Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Prijateljstvo - Imam, i to odlicno :mazi:
Ljubav - Nemam
Pare - Imam 17 godina :sigh: Dakle, nemam

Sve u svemu:

sex
Korisnikov avatar
By Hys.
Ljubav. (to ukljucuje i prijateljstvo)

A dok ima ljudi bice i para.
By Hans
Ne moram da izaberem. U tome i jeste lepota zivota, sto pametnim odlukama i odabirom prijatelja najcesce mozete uticati i na ljubav i na novac. Cemu ekstremi?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Prijateljstvo, iako novac obožavam :awesome:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Moje Ja se opire sistemu vrednosti u kojem se novac vrednuje vise od individue. Opet, doslo je takvo vreme da se ljudima to cini naivnim i pogresnim a nekima cak i smesnim. No, ne mogu protiv svojeg Ja.
Btw, nalazim da americki trash pop i domacu imitaciju istog vole ljudi kojima je novac prioritet a svest o neispravnosti tog stava im ne dozvoljava da priznaju da je to tako. U poslednje vreme mnogi i otvoreno priznaju da imucstvo i bivanje poznatim visoko kotiraju. I bilo bi mi shvatljivo da ljudi zele da budu prepoznatljivi po svom delu. No, oni zele da budu prepoznatljivi po liku. A kakvu moc ti daje novac? Da te ljudi mrze a da ti se dive?
Stancic, auto i sveze povrce i voce. I da se bavim muzikom. To je sve sto ja zelim. Prijatelji su tu. Ljubav ce doci...
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Iskreno, poslednje sto bih izabrala je prijateljstvo. Nazalost, retko se srecu dobri prijatelji i smatram da sam sebi najbolji prijatelj, tako da to vec imam, neeeeext :lol:

Nekako bih ukomponovala ljubav i novac, ne mogu ni bez jednog a ni bez drugog, zasto da se odricem, moze to zajedno. :diplomac:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pare :evilwait:

kad imam pare kupim sebi i drustvo i curu :lizalica:

a sad iskreno da odgovorim:

pare :evilwait:

da imam pare imala bi vece mogucnosti da posecujem svoju amore, znaci bio bi mi bolji ljubavni zivot;

a i mogla bi da vodim drustvo na Bahame i da ludujemo, pijemo, drogiramo se i sedimo na hladnom betonu (ako je beton tamo hladan uopste) :roni:
Korisnikov avatar
By unic0rn
provesti sto manje dana u godini u granicama srbistana :teg:
By Speculum Columbae
Kvalitetni ljudi oko mene (na bilo koji način).
Samoća takođe, kada ustreba.
Korisnikov avatar
By Blady
Sve ostalo mogu da postignem, ali imati pravog prijatelja, ili prijatelje je mnogo tesko naci...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Prijateljstvo sa veoma bogatim čovekom, koje će se kasnije pretvoriti u veliku ljubav, posle koje će mi ostati divne uspomene i mnooogo novca! :awesome:
Korisnikov avatar
By inga
Baš me zanima koja je to hipotetička situacija da bi se izbor sveo na ove tri stvari :puzzle:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Tezak izbor...

Ljubav, uvek ljubav.. Kada volis i voljen si sve je lakse i lepse. :) :hug:
Korisnikov avatar
By _miki_
Novac.Sa novcem mogu da kupim bilo sta.

I ne znam zasto bi ove stvari koje su ponudjene iskljucivale jedna drugu?
Zar neko ko je bogat ne moze da se zaljubi?
Zar neko ko je siromasan ne moze da ima prijatelje?
...
By dukkehjem
ljubav. a i prijateljstvo je ljubav. to su sve oblici ljubavi I guess. Tako da ljubav.
Korisnikov avatar
By lazarus
ljudi, svi moji prioriteti se na kraju svode na ljude.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Dzi

Kada bi morali da se odlucite za jednu, od navedenih stvari, koja bi to bila, i zasto ?

-Ljubav,
-prijateljstvo ili
-novac?

ps.(podrazumeva se da je zdravlje najvaznije)
Bila sam voljena i volela sam, znam kako je biti u ljubavi, ali isto tako kako je kada si bez nje.
Znam kako je imati prijatelje, ali isto tako i kako je biti Robinzon Kruso bez Petka.
Slično je i sa novcem, i imala sam i nisam imala.

Sa gore navedenim iskustvom, tvrdim da je najteže bez ljubavi, jer

Ako jezike čovečije i anđeoske govorim, a ljubavi nemam, onda sam kao zvono koje ječi, ili praporac koji zveči.
I ako imam dar proroštva i znam sve tajne i sve znanje, i ako imam svu veru da i gore premeštam, a ljubavi nemam, ništa sam.
I ako razdam sve imanje svoje, i ako predam telo svoje da se sažeže, a ljubavi nemam, ništa mi ne koristi.
Ljubav dugo trpi, blagotvorna je, ljubav ne zavidi, ljubav se ne gordi, ne nadima se,
Ne čini što ne pristoji, ne traži svoje, ne razdražuj se, ne misli o zlu,
Ne raduje se nepravdi, a raduje se istini,
Sve snosi, sve veruje, svemu se nadaj, sve trpi.
Ljubav nikad ne prestaje, dok će proroštva nestati, jezici će zamuknuti, znanje će prestati.
Jer delimično znamo, i delimično prorokujemo;
A kada dođe savršeno, onda će prestati što je delimično.
Kad bejah dete, kao dete govorah, kao dete mišljah, kao dete razmišljah; a kada sam postao čovek odbacio sam što je detinjsko.
Jer sad vidimo kao u ogledalu, u zagonetki, a onda ćemo licem u lice; sad znam delimično, a onda ću poznati kao što bih poznat.
A sad ostaje vera, nada, ljubav, ovo troje; ali od njih najveća je ljubav.
Korisnikov avatar
By Mariška
^

Jao, pa to isto govore i obrazovci!

"Mi volimo pedere. Kad ih batinamo mi ih lečimo. Mi mrzimo greh, a ne grešnika." itd.

:crnareka:

:pop:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!