Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Čujem li?

Čujem, a imam <= 25 godina.
18
49%
Čujem, a imam > 25.
14
38%
Ne čujem, a imam <= 25 godina.
Nema glasova
0%
Ne čujem, a imam > 25.
5
14%
Korisnikov avatar
By mirth
Cujem, a i ova moja devojana umalo da me gadja necim kad sam ga pustila - a ta je sinoc proslavljala 20 godina mature. :lol:
Korisnikov avatar
By deran
ja sam mislio da se radi o nekoj muzičkoj grupi,pa nisam ni otvarao temu... :smeh:

dakle,čujem jaaaaaaaaaako tiho,a inače nisam najsjaniji sa sluhom...znači,oke... :jevrej:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393682#p2393682]Blady napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393452#p2393452]Torry napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393226#p2393226]hlaefdige napisao:[/url]cula prvih 4 sekunde i onda je nestalo. vidim da zvuk i dalje ide, ali ga ja ne cujem posle toga.
I šta to onda po testu znači, malo si mlađi od 25, a malo stariji? :nerd:
Korisnikov avatar
By bas bleu
pa ja cujem iako sam well over 25. i to istom jacinom bez obzira da li pojacam ili smanjim zvuk.
a lokalna piljarnica ima to cudo za rasterivanje tinejdzera i jako je meprijatno. ja ga cujem nekako u plombama :shrug:
Korisnikov avatar
By sofia
čujem i baš iritira
prvi put nisam mogla da izdržim pa sam odmah stopirala, a onda sam pročitala da hlevdija i neki čuju samo par sekundi pa nestane, pa sam ponovila da proverim da li je i kod mene tako i nije! pišti non stop... a ja mislila da sam matora i nagluva :tehno:
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Ja sam cuo, ali ne bas odmah, nego je naglo pocelo posle par sekundi. Ne znam je l' to moj net spor (a jeste) ili je zvuk krenuo cim sam kliknuo, ali ja iz nekog razloga nisam cuo na pocetku.
p.s. 24
By loreenche
Prošle godine sam radio ovaj test, i čuo sam zvuk komarca, sad ne čujem ništa. Jel to znači da starim brže nego što bi trebalo?
Korisnikov avatar
By Madonna
FUCK YEAH!!!!!!!!!!!
well, tako i piše, da mogu da čuju oni sa manje od 25 :oskar:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Godina mi vec dvadeset devet, al' sam vitalan k'o tinejdzer! :peva:

Jeziv je zvuk, morao sam prekinuti. :ccn:
By Simor
I ja sam čuo. To je, Dušane, zato što smo mi mladi duhom. Ili, što bi Vel boy napisao u svom potpisu: I'm always 21. We're always 21!

:colorado:
Korisnikov avatar
By erkondisn
hm... da mi se ne spava iznervirao bi se na ovaj zvuk...

a prosla mi 25ta i 30ta
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!