Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Kragi
znao sam da je neka 'nezna' rasa, zato ja nisam ni pitao :smeh:
Korisnikov avatar
By taurus
suvise elegantna za moj ukus,ja volim staforde.. uni ce da seta dobermane
Korisnikov avatar
By nsc
nekada sam mislio da su zlice, ali kada sam upoznao jednu zenu koja je imala kuju sa fantasticnim rodoslovom i druzio se sa njima, shvatio sam da je to divna rasa - sve zavisi od vlasnika, sada kad ih je sve vise sa usima i repom, sve su mi sladji
Korisnikov avatar
By taurus
lepsi su sa kupiranim usima i repom,a malo su vise privrzeni gazdi,narocito zenke....
By alexandermagic
Originally posted by Winter

procitala sam naslov...ima li neko od vas PSA...i par sekundi razmisljam, :misli: .. PSA, :hmm: od kakvog sindroma je ta skracenica :lol: ....
:lol:

Gdje li je duhovita zlica Winter? :love:

OnT: Imam ženku rottweiler-a. :meda:
Korisnikov avatar
By Oziris
''

Moja junior sampionka Srbije :love:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
komšija pored mene ima ogromnog psa. komšije ispod mene imaju dva psa, iznad mene barem još jedan. terasa mi gleda u dvorište kuće sa još dva psa. stan pored mene je trenutno prazan ali ne sumnjam da će se useliti neko sa bar jednim psom.

a ja, ne, ja nemam psa. bilo bi previše za jedan komšiluk :D
Korisnikov avatar
By emo_haos_
post iznad i post ispod mog prethodnog posta: prepreslatki psići! haskika kao plišana igračkica meden. a i ovaj što kuva kafu je meden. ^.^
Korisnikov avatar
By nsc
to nije pas, to je jedno preslatko stene :kuca:
Korisnikov avatar
By nsc
:nope: ne vazi se, slikaj i postavi sliku :pas:
By NatashaMTF
Dok sam zivela sa roditeljima, imala sam mesanca. Sada ja i cimerka uzivamo u drustvu shi-tzua, zenkice koja je spasena od eutanazije koja je trebala da je zadesi, jer je sitna i neplodna pa se nije svidela okrutnim uzajivacima.
By NatashaMTF
Dok sam zivela sa roditeljima, imala sam mesanca. Sada ja i cimerka uzivamo u drustvu shi-tzua, zenkice koja je spasena od eutanazije koja je trebala da je zadesi, jer je sitna i neplodna pa se nije svidela okrutnim uzajivacima.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
imam ja PSA

cane corso, dzinovska maza balava
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
nervira me komsija koji ima jednog preslatkog samojeda, koji me obozavaa. ima da ga ukradem jednog dana
Korisnikov avatar
By heksagon123
Imam psa i mačku :)
Najljepša pasmina mi je Posavski gonič - inače lovački pas, sa jednim takvim sam provela svoje djetinjstvo. Sada imam mješanca njemačkog ovčara i još nečega što ne znam sada reći.

Slika
Korisnikov avatar
By elizevin
o moj boze, citam ime ove teme kao: imate li PSA (Principal Component Analysis)?
all work and no play... -.-
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!