Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Anhedonie

Majmun :lol:

Slika

Osnovne osobine: Bistrina, fleksibilnost, uobraženost, šarm, prilagodljivost, sposobnost za obmanu... :merlinka:

Opće odlike: Postoji klasični kineski roman pod nazivom 'Majmun', koji priča o avanturama majmuna koji putuje od Kine do Indije u potrazi za - što je prilično nevjerovatno – drevnim budističkim spisima. Junak romana ima sve karakteristike Majmuna iz kineske astrologije, prilagodljiv je, dosjetljiv, zabavan, inteligentan i povremeno beskrupulozan varalica. Najočitija karakteristika Majmuna je njegov šarm. Majmune gotovo svi vole. Čak i oni koji na prvi pogled ne prihvataju Majmune, obično ih popuštaju. Gotovo svaki Majmun, ako se potrudi, može da opčini čak i ptice na drveću. Majmuni su oštroumniji od mnogih, u stanju su da se ne ponavljaju i da uvijek budu originalne u svojim zamislima, brzo uče i mogu se prilagoditi gotovo svakoj situaciji. S druge strane, Majmuni ponekad znaju biti pravi đavoli, spremni da obmanjuju i preokreću istinu ako je to jedini način da postignu ono što žele. Kadkad su toliko previjani da bez treptaja lažu i obmanjuju, pogotovo kad žele da pomognu svojim prijateljima ili onima koje vole. Međutim, Majmuni svoje obmane i laži ipak znaju kanalisati i kontrolirati i nikad ih neće koristiti da bi nekome namjerno napakostili.

Nemoj da neko pomisli da me ne voli :bic:
:yes:
Korisnikov avatar
By Tungi
Kineski horoskop - VO ( :lol: )

Emocije i ljubavni život: Volovi nikad ne daju strastvene ljubavne izjave, ne pišu pjesme u slavu drugih, niti imaju reputaciju Don Juana ili Casanove. Međutim, veoma griješe svi oni koji misle da Volovi nemaju velike seksualne prohtjeve, ili da nisu sposobni za duboku ljubav. Ipak, nije lako pobuditi strasti Vola i neuobičajeno je za njega da se zaljubi na prvi pogled. Isto je tako je neuobičajeno da se Vo iznenada odljubi. Njihova ljubav narasta iz dana u dan i kada jednom dostigne vrhunac, neće izblijedjeti čak ni u najprovokativnijim situacijama. Volovi su izuzetno lojalni svojim partnerima, prava je rijetkost da prevare svog partnera.
Osoba s kojom neće uspostaviti dug i harmoničan odnos jeste Ovca. :smeh: I pored činjenice da oboje izgledaju krotko, i Vo i Ovca imaju toliko malo zajedničkog da im je gotovo nemoguće da se slože. Naizgled je čudno da ne funkcioniraju ni kombinacije Vo/Vo. U ovom odnosu sličnosti otežavaju zajednički život - teško je raditi i služiti nekome čiji je jedini cilj u životu da služi i radi za tebe. Drugim riječima, Volovi su bolji kad daju nego kad primaju. Posebno zadovoljavajuće odnose grade sa Zmijom i Pijetlom, ali su solidne i druge kombinacije - Vo/Pas i Vo/Tigar.
Korisnikov avatar
By radoznala
Ja sam vepar, a kako da znam koji element?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Tungi
Osoba s kojom neće uspostaviti dug i harmoničan odnos jeste Ovca. :smeh: I pored činjenice da oboje izgledaju krotko, i Vo i Ovca imaju toliko malo zajedničkog da im je gotovo nemoguće da se slože.
Naravno da ne mogu da imaju dug i harmoničan odnos kad im se rodilo ovakvo čudo od deteta:

Slika
Korisnikov avatar
By starsailor
ovde vatreni zmaj - element drvo (ako se dobro secam) :nerd:
Korisnikov avatar
By sofia
Volela bih da sam i ja zmaj... A ne konj!
Korisnikov avatar
By starsailor
sta fali konju (kobili :D )

mene sada nesto buni. znam da sam vatreni zmaj, a negde sam procitala (davno) da je 1976 bio element drvo. a skoro sam po nekom horoskopu ispala Vodeni zmaj ( mozda sam citala neki Japanski a ne Kineski horoskop :lol: )
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by starsailor

mene sada nesto buni. znam da sam vatreni zmaj, a negde sam procitala (davno) da je 1976 bio element drvo. a skoro sam po nekom horoskopu ispala Vodeni zmaj ( mozda sam citala neki Japanski a ne Kineski horoskop :lol: )
Ti si, druze moj i u kineskom horoskopu i u japanskom (kigaku) isto sto i ja. Dakle zmaj, vatra. Tj belo 6, metal, vatra.

I ovo bi bolje bilo da ne iznosimo u javnos'. Al sad...gotovo.
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Originally posted by VikiVetar

Ja mislio da sam zmaj, ali ovaj kalkulator me zbuni jer kaže da sam zec. Sad više ništa ne znam.
Onda si verovatno rodjen 88me, ali pre nego sto je pocela godina Zmaja, tj. pre 8. februara (cini mi se da je te godine negde tada pocela nova). Kao sto pise na pocetku, lunarna i solarna godina ne pocinju u isto vreme.

Takodje, u kineskom horoskopu, osim glavnog (spoljasnjeg) znaka, postoji i unutrasnji (koji se odredjuje mesecom rodjenja) i skriveni (koji se odredjuje satom rodjenja).

Not like I actually believe any of that. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By VikiVetar
Originally posted by Ash Crimson
Originally posted by VikiVetar

Ja mislio da sam zmaj, ali ovaj kalkulator me zbuni jer kaže da sam zec. Sad više ništa ne znam.
Onda si verovatno rodjen 88me, ali pre nego sto je pocela godina Zmaja, tj. pre 8. februara (cini mi se da je te godine negde tada pocela nova). Kao sto pise na pocetku, lunarna i solarna godina ne pocinju u isto vreme.

Takodje, u kineskom horoskopu, osim glavnog (spoljasnjeg) znaka, postoji i unutrasnji (koji se odredjuje mesecom rodjenja) i skriveni (koji se odredjuje satom rodjenja).

Not like I actually believe any of that. :nesiguran:
Morala je početi još kasnije jer sam rođen na današnji dan. A šta znači ono jin/jang?
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Srecan rodjendan! :D

Jin i jang imaju puno znacenja, ali izmedju ostalog jin je princip hladnog, tamnog, negativnog, a jang toplog, svetlog, pozitivnog. Jin se jos vezuje za zenski, a jang za muski princip. Neki znakovi se asociraju sa jinom, a neki sa jangom, slicno kao sto su u zapadnom horoskopu vatreni i vazdusni znaci "muski", a vodeni i zemljani "zenski".
Korisnikov avatar
By Kittrie
a kako da znam jel sam jin ili jang? {ili kako vec to ide?}
uf, al oni to zakomplikovase.. :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!