- 11 Apr 2005, 18:34
Imam crnog pekinizera i nazalost ne mogu tako cesto da ga vidjam jer je on kod mojih roditelja van Beograda.... Slicice uskoro 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by FreyaDa, i ja imam slican slucaj. Ceo zivot imam pse, posto ih obozavam, ali jedini pas koji je stvarno za mene bio ono pravo je moja crvena zenka haskija. Uginula mi je i od tada sam bez psa. Haski, koji je skoro kao vuk, pa jos i crveni, pa jos i sa imenom koje je ona imala, a koje je za mene bilo veoma posebno - to je za mene bio savrsen pas. Slobodan, divlji, nezavistan, pas koji zaista moze da ti bude prijatelj a ne rob. Kada ponovo budem uzimala psa, bice opet haski, ali cu se truditi da ne lici na nju.
Imala sam svakakvih, ali sam najvise volela husky-ja. Kad bih opet imala psa, to bi husky morao biti...
Oni me najvise podsecaju na slobodu..![]()
![]()
Originally posted by EYAPepsi spava pa ne bih da je budim.. Ako je probudim i pustim na tebe, ne odgovaram za njeno ponasanje <sta ako je imala erotske snove?!?! ..a znas da je u fazonu..>
mozes i Pepsi da me tuzis, znas da ti nece pomoci![]()
bolje idi sakri se... jer ce biti![]()
![]()
![]()
Originally posted by EYAhorizontalisemo sve moje osmice i dobijemo niz beskonacnosti?
i moja mama je u fazonu (iako to sebi nikad nije htela da prizna) i nemoj da je pustim na tebe ! ...mozda da je pustim na pepsy![]()
zelim minimum jos jednu osmicuiako nemam pojma sta cemo sa njima
![]()
Originally posted by EYALoooooL!!! Obozavam te!!!
ma daj bwee, u kombinaciji sa mojom (sreca pa ne zna ni video da ukljuci, a ne jos ovde da mi dodje i procita) to bi postiglo svetsku popularnost...
1/2Endless kexy reallity show1/2
sustina emisije je zgrazavanje nad kexolezbo aktivnostima...
njih dve sede i uz neko picence opusteno pricaju kako je to ok, al ne za njih, uz povremeno naglaseno spominjanje teze kako ce i njihove cerke ubrzo shvatiti sve to kao samo fazu u zivotu, experiment, i onda opet biti uzorna deca![]()
izmedju svega toga konstantno se ubacuje prenos lezbokexa pepsy i bobe iz susedne prostorije...
![]()
![]()
bicemo bogate![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!