuuuuuuuuuuuuuuuu
jebanje u zdrav mozak, jebanje sa nezdravom osobom, fuckati i puckati, fackalice i bubasvabe...

FUCK UUUUUUUUU
Korisnikov avatar
By zboO

ehhh...klimu imam, ispite sve polozila (i diplomirala) odavnooooo, imam kutiju od 5kg sladoleda u fridzu, ali nemam bezicni net?! Da li mogu da se fakam?? a? a? a?

:B :B :B

FUCK is good, fuck is funny,
all the people FUCKS for money,
if you think that FUCK is funny,
FUCK yourself AND save the money!!!!
Korisnikov avatar
By reveal
jebite se kad ne znate normalno da skontate da treba da mi se ukljuci jebeni mobilni jer je jebeno placen pre jebenih nedelju i po dana, zato sto sam ga jos tad jebeno platila!!!!!!!!
By Bombina
Originally posted by reveal
jebite se kad ne znate normalno da skontate da treba da mi se ukljuci jebeni mobilni jer je jebeno placen pre jebenih nedelju i po dana, zato sto sam ga jos tad jebeno platila!!!!!!!!
i meni je zejebavaju
nosi ko nema kredita
boli nju dupe
neka se pokajati
Korisnikov avatar
By Kittrie
eya hasan seckati :D

fck u iskomplexirani ljudi; jebi te se svi koji manipulisu drugima bez trunke grize savesti - uplaseni da priznaju sebi i drugima sta zele-je,je , ju rok maj wrold, al cu ti glumim drugaricu bez koje ne mozes.je je, samo ti ja govorim istinu, ostali te zajebavaju i skoriscavaju!-
jebite se i vi jadni ljudi koji ne vidite istinu koja je krajnje ocigledna. mada mi vas zao...
jebite se nezreli kreteni, slabi ljudi koji ne ukljucuju mozak. a i vas mi zao...
Korisnikov avatar
By Kittrie
a da.
i jebite se svi vi nekulturni ljudi !
Korisnikov avatar
By Kittrie
:eya: ok :eya: ti :eya:si :eya: hajli :eya: sekshual :eya:

zabrinjavajuceeeeeee ......
Korisnikov avatar
By weatherman
Ajmeeeeeeee....pa ovde se svi ebu...a moze grupnjak?:invalid:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!