Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By alexandermagic
Rogovi kao dekor su passe. S druge strane krznašice su još uvijek na cijeni, pa budi obazriv da od tebe netko ne napravi muf, taman je dostatna količina. :hug:
Korisnikov avatar
By De Vil
Koleginice Acidna,preporučujem ti Massive plugin za dubstep,jako je dobar.Jutros sam ga skinuo i instalirao i evo ceo dan se igram ali ništa nisam uspao da uradim što se konkretno pesme tiče. :sigh:
Skini ga pa ga probaj. :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2335494#p2335494]De Vil napisao:[/url]

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2335494#p2335494]De Vil napisao:[/url]
http://soundcloud.com/damiantheobald
pa mogu reci da bi sa uzivanjem djuskao uz prvu stvar, ako je to neko merilo :)
malo previse sintetike za moj ukus, no pretpostavljam da je takva ponuda na repertoaru semplova & co koje program nudi. napoakovao si ih tako da se slusa u jednom dahu, bez bitnih oscilacija tokom celog tracka.
keep up with the good work, ne ustrucavaj se da sto vise eksperimentises :)
Korisnikov avatar
By De Vil
@Deni
Hoćem Deni,počeću da mećem. :lol:

@Antibiotic
Bez brige,ovo je samo početak,još mnogo toga moram da naučim i još mnogo plugina da otkrijem. :rock:
:lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
Videću to za dubstep nekad...
Iako blage veze nemam i dalje, provalila sam kako da napravim onaj divni heart-beating kick za goa/psy trance. :love:
I još sam neku melodiju smislila i "začinila" je. Pucam od kreativnosti. :lol:

Naravno, ne zvuči pro. I suck. :lol: Mora još da se radi. :sudija:
Korisnikov avatar
By De Vil
Ako,ako,samo veDŽbaj. :tegovi: :teg2:
Ja sam do malopre pravio metal muziku,samo me i dalje zeza to što ne umem lepo zvuk da podesim,ali učim,polako. :smug:
Korisnikov avatar
By acid drop
Reci ti meni šta bi vol'o, pa da ti nađem negde besplatno. :evilgiggle: Slika

Ako postoji. :D

Ja skinula psytrance, sad ćemo da vidimo valja li to čemu.
Korisnikov avatar
By De Vil
Ma šalim se :lol:
Nego,sve što ima u demo vezriji postoji i u konačnoj,samo se pora pronać' :lol:
Ako pronađem nešto,stavljam link ovđe. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By acid drop
^ Nemoj ovde stavljati link, zabranjeno je. :giggle:

Koju verziju FL-a koristiš? Gledajući tutoriale, sve mi se čini da su starije verzije (8, 9) bolje od ove koju ja imam (10). :sigh:

Al' dobro, šta je tu je. :sladoled:
Korisnikov avatar
By acid drop
Da, da, primećujem samo male varijacije. :)
Npr. čini mi se da je u starijim verzijama korišćenje playliste malo jednostavnije.
I u piano roll-u su kvadratići malo manji, tako da note mogu biti BAŠ kratke. Ne znam kako to da izvedem sa 10-kom. :sigh:
Korisnikov avatar
By De Vil
Si pokušala da kad stavuš kvadratić,staviš kursor na desni kraj kvadratića iliti note i zadržiš desni klik i podešavaš koliku dužinu note želiš?Ako na to misliš... :)
Korisnikov avatar
By acid drop
Zapravo, ne, to sam već znala. :lol:

Ja želim da nota bude kraća, ali ona ne izlazi iz okvira kvadratića, tj. pravougaonika. Može samo da se poveća, ali ne i da se smanji... :sigh:

Edit: Dakle, nije moguće smanjiti notu, ali je moguće ODzumirati tako da izgleda majušno. Problem rešen. :yay: :lol:
Korisnikov avatar
By De Vil
Kad otvoriš piano roll,iznad imaš scrollbar,isto uradiš sa desne strane pravougaonika ili kvadratića na scrollbar-u ili staviš kursor na kvadratić i vrtiš točkić na mišu,pokušaj pa mi javi. :lol:
By Paris
Uglavnom za produckiju koristim Ableton Live, mada imam i Cubase. Od efekata za gitaru koristim Wave GTR. Od instrumenata Fender Stratocaster, neki polu-prof mic i Rolandov audio USB interfejs Cakewalk.
http://soundcloud.com/damiantheobald" target="_blank
Ovde se nalaze te dve moje koje sam rešio da ostavim na ovom sajtu,a radim i na trećoj. :pervert:
Odlično ti je ovo. Šteta što ne okači i tu treću....

Inače sam počeo da se bakćem sa Cubase i Cakewalk Sonar X1. Rezultat jes ko da ga je dete pravilo, a meni se sviđa :D
Korisnikov avatar
By De Vil
Možeš li mi poslati linkove za ova dva programa, ja nikako ne mogu da nađem na netu full verziju, a trial ne želim da skinem, ukoliko imaš naravno. :)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Tnx :)

Linkove nemam jer sam to skinuo jaaaako davno.... A inače mislim da su jako glomazni... Cubase je 6.38 GB a Cakewalk Sonar X1 ima preko 10 GB.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!