Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
ima jedan jarac koji me kompletno nervira al bi se jeb'o sa njim :lol: izgleda da je obostrano
natali su nam u kompletnom kvadratu,ali bukvalno se u svemu kvadriramo,jos su nam asc u opoziciji...but still I'd do him :D
Korisnikov avatar
By gossip
Alexandre nasao sam vam astro blizanca Jarac/Skorpija,mnogo mi se dopada natal,u pitanju je moja drugarica,lekar,buduci anesteziolog. :setnja: Posebno mi se dopada konjukcija Sunca i Saturna. :setnja:

Slika
By alexandermagic
Brzinski pogledah.
Znak i ascedent nisu dovoljni za astro blizanca. Sunce i Saturn su neprijatelji, prvi hoce slobodu drugi sabijanje i rigidnu disciplinu. Ipak, kako se radi o zenskom horoskopu, to i nije fatalna konjukcija. Uprkos i Neptunu.
Ta osoba ako zavrsi to sto navodis ispravit ce neke predodredjene (lose) stvari. Daleko je inteligentnija od onog kako se prezentira. