Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Imam crnog pekinizera i nazalost ne mogu tako cesto da ga vidjam jer je on kod mojih roditelja van Beograda.... Slicice uskoro :)
Korisnikov avatar
By Sutekh
Nemam psa, ali bih voleo da ga uzmem. Machke mi se takodje mnogo dopadaju, ali sam, nazhalost alergichan na njih:(

Mali, nadrkani psi me nerviraju. Voleo bih da umem nekog veeeeelikog psa. Dogu, bernardinca, rota...
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by avalon
Pa Bubica je prelepa....milica jedna mala.
Slusaj Boki....ajde daj mi je malo :pickme:
može samo iz moje ruke :lizalica:
By spf 3000
imam psa koji je jedno cudnovato bice. kazem pas, ali ona je zaista nesto drugo. i da mogu ne bih je klonirala. moja beba sa svojom licnoscu i karakterom je neponovljiva.
nasli smo je kada je imala 3 dana i bila sasvim slepa. odrasla je sa nama, i sasvim je ravnopravan clan porodice.
obozavam je!! to malo dlakavo stvorenje :love: :love:
ponekad mislim da me sve razume. ne samo da mislim, osecam. i znam da sad zvucim kao svaki gazda (mada pre ce biti da je ona meni gazda, svojeglava i cudljiva) koji je zaljubljen u svog psa, ali moj pas je nalepsi i najpametniji na svetu :D
cak mislim da je inteligentnija od mnogih ljudi koje poznajem :yes:
By Бреее!!!
Torino: 500 evra kazne ako ne šetate psa 3 puta dnevno !!!

Vlasnici pasa u Torinu mora?e da plate kaznu od 500 evra ako ne izvedu u šetnju svoje ?etvoronožne ku?ne ljubimce barem tri puta dnevno, kaže se u novom propisu gradske skupštine.

Graðanima je takoðe zabranjeno da boje dlaku pasa, a zabranjen je i svaki oblik zlostavljanja životinja iz estetskih razloga, kao što je, na primer, rezanje noktiju.

Na taj na?in bi?e sankcionisano pretvaranje pasa u smešne kitnjaste igra?ke, prenosi list La Stampa.

U zakonu se kaže i da psi mogu da se šetaju i uz bicikl, ali tako da to previše ne izmori psa.
:novine:
Srecom, ja ga izvodim obicno tri puita na dan, ponekada i cetiri !!! :lol:

A, vi ?!? :sluske:

I ko vas zamenjuje kada ne stignete ... ?!?
:puzzle:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Imala sam svakakvih, ali sam najvise volela husky-ja. Kad bih opet imala psa, to bi husky morao biti...
Oni me najvise podsecaju na slobodu.. :yes: :love:
Korisnikov avatar
By The Muse
Originally posted by Freya
Imala sam svakakvih, ali sam najvise volela husky-ja. Kad bih opet imala psa, to bi husky morao biti...
Oni me najvise podsecaju na slobodu.. :yes: :love:
Da, i ja imam slican slucaj. Ceo zivot imam pse, posto ih obozavam, ali jedini pas koji je stvarno za mene bio ono pravo je moja crvena zenka haskija. Uginula mi je i od tada sam bez psa. Haski, koji je skoro kao vuk, pa jos i crveni, pa jos i sa imenom koje je ona imala, a koje je za mene bilo veoma posebno - to je za mene bio savrsen pas. Slobodan, divlji, nezavistan, pas koji zaista moze da ti bude prijatelj a ne rob. Kada ponovo budem uzimala psa, bice opet haski, ali cu se truditi da ne lici na nju.
Korisnikov avatar
By Draco
Svaki put kad gledam sta ko trenutno radi na forumu, ali bas SVAKI, neko gleda ovu temu, pa sam pomislila da se ovde izrodio ne znam ni ja kakav perverzni offtopic i uletela da ga vidim.. Kad ono.. I dalje o psima.. U stvari, aj da je i dalje, nego je tema pola godine mrtva.. :nokti:
Korisnikov avatar
By EYA
znaci ne verujem koji si ti kweten :tuc:
sad si nasla jos da glumis majku terezu i ozivljavas teme iz samilosti ?
idi uci :grrrrrr:
Korisnikov avatar
By EYA
sad vidim da se nisam na njoj ranije oglasavala...
imam moju Bobu :love:
Bigl, najsladji i najludji Snoopy na svetu :yay:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by EYA
znaci ne verujem koji si ti kweten :tuc:
sad si nasla jos da glumis majku terezu i ozivljavas teme iz samilosti ?
idi uci :grrrrrr:
ako sam ja kweten, sto me onda trekujes?! :smirk: :P

Idem, idem, ne moras odmah da rezis i da vadis bich..:teg:
Korisnikov avatar
By Draco
..a i nisam ja to iz samilosti, nego kad su me vec naterali da udjem na temu, reko' aj i da se zapljunem.. :spin:
Korisnikov avatar
By EYA
puj pike ne vazi :P

zato sto si moj kweten :kiss:

:eya: :bic: :cool2:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by EYA
puj pike ne vazi :P

zato sto si moj kweten :kiss:

:eya: :bic: :cool2:
Tuzicu te mami!!! :roll:

