Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Orion
Ne znam da l' je onda pametnije preko knjižare mada rekli su mi onda knjiga izađe skoro duplo od cene.
Možda ima neki popust ako se više, ja bih nekih 5 knjiga koje već jebenih godinu dana 'planiram' da uzmem samo ne znam kako mi pametnije.

Ne bih da me carina uhvati. :uplasen:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e ne znam...meni kazano da se to retko desava....ovo sto sam ja uzela se svakako isplati jer knjiga kosta u americi jedan jebeni dolar polovna u ocuvanom stanju...ja bih na tvom mestu jednu po jednu direktno sama :)
By Orion
Ali kažu na Amazonu ako je cena knjiga koje naručiš veća od 30$ - free shipping. :drama:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa stavi sve na papir...ne znam...meni kada tako zapne za te knjige, ja sam samo prezadovoljna sto to uopste mogu da nabavim :)
By Orion
I ja sam, samo nikako da se nateram. Moram definitivno do kraja meseca pa da se molim da ne budem baksuz i da me ujebe carina. :lol:
Korisnikov avatar
By Hton
Do ove godine sam kupovao samo preko kupinda i limunda, a posto mi sada treba baš određena strana stručna literatura počeo sam da kupujem preko britanskog i francuskog amazona - i oduševljen sam!!!

Sada razmišljam da počnem da poručujem i preko ovog sajta http://straneknjige.com/sr" target="_blank (StraneKnjige.com). Navodno se ne plaća poštarina ako ovde kupujete, a povezani su sa amaonom. Pošto je poštarina za knjige sa britanskog amazona oko 10 evra, a sa francuskog oko 8, to bi bila velika ušteda. Međutim nisam siguran koliko su pouzdani.
Korisnikov avatar
By Misfit
ja se kunem u bookdepository.com

nema poštarine, cene povoljne. izađe jeftinije nego da se zamlaćuješ sa domaćim izdavačima i svakakvim prevodima.

sve lepo stigne. provereno. nema laži, nema prevare.
Pa nema poštarine pošto je već uračunata u cenu. :lol:

Lepo si rekao ovo "cene povoljne" pošto im u poslednjih par meseci skaču cene neprekidno tako da su od "jeftino" došli do "povoljno". Istinu govoreći, tu je i kurs evra prema dinaru malo (više) zajebao stvari. Jedino što se tu manje više isplati je pre-order no i tu zna da dođe do drndačine (evo ja već čekam jedno tri meseca knjigu jer stalno odlažu štampanje, dok jedna druga je kao navodno izašla iz štampe samo nikako da se pojavi i isporuči).
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2377920#p2377920]polarlicht4.1 napisao:[/url]Pa nema poštarine pošto je već uračunata u cenu. :lol:
pa, to se valjda podrazumeva, da ništa nije zaista besplatno. ;) ali opet to uglavnom izađe jeftinije nego kod amazona i ostalih kada na njihovu cenu knjige dodaš ostale troškove. doduše, nisam se odavno petljao sa drugim sajtovima, tako da je vrlo moguće da se ovo promenilo.

edit: oni su podigli cene, a zatim uveli popust od 10%? :lol:
Korisnikov avatar
By Hton
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2377928#p2377928]Misfit napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2377920#p2377920]polarlicht4.1 napisao:[/url]Pa nema poštarine pošto je već uračunata u cenu. :lol:
pa, to se valjda podrazumeva, da ništa nije zaista besplatno. ;) ali opet to uglavnom izađe jeftinije nego kod amazona i ostalih kada na njihovu cenu knjige dodaš ostale troškove. doduše, nisam se odavno petljao sa drugim sajtovima, tako da je vrlo moguće da se ovo promenilo.

edit: oni su podigli cene, a zatim uveli popust od 10%? :lol:
Zaista izađe jeftinije od amazona, jer su na amazonu iste takve cene ali poštarina nije uračunata. A koliko se obično čeka dostava ako se knjiga naruči sa bookdepository.com?
Zna da stigne i za 4 dana ali uglavnom je 5-7. Što se toga tiče neverovatno su dobri. Desilo mi se svega dva puta da moram da ih pitam što knjizi treba toliko, ali mi je onda skrenuta pažnja na ono što piše na sajtu (10-14 radnih dana, čini mi se) i stvarno je bilo tako. Šta da radim kad su me razmazili pa onda paničim kad nije superbrzo kao što u većini slučajeva jeste.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2404551#p2404551]Over_the_rainbow napisao:[/url]Kakva su vasa iskustva sa Lagunom?
I da li ste kupovali preko Limunda/Kupinda i slicnih sajteva?
I preko Lagune i preko L/K imam pozitivna iskustva. Poručim, obavim plaćanje preko netbankinga i stigne mi relativno brzo na kućnu adresu, do sad nije bilo nikakvih problema.
Doduše na L/K samo baciš pogled na ocene člana, čisto da vidiš da nije bilo ranije nekih nesuglasica, mada ja kad sam poručivala i od osobe sa 2 pozitivne i sa 700 pozitivnih sve je bilo po dogovoru i roba mi je uvek stigla.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!