Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Bivše ne brišem, nikad se ne zna, a sa mnogima sam i dalje u prijateljskim odnosima.
A što se tiče onih sa kojima sam u neprijateljskim odnosima i njih i dalje imam u telefonu, za svaki slučaj :)

Obrisao sam samo neke ljude iz vojske, sa kojima se sasvim sigurno više u životu neću čuti.

E da, bivše momke i ljude sa kojima se ne čujem često brišem samo sa msn_a.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam kreten sto se toga tice....

Ako sa nekim nisam u redovnom kontaktu... pa makar i jedna poruka nedeljno, posle par nedelja ja brisem broj :lol:

I posle se uvek tripujem i po milion putam istu osobu "Izvini, a ti si?"

Ne mogu tu odvratnu naviku da izbacim iz upotrebe.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Dirrty19g

Ako sa nekim nisam u redovnom kontaktu... pa makar i jedna poruka nedeljno, posle par nedelja ja brisem broj :lol:

E bas!

Sledeci put ti necu cestitati rodjendan da znas! :lol:
Korisnikov avatar
By Draco
Brisem one za koje znam da me nece smarati i zvati a ostavljam ove druge, cisto da se ne bih javila. Ono sto nastavljam da cuvam su poruke, mailovi, etc. koji te ljude direktno povezuju sa stvarima sa kojima oni ne bi zeleli da budu povezani, just in case.
Korisnikov avatar
By tea92
Originally posted by 2Q2Bstr8
brojeve brišem jedino ako sam siguran da mi više nikada neće trebati ili kad je "birani broj promenjen". :) a pošto sa ljudima nikad nisi na "nikada" onda ih ne brišem.

pogotovo kad su bivši u pitanju. (čitaj: osveta se servira hladna.) :lukavi:

takodjer :right:
By ~ Le Saint X ~

Nisam toliki extrem...ali posle 3 meseca, brisem...

na MySpace-u posle mesec...

Ne razumem sta ce mi 'frendovi' sa kojima u mesec dana ne razmenim ni jedan koment/poruku..

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By ns.happy
sta ce ti onda uopste prijatelji? ja se sa nekima ne vidjam mesecima, ali to ne znaci da je nase prijateljstvo ugrozeno. cak, samo prave stvari se tako mogu pojacati... vreme je za prijateljstvo i ljubav nepostojeca kategorija. sve ostalo je stvar sujete...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Eifranloo
Ne brisem brojeve. Nikad... Too lazy :sluske:
Isti slucaj...:zev:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
nijednog svog postupka se u zivotu nisam stideo, ne postoji stvar zbog koje sam se pokajao i sve sto se desilo ima svoje mesto, vreme i neku svoju pricu....

sve cuvam.... :)
Korisnikov avatar
By Morpheus
Ne brishem...mada bih mogao da pocnem...puna mi je kartica
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by ns.happy
sta ce ti onda uopste prijatelji? ja se sa nekima ne vidjam mesecima, ali to ne znaci da je nase prijateljstvo ugrozeno. cak, samo prave stvari se tako mogu pojacati... vreme je za prijateljstvo i ljubav nepostojeca kategorija. sve ostalo je stvar sujete...
:up: :klap:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ne brisem, jer ne pamtim brojeve telefona. kako onda da znam ciji poziv da iskuliam? :P

doduse, ja sve pozive kuliram, al da ne cepidlacimo ;p
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by unic0rn
ne brisem, jer ne pamtim brojeve telefona. kako onda da znam ciji poziv da iskuliam? :P

doduse, ja sve pozive kuliram, al da ne cepidlacimo ;p
ti si najkriticniji, kad izbrises ovaj forum iz imenika, bice nama ovde svima :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by decko

E bas!

Sledeci put ti necu cestitati rodjendan da znas! :lol:
Priznajem, kriv sam...

Kazni meeeeeeee! :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Khons
brishem ako sam sigurna da mi broj vise nece trebati, mada ne znam da li bih broj uopste koristila i da mi nesto treba....glupo mi je ako je kontakt vec prekinut....a ne brisem ih odmah, vec kada ne znam sta cu sa sobom od dosade, po navici uzmem mob, vrtim brojeve, pa tad brisem sve zivo-imena kojih se ne secam, ljude na koje sam i zaboravila, brojeve koji mi vise ne trebaju, pa i nepozeljne.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Nikad ne brisem brojeve iz telefona....zato mi je telefon sad pun nekih likova za koje nemam pojma ko su..(zaboravi covek)...
Brojeve brisem tek kad prodje dosta vremena, pa ako me taj neko za to vreme nije ni cimnuo onda radi opcija brisanja...
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Khons

vec kada ne znam sta cu sa sobom od dosade, po navici uzmem mob, vrtim brojeve, pa tad brisem sve zivo-imena kojih se ne secam, ljude na koje sam i zaboravila, brojeve koji mi vise ne trebaju, pa i nepozeljne.
Hmmm...posto nemam brojeve za brisanje vishe
to radim sa porukama kada se nagomilaju

posebno na 061
gde pokusavam uvek d autrosim sto vise od 2000 free sms-a i mms-a
i josh
978.762 sms-a

:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!