Originally posted by Momo
Originally posted by Wilhelmina
Muska prostitutka je valjda zigolo. Ali mi je prostitutak bas tako nekako "sweet: Ako ikada budem zelela usluge jednog, nazvacu agenciju i traziti jednog prostitutka. Ali se sve nekako bojim da cu dobiti nekog fem decka sa kojim cu da ispijam kafu i djuskam iz Madonnu.
ali ako budes bila politicki korektna neces traziti prostitutka nego seksualnog radnika... e tu vec zamisljam nekog tipa 2 sa 2m u radnickim treger pantalonama
Pa da, sećam se da je u leto 2000. godine, kada je prosečna plata u Srbiji bila 70 maraka, a plata profesora univerziteta tek nešto malo veća, oko 100 maraka (dve isplate po 50 maraka), kružio neki vic o ženi koja je došla u mušku javnu kuću da potraži, je li, seksualnog radnika, tj. njegove usluge...
I tako, dođe ona do recepcije, a recepcioner joj objasni da je u pitanju renomirana javna kuća, te da oni imaju širok izbor seksualnih radnika, sve zavisi samo od toga koliko je spremna da plati, razumljivo...
Na to će ona: "Pa, evo, ja bih mogla da platim 50 maraka."
- Odlično, baš ste došli u pravi čas, imamo za vas jednog stasitog profesora univerziteta, vidim da ste intelektualka, sigurno će vam se svideti, gospodin je u najboljim godinama, tek napunio 50, znači u punoj snazi...
- Profesor univerziteta? Vi se sigurno šalite? Pa šta će mi takav neki čičica - sed, ćelav, sa stomakom i onim profesorskim cvikerima, ufff...
- E, a šta bi ti htela za 50 maraka? Lučkog radnika?
ONT:
Po Kiwijevom algoritmu:
pevač - pevačica
potrošač - potrošačica