Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by KittrieVeoma impresivno
jebi se !
i sobo u kojoj sedim, misli koju mislim, osecanju koje potiskujem, secanju koje ubijam! jebi se; ljubavi koje ima a ja ne osecam, zaljubljenosti, strahu, psihi, fizisu, algoritmima i koncertu bijelog dugmeta! jebi se lazi, istino, svrsi, poenti, momentu, tebi, meni, juce i danas, dodiru, prvom zapamcenom uzdahu i izazvanom pogubu, jutro posle, slatkim mislima, preslatkim recima, umrtvljenoj zelji... jebi se i ti : zlo u meni, pakost ljudima, igracima, nevinima, da ima i njih??? sumnji u dahu, misli u strahu, jecaju u svrsavanju, ubrzanom radu srca, seriji u 5 na pinku, tome sto mi ona okrene ledja, i sto bi da jebe voljenu dok gleda film da se ne bi setila ljubavi, i one kuce gde joj je ruka bila u mojim pantalonama... i prvi put kad sam mu priznala...i kad sam njoj sledecoj pricala da pobegne, i svakom mom zasto posle svega, isplakanoj i neisplakanoj suzi i nedozivljenom momentu... a bilo je tako blizu, zar ne hani???
ma, jebite se svi lazovi, kurve ( a i ja cu vas, jednom, kad se zvanicno sahranim), samoobmanjivaci, jebite MENE, jer ja jebem vas zloce, i vas sebicluk, nesposobnost, bolesti, nezanimljiv bol, lazi koje tese, moje lazi, moje slabosti, moje emocije, mozak...
ma,JEBITE SE SVI !!
Originally posted by KosmickaCesticaA-ha! A moja ideja o logorima je bila radikalna
jebem ti ljudsku vrstu, koja se vozi na jebenoj planeti zemlji,
kroz jebeni svemir i ne razmislja o tome koliko je jebeno
ogranicena....
Originally posted by Black Lady;lol:
Divna tema.. ne znam odakle da krenem....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!