Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by decko
Samo ako je to bigirl jer taj brak je ugovoren pre vise od godinu dana
Pored toga, ucenjen sam odavno od strane dve drugarice kod kojih sam prvi na listi "ako se ne udam do 30-te, ti mi pravis decu i zenis me"
...bice veselo
Originally posted by SeamanZemljak, slazemo se ti i ja u potpunosti...Meni upravo, npr, lez zena treba da bi svako od nas mogao da vodi svoj zivot... Ona da se vidja sa curama, a ja sa momcima...U tome i jeste poenta... Da oboje od tog braka/veze imamo koristi, upravo sa aspekta odvojenog intimnog zivota....
Pozdrav zemljak!
Uradio bih to zbog djece, ali prije toga bih volio da definisemo nas odnos.
Ne bih mogao da se odreknem gay zivota, zapravo ne zelim da ga se odreknem.
Originally posted by colonia_boyTo nije izgovor...vec cinjenje da ti sopstveni zivot bude extra Mene apsolutno ne zanima taj gay shit od aktivizma, mojih manjinskih prava... sto se toga tice, i ovako mi je zivot, za moj ukus super... A ako ostali vole (ti koji su mi bitni) da imam zenu/djevojku...pa neka im:) Rade i oni za mene nesto sto ne vole
Ovaj, izgovor ti je veoma tuzan a to ces i sam videti kad ti se obije o glavu ako odlucish da zivish u lazima
Originally posted by KiwiOriginally posted by decko
Pored toga, ucenjen sam odavno od strane dve drugarice kod kojih sam prvi na listi "ako se ne udam do 30-te, ti mi pravis decu i zenis me"
...bice veselo
Dajem vam rok do 30te godine... Ako se ne poudavate do tad, ja prelazim na prvo mesto na listi čekanja i bukiram šator
P.S. Otvoren konkurs za lezbo-cimericu.
P.P.S. Te drugarice mogu da te uzmu posle tridesete .. Ako se sve ovo izjalovi do 40te imam ja ugovoren brak sa jednim forumašem, pa ako neće lez-bi curica, moraću muško da ženim!
Originally posted by RenoirHoney, get in line!
Electru bih ozenio odmah...
Deca bi nam bila preslatka!!!!
Originally posted by colonia_boy
U bilo koje doba dana ili nochi, Electru
Drop dead Zonche
Originally posted by Renoir
Electru bih ozenio odmah...
Deca bi nam bila preslatka!!!!
Originally posted by blenta
elektra kome si se ti to obetjala sve pre nego meni, a???
Originally posted by deckoI ja imam slican dogovor o zenidbi sa 30 sa najboljom drugaricom... Ali nesto mi se usladio ovaj zivot, pa mislim da cemo morati da promenimo 30 u ugovoru na 35
...bice veselo
Originally posted by usamljenimeni je to skroz ok
zanimljifooo
ja upravo vec mesecima razmishljam o braku... i stvarno zelim da se ozenim... jer jedino tkao mogu imati moju bioloshku decu...
a istovremeno ne zelim da lazem buducu... da glumim str8... a narvano GAY sam i to je to...
pa mi s emota po glavi da bi bilo extra da nadjem neku lez... why not...
imamo bioloshku decu... budemo happy i deca nam imaju po dve tate i mame
Originally posted by kiss addictma, kako ne kapirash, ofco, da je to zbog toga sto cu s fensi drzavljanstvom lakshe da te posetjujem u fensi drzhavi...Originally posted by unic0rnsrce si mi slomio
za neko fensi drzavljanstvo da.. inache no way
otići ću ja u neku fensi državu da živim, pa će ti biti žao
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!