Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By SilvijaTrans
Mako opet ti po meni,pa postavi se na mesto te jadne zene,bilo bi joj lepo da zna da je neko ismeva???
Korisnikov avatar
By Winter
ne sprdam se...nisam rekla nista sto je bilo sprdacina....ok,ža mi je kaj su je silovali, ali šta sad...treba da isečem vene da bih pokazala kako saosecam...ne kužim ja vas uopće :cita:
Korisnikov avatar
By Tungi
Stvarno ne videh da se Winter ismevala tome.
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by SilvijaTrans

Mako opet ti po meni,pa postavi se na mesto te jadne zene,bilo bi joj lepo da zna da je neko ismeva???
Winter je nije ismevala vec je samo rekla da ima i gorih stvari. Kao sto i ima.
A ovo svakako da je je*ena stvar i ne zelim nikom.
Korisnikov avatar
By Winter
ma kaj vam je, Winter je zlo :trustme: ...nju treba :avalon: .....
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Winter

i sta ja sad da radim jer su nju silovali????....jbga, šit hepns.....ima i gore.....uvek ima gore
Kah kah
Jašta d' ima i gore, al' ni ovo nije bezazlebcija.

Sad će me neki extrem.levičari ponovo razapeti ko onog u drevnom Izrailju, al' moram d' istaknem činjenice, koje sam slušao od naših ljudi u Africi, a to je da je tamo 10 % CRNACA izuzetno varvarski raspoloženo.

Nekome se neće svideti što ističem CRNCI, ali činjenice su takve da belci neke stvari ipak ne rade. (Ni u ovom pomenutom slučaju)
Ni 90 % crnaca (urbanih, obrazovanih i dobrih ljudi) neke stvari ne rade, ali na žalost imamo i onih drugih, koji nisu savladali sve lekcije civilizacije i empatije.

Evo šta su mi rekle majka i kćerka - prijateljice, koje su živele dole.

- Kad Crnac sazna da ima HIV, u 90 % slučajeva (urbani i obrazovaniji) odlazi kod doktora.

U preostalih 10 % slučajeva (što i nije tako malo), ljudi odlaze kod vrača.

VRAČ im po pravilu kaže - Izlečićeš se božjim čudom ukoliko spavaš s belom devicom.

Neke od budala to i poveruju i siluju belkinje, mlađe od nekih 16 godina.

Dakle em su silovane, em su dobile i hiv.
DAKLE ETO TO JE GORE.

Zato su majka i kćerka, posle treće takve priče, koje su čuli u okolini Johanezburga, morale da se vrate u Srbiju.

- Stanje belačke manjine je poslednjih godina vrlo teško na jugu Afrike.
U Južnoj Africi im je još i dobro. Postoje odlični zakoni (bar na papiru).

U Zimbabveu je pravi revanšizam prema belcima od strane vlade, na čelu sa Mugabeom. Belcima se oduzimaju zemljišta i kad redovno plaćaju poreze i poseduju sve papire.
Izgovor je - I tvoj pradeda ili čukundeda je ovo nekom oteo. Zato i mi imamo pravo da mu oduzmemo. Ako ti se ne sviđa idi u Englesku, Holandiju il' odakle su ti već preci došli.

Mnogo je gore stanje belaca tamo, nego crnaca u Evropskoj Uniji.
I to što je nekad bilo obrnuto, pa su crnci bili šikanirani, ne daje nikome za pravo da šikanira nove generacije belaca.
Svako odgovara za svoje, a ne za postupke svojih pradedova.
Korisnikov avatar
By DfromOz
Da, u Juznoj Africi imaju takozvano 'korektivno silovanje lezbejki', nazalost. Jezivo i uzasno.
Situacija je, uslovno receno, bolja u odnosu na pre par godina, upravo zato sto su se ljudi pozabavili tematikom, pa onda i mnoge svetske organizacije. I menja se stanje.

@Loni
"- Stanje belačke manjine je poslednjih godina vrlo teško na jugu Afrike.
U Južnoj Africi im je još i dobro. Postoje odlični zakoni (bar na papiru)."

Ne znam odakle ti ovakva informacija, i na sta se konkretno odnosi.
Ali cu reci da je belacki rasizam u odnosu na crnce, i sve ostale rase izuzetno izrazen i vrlo problematican, generalno gledano. Uvek ima izuzetaka naravno.
I da, ovo pisem na osnovu svog iskustva i provedenog vremena tamo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!