Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by goranPere aljine Crnogorka na Morači a čovek (joj) leži pod oraj u ladovini..Originally posted by RED BUTTONMa to se ne vazi, moras da peres na potoku
jel ko zna da rukuje ves masinom ???????? ...![]()
![]()
Originally posted by blabla-baby
znam da umesim testo za hleb
znam da izvadim kroj, da sasijem, prisijem, moze i goblen i tapiserija. Heklanje i strikanje mi nikako nije islo osim one najprostije varijante. Znam i da peglam onom peglom na ugaljZnam da napravim sve sto se moze od koze...
znam sve sto treba da se zna oko bastenskih poslova.
znam da pomuzem kravu, ovcu, kozu, da iste izvedem na ispasu i vratim ih kuciznam da drndam vunu
![]()
znam da pokosim travu kosom i da istu naostrim.
znam da cepam drva, spremim potpalu.
znam da iskopam rupu za bunar i septicku jamu, postavim ogradu
krecenje, gletovanje, moleraj, tapete, jednostavniji stolarski radovi.
znam da slikam na staklu, tekstilu, zidu...nakit od gline...
paaa dosta od mene![]()
duduk za elektriku![]()
ne zelim da znam kako da zakoljem kokosku!
Originally posted by DragoniteMa vlast bre da nam daju ....
I posle neka neko kaže da su pederi nesposobni...
Možemo kolektivno da idemo na mobe![]()
Originally posted by 2Q2Bstr8Uh, pa dobro je - pročitao sam posle tačno nedelju dana. Ni sam ne znam kako sam dospeo ovde. Zaludno popodne, izgleda.
da, zaboravio sam da kažem da znam da okopavam spanać.![]()
(nadam se da polaricht čita ovu temu.)
Originally posted by MinaHarkerOd svega, samo ovo gore citirano. To mu onda dođem samo 1/7 pravoslavna devojčica? Ili samo pravoslavna? Ili samo devojčica? Pu! Zbunio sam se...
Savrseno sedim na guzici, mogu po citave dane.
Originally posted by MinaHarker
Ma svasta...
Sve sto bi moglo da mi ikad zatreba u kuci, znaci od pajalice do zamene osiguraca.
Dosta dobro i kuvam, pravim kolace, pite, pizze, hlebove (zapravo pogace i pogacice, pravi hleb jos nisam, jer nije bilo potrebe).
Jednom sam kastrirala prase, mogla bih da obnovim gradivo ako bi mi neko dao povoda, znam oko pasa, konja i goveda, muzem samo na aparat za muzu.
Dobro se svadjam, psujem i lupam sakom o sto, te nogom o pod.
Umem da placem dugo i bez razloga.
Dobro mi ide i zlopamcenje, te u odgovarajucim situacijama izvlacim najgore karte.
Znaci, znam sve sto treba da zna svaka pravoslavna devojcica.
![]()
Originally posted by hlaefdigeAh, daaaaaaaOriginally posted by MinaHarker
Ma svasta...
Sve sto bi moglo da mi ikad zatreba u kuci, znaci od pajalice do zamene osiguraca.
Dosta dobro i kuvam, pravim kolace, pite, pizze, hlebove (zapravo pogace i pogacice, pravi hleb jos nisam, jer nije bilo potrebe).
Jednom sam kastrirala prase, mogla bih da obnovim gradivo ako bi mi neko dao povoda, znam oko pasa, konja i goveda, muzem samo na aparat za muzu.
Dobro se svadjam, psujem i lupam sakom o sto, te nogom o pod.
Umem da placem dugo i bez razloga.
Dobro mi ide i zlopamcenje, te u odgovarajucim situacijama izvlacim najgore karte.
Znaci, znam sve sto treba da zna svaka pravoslavna devojcica.
![]()
ovim putem te, dakle, prosim!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!