Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by RodmanSuzuki ti je ok, al Yamaha nije...obrazlozi, molim te.
ima ga moj ortak i to beli skroz uff lep je na oko vozio sam ga al nesto mi bash... ae iskreno NE VOLIM YAMAHU uopste
Originally posted by AzdajaMislim da lici na tvog BMW-a.
del, ti volis Šuzuki...sta mislis o v-storm 650?
Originally posted by hlaefdigeOvo ''moderni'' znaci da su ''in'' trenutno?
malo me nervira sto su "moderni"
motor bas mora da ti stoji
Originally posted by Delete
Mislim da lici na tvog BMW-a.
Nisam ja neki veliki strucnjak, parametri za ocenjivanje motocikla su da mi se estetski svidi, da ne preskace ler, da se ne ugasi kad naglo pustim kvacilo i da moze preko ***km/h
Originally posted by Delete
Originally posted by RodmanSuzuki ti je ok, al Yamaha nije...obrazlozi, molim te.
ima ga moj ortak i to beli skroz uff lep je na oko vozio sam ga al nesto mi bash... ae iskreno NE VOLIM YAMAHU uopste
Originally posted by buAli, draga, sta ce ti to, kad ti ne znas da vozis?
dok sam bila zaludjena sa njima htela sam kupim novog kawasakija ninju 250r..
Originally posted by Deleteti ces da me vozis..salim se..ako opet poludim mozda upisem polaganje za motore ..al tesko..msm za sad necu jos mi se zivi ...
Originally posted by buAli, draga, sta ce ti to, kad ti ne znas da vozis?
dok sam bila zaludjena sa njima htela sam kupim novog kawasakija ninju 250r..
Originally posted by buAko ti se stvarno zivi, sa mnom na motor ne sedaj.
ti ces da me vozis..salim se..ako opet poludim mozda upisem polaganje za motore ..al tesko..msm za sad necu jos mi se zivi ...
Originally posted by elektron84eee baš to, leti - car nad carom.
Eh, ultra, ja sam imala tomos. Prodah ga.
Malo trosi, leti je milina vozati ga. Dobra i korisna stvarcica
Kako je dosao novi zakon pa ce morati da se registruju i ti mali motori i da se nose kacige, morala sam da ga se resim
Originally posted by mOwbid
aaa volela bih MT-03,.,.ahhh (8 zaljubila sam se.,.
Originally posted by RodmanMt-01 je i previse brutalan :j zato mi se ne svidja :j
Originally posted by mOwbid
aaa volela bih MT-03,.,.ahhh (8 zaljubila sam se.,.
Meti je Mt-01 Brutalan ,ali onaj stariji model sa ona dva auspuha ko raketa !
Originally posted by mOwbiddaj ga meni.
vozim Yamahu TDM.,., mada hocu da ga menjam.,., nije to za srbiju.,.,lol.,., salim se.,., jako je brz i jak.,, ne treba mi tolik.,. :S
Originally posted by Andjelikajoj chetraestica
Ljubav mog zivota... Tkz.. Postarski motor
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!