Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by LeDeNa_
Originally posted by walt333
Originally posted by Kragi

sonja je tipičan primer toga kako ova država postupa prema vrhunskim umetnicima :)
Pa da, ovi iz vlade su je terali da koristi heroin. Ua vlada. :kosa:
Ma daj....ako ti nije zao kao sto si napisao nemoj vredjati tudje postove,,,sorry
Zaista mi nije bila namera da vredjam ikoga, pogotovo ne Kragija.

Nije mi zao iz prostog razloga zato sto ni njoj sigurno nije bilo zao da toliko pljuje LGBT osobe.

ali ajd necu ti vise kvariti temu.

Pozdrav
By Kragi
Originally posted by walt333

sonja je tipičan primer toga kako ova država postupa prema vrhunskim umetnicima :)
Pa da, ovi iz vlade su je terali da koristi heroin. Ua vlada. :kosa:
ha ha ha!
da je ona htela da se svidi svima i da pravi kompromise, šetala bi se iz emisije u emisiju, sa prijema na prijem, uradila bi 28 plastičnih operacija i udala se za bogatog muža, bila na avatarima foruma i i dan danas bi bila ŽIVA. ;)
E vidiš kad jedna od najlepših i najboljih glumica u ovoj zemlji u poslednjih 20 godina snimi ne više od 5 filma i doživi to da u četrdesetim bude izdržavana od strane roditelja, živeći na krofnama i djevreku, a pritom sav svoj umetnički potencijal ulozi uzaludno u stvari za koje ova država nema razumevanja, onda se moramo zapitati ko je kriv :)
zato sam napisao ono ;) znaš, mogla je sonja sve drugačije, kompromis je uvek najlakše napraviti, ali onda to ne bi bila ona.
Korisnikov avatar
By Dina
Hehe Kragi slazem se i za njega... Mada od njega nisam cula tako negativne stavove kao od Sonje Savic, kod nje su koliko se secam postojali gay lobiji, koji njoj ne daju da radi, gay zavere i sta ti ja znam... Gayevi su krivi za sve...A on ipak nije stigao dotle... no ne branim ga svejedno i on spada u homofobe.... Bilo bi lepo kad bi samo pevao i ne bi komentarisao :D
By LeDeNa_
Nemojte mi Sonju dirati :drama:

Mrzi i moja mama gay populaciju ali je ja ipak volim.... :drama:

Ajd dosta....

Pricamo kakva je glumica bila i sta je sve postigla ne?

Kiss
By Kragi
@ Dina: a član si njegovog fan kluba. samo sam na to hteo da ti skrenem pažnju, neke ljude prosto volimo ( ili zapravo volimo njihov rad, stvaranje, umetnost ) nezavisno od njihovih stavova.
ima valjda tema i o tome na ovom forumu :D
Korisnikov avatar
By Dina

A član si njegovog fan kluba. samo sam na to hteo da ti skrenem pažnju, neke ljude prosto volimo ( ili zapravo volimo njihov rad, stvaranje, umetnost ) nezavisno od njihovih stavova.
ima valjda tema i o tome na ovom forumu :D
Meni se dopadaju pesme. A njegovi stavovi ne. I ipak mi umanjuju i lepotu pesama. Ali ne otvaram teme za njega ovde, niti mi smeta da neko ima negativne stavove o njemu pa i u samom fan klubu. Ne voli on nas pa sto bismo mi voleli njega, zivog ili mrtvog? Da ne zeli da se spominje po homofobiji on to ne bi ni spominjao javno, prema tome sto bismo mi precutkivali?

Izvinjavam se Ledena, necu vise da pisem na temi. Morala sam samo da odgovorim Kragiju, odnosio se na mene. A i u ovom odgovoru sam postovala tvoj prethodni post, pisala sam samo o Djoletu, svaka slicnost sa Sonjom je slucajna :D
By LeDeNa_
Joj ja njega ne podnosim :lol:

Ja se izvinjavam....

Znaci tema Sonja i Djole B. :lol:

Dina ma samo napred...ne smeta meni...ja teram po svome :opacupa:
Korisnikov avatar
By HPLC
Gde se ovaj film moze pogledati? :(
By alexandermagic
Sjajna glumica, ali uvijek mi je emanirala neku tugu i nesreću oko sebe, ma koliko se smiješila i bivala vrcava.

Znao sam da neće prirodno umrijeti niti da će to biti u zrelim godinama.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!