Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By LeDeNa_
Originally posted by Black Lady
Originally posted by LeDeNa_
Originally posted by simarrgL*

ja zivim u beOgradu, hvala na pitanju, rodjena sam u bivsoj jugOslaviji

meni je keva poreklom iz banata, i iskreno mrzi kad neko kaze bEograd

btw, Dukkehjem je pasivan.
zar ti nije mama poreklom iz banata a ne keva?
Cuj sad ovu, pa sta ako je napisala keva, cale keva, mama tata....
Sta koga briga...

Jbte pazi ti ovo
Ne mesaj mi se u post crna :lol:

Meni je mama a ne keva...tata a ne cale i tacka :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Sta ste se ostrvili na decka?Nije prekrsio pravilnik i nije vredjao nikog od korisnika,sem dodjosa/dosljaka po Vojvodini,na sta ima puno pravo.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by LeDeNa_

hahahahaha

jeste...VatrOgasaca :lol:
Stvarno ne znam kraj gde se tako priča, ili da se bar pričalo. Ali tako je pravilno.

vatrOgasaca, polIcajaca, olIvera, dokUmenata ... kao što pričaju na RTSu. Oni se drže Klajna ko pijan plota.
By Behemoth
Originally posted by spliff

pa i tvoji su jednom bili dodjoshi u vojvodini
pobogu i zaboga
To nije isto. Moji nisu širili turkoroidnu balkanštinu nego su prihvatili austrougarske vrednosti.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Malogradjanshtina... sa naci avatarom :barf:

Srpski je i BeOgrad i bEograd
i ekavica i ijekavica...
sem ako neko ne zeli da sroza srpski jezik na Beograd i okolinu.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Tugo jesenja...

Kao rođeni Beograđanin, GNUŠAM se ovakvih mentalnih nuspojava i izgovora za egzistenciju, kao što je ovaj Behemoth.
By Behemoth
Originally posted by antibiotic

Malogradjanshtina... sa naci avatarom :barf:

Ne dečko, debelo si pogrešio :) Malograđanština je ono što ti i tvoje dođoško pleme širite po Vojvodini i Beogradu.

Glede avatara :)

''
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Behemoth

Iritiraju li vas dođođi i ostali šabani koji reč Beograd akcentuju na E, pa se dobija ono tipično seljački srbijansko-bosansko-lički bEograd, umesto pravilno BeOgrad (kako kažu pravi Beograđani i Vojvođani)?

Pre masovnog dolaska Ličana, Crnogoraca, Bosanaca, Nišlija i kompanije, u Beogradu niste mogli da čujete ogavno iskvareno akcentovanje kakvo nam danas servira RTS/RTB (TV koju crnogorci i bosansi kontrolišu decenijama, npr. svinjoglavi dođoš Tijanić).

Pre ličko-bosansko-nišlijsko-crnogorske okupacije Beograda u Beogradu se akcentovalo pravilno:

JugoslAvija a ne JugOslavija
BeOgrad a ne bEograd
PoštarIna a ne PoštArina
VatrogAsaca a ne VatrOgasaca
itd...
Više na:
http://vukajlija.com/akcentovanje-na-rts-u
:)
Hahahahahahahaha.....

Ti si totalna debilcina.
Al totalna.

Feel free da 'debilcina' akcentujes kako hoces.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Originally posted by Tungi

Sta ste se ostrvili na decka?Nije prekrsio pravilnik i nije vredjao nikog od korisnika,sem dodjosa/dosljaka po Vojvodini,na sta ima puno pravo.
A što da se ne ostrvimo na fašistoidne budale?
Korisnikov avatar
By Incubus
Mojne slučajnu da putuješ, da ne zagadiš carsku Moskvu ili prosvećeni Hajdelberg.

Jbt, čime si ti zadojen

:zid:
By Behemoth
Originally posted by AngraMaina
Originally posted by spliff

pa i tvoji su jednom bili dodjoshi u vojvodini
pobogu i zaboga
To nije isto. Moji nisu širili turkoroidnu balkanštinu nego su prihvatili austrougarske vrednosti.
Ti se zajebavaš, je l'?

Evo ti tvojih austrougarskih vrednosti:

Slika
Taj rat je bio greška i poslednji ekser u kovčeg Austrougarske.
Moji pradedovi su nažalost ratovali na strani Srbije, iako su voleli Austrougarsku. Verovali su da će stvoriti jednu kulturnu i modernu Srbiju, a ne gedžovaniju u balkanskoj kaljuzi kakva je ona danas.
Korisnikov avatar
By spliff
srbija obitava u kaljuzi pvenstveno zbog takvih kao shto si ti :snob:
Korisnikov avatar
By svejedno
Behemoth

Ae bezi iz Srbije.

Obozavam takve patriote.

Murs bre.
By Behemoth
Originally posted by olga_diktator

Evo vređaš :) To je taj gedžovanski način komunikacije koji si zadržala :)
Jel tvoj tata Velja Ilić :)

A glede fašizma, fašizam je državno uređenje ekstremne desnice koje radikalno ograničava ljudska prava radi veće stabilnosti i bržeg napretka.
Ja se za ovo gore ne zalažem, prema tome nisam fašista :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
E sad, ovako. :)

Pogledao sam sta pise na linku "vukajlije", i moram da korigujem ono sto pishe. Tamo kaze da se neki "pametnjakovic" pridrzavao pravila da se ne akcentuju poslednji slogovi rechi. Da, to je sasvim tacno, po "zakonu" :lol: , da ne kazem - pravopisu srpskog jezika...

Ni jedna rec iz srpskog jezika (dakle, ne mislim na neke vlastite imenice drugih nacija, kao na primer glumac Zan RenO) ne akcentuje se na poslednjem slogu.

DakleM, ne postoji JugoslavijA, vatrogasAc, policajAc, itd.

Sto se tice pravila silaznih akcenata na unutrasnjim slogovima, nije mi poznato, ali znam sta mi jeste poznato, sta jeste takodjeR pravilo u srpskom jeziku.

Dvoslozne rechi se akcentuju na sledeci nacin: uvek se akcentuje prva rech slozenice, pa ce biti - JugOslavija, telEvizija, BeOgrad... Ali, ne mora biti dokUment, poshtArina, jer za tim nema "zakonske" potrebe. :giggle: U pitanju su jednoslozne reci... :)

Sa druge strane, ne postoji, kako da se izrazim, "univerzalno pravilna" akcentuacija (osim, kao sto sam naveo, u dvosloznim recima gde se obavezno akcentuje prva), vec ona zavisi od lokaliteta. Niko ne moze nekom reci da je obavezno da kaze ime, recimo, MIlena, a ne MilEna... Zavisi od kraja do kraja. Bitno je samo da ne bude poslednji slog u rechi, e u tom slucaju je protiv pravila...

Smorih. :giggle:

:)

Edit

Ono sto je primetno u obracanju javnosti od strane novinara RTS-a, jeste da karikiraju te akcente, i po ugledu na JugOslavija, akcentuju i kUpatilo, a za tim nema nikakve potrebe. Jednostavno, kupAtilo (kako ja vise volem da kazem) je jednoslozna rech... I tako... :D
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by olga_diktator

Evo vređaš :) To je taj gedžovanski način komunikacije koji si zadržala :)
Jel tvoj tata Velja Ilić :)

A glede fašizma, fašizam je državno uređenje ekstremne desnice koje radikalno ograničava ljudska prava radi veće stabilnosti i bržeg napretka.
Ja se za ovo gore ne zalažem, prema tome nisam fašista :)
fashizam je ideologija
kretenu (nedojebani)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!