:eya: :yay: :kiss: :mini:
Korisnikov avatar
By EYA
mozes i Pepsi da me tuzis, znas da ti nece pomoci :pas:

bolje idi sakri se... jer ce biti :eya: :bic: :cool2:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by EYA
mozes i Pepsi da me tuzis, znas da ti nece pomoci :pas:

bolje idi sakri se... jer ce biti :eya: :bic: :cool2:
Pepsi spava pa ne bih da je budim.. Ako je probudim i pustim na tebe, ne odgovaram za njeno ponasanje <sta ako je imala erotske snove?!?! ..a znas da je u fazonu..>

Ideeeem!!!
Ovako je teklo moje jutro:

10 am - Draco: pocinjem da ucim od 11
11 am - Draco: pocinjem da ucim od 12
12 pm - Draco: pocinjem da ucim od 1
01 pm - Draco: pocinjem da ucim od 2

i takoooooooo.. :B

..sad imam jos minut do 2.. :spin:
Korisnikov avatar
By EYA
i moja mama je u fazonu (iako to sebi nikad nije htela da prizna) i nemoj da je pustim na tebe ! ...mozda da je pustim na pepsy :misli:

zelim minimum jos jednu osmicu :tuc: iako nemam pojma sta cemo sa njima :D
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by EYA
i moja mama je u fazonu (iako to sebi nikad nije htela da prizna) i nemoj da je pustim na tebe ! ...mozda da je pustim na pepsy :misli:

zelim minimum jos jednu osmicu :tuc: iako nemam pojma sta cemo sa njima :D
horizontalisemo sve moje osmice i dobijemo niz beskonacnosti? :hmm:
Korisnikov avatar
By Draco
Btw, i moja mama je u fazonu iako to nikada nije htela MENI da prizna..
Nemoj da pustim moju mamu na tvoju mamu koja je pustena na Pepsi!:eevil:
Korisnikov avatar
By EYA
bice to beskonacna kex zurka :smeh:
Korisnikov avatar
By Draco
Me likee!!! :rock:

..mada ne bih svoju mamu da gledam na takvim bahanalijama..:pokazuje:
Korisnikov avatar
By EYA
ma daj bwee, u kombinaciji sa mojom (sreca pa ne zna ni video da ukljuci, a ne jos ovde da mi dodje i procita) to bi postiglo svetsku popularnost...

1/2Endless kexy reallity show1/2

sustina emisije je zgrazavanje nad kexolezbo aktivnostima...
njih dve sede i uz neko picence opusteno pricaju kako je to ok, al ne za njih, uz povremeno naglaseno spominjanje teze kako ce i njihove cerke ubrzo shvatiti sve to kao samo fazu u zivotu, experiment, i onda opet biti uzorna deca :D

izmedju svega toga konstantno se ubacuje prenos lezbokexa pepsy i bobe iz susedne prostorije...
:smeh: :djavo:

bicemo bogate :yay:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by EYA
ma daj bwee, u kombinaciji sa mojom (sreca pa ne zna ni video da ukljuci, a ne jos ovde da mi dodje i procita) to bi postiglo svetsku popularnost...

1/2Endless kexy reallity show1/2

sustina emisije je zgrazavanje nad kexolezbo aktivnostima...
njih dve sede i uz neko picence opusteno pricaju kako je to ok, al ne za njih, uz povremeno naglaseno spominjanje teze kako ce i njihove cerke ubrzo shvatiti sve to kao samo fazu u zivotu, experiment, i onda opet biti uzorna deca :D

izmedju svega toga konstantno se ubacuje prenos lezbokexa pepsy i bobe iz susedne prostorije...
:smeh: :djavo:

bicemo bogate :yay:
LoooooL!!! Obozavam te!!! :kiss:

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Korisnikov avatar
By gari
Naravno, bez pasa i ma?aka ne bih mogao da podnesem ljude. Kroz celo detinjstvo imao sam i pse i ma?ke. Naravno, teško se podnosi njihov odlazak /smrt/ ali posle doðe drugi, ali se oni prethodni nikada ne zaborave. Skoro sve ih imam na fotografijama a sahranjeni su u dvorištu moje bake. Sada imam kuju koju sam nazvao Dženi /skra?eno od Dženifer/ što nije baš karakteristi?no ime za srpske pse. Ne znam šta je gospodjici koja je postavila temu zna?ilo ono ha-ha kad je sterilisala mužjake? Da li je prisutan ,,kastracioni sindrom,, ili voli uopšteno da kastrira muškarce? Ne znam da li bi i Vama bilo ha-ha kad bi Vas neko sterilisao??? Ina?e, svojoj ku?kici nikada to ne bih u?inio, mada su mi to sto puta predlagali. Svake godine ima predivne kuce koje ?uvam do dva meseca a onda ih poklanjam dobrim ljudima za koja sam siguran da ?e ih dobro ?uvati. I sve više verujem da je ,,pas najbolji prijatelj,, i da ,,što više upoznajem ljude više volim svog psa,,. Voleo bih da što duže živi, jer ne znam kako bih bez nje.
By Markky
Imao sam psa...velikog vucijaka
Nazalost udario ga je kamion i otada vise nisam imao nijednog kucu... :placko:

:cuddle:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Markky
Imao sam psa...velikog vucijaka
Nazalost udario ga je kamion i otada vise nisam imao nijednog kucu... :placko:
Ako je to bilo na Dedinju onda sam video iz trolejbusa...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ne, protivnik sam drzanja pasa u stanovima.

No garden - no dog. :pas:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ukica animalista
Ja sam imao malamuta...
Malo sad oftopickarimo
Pa gledaju verovatno zato sto volu zivotinje, znas pcele su jako korisne daju dzem
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!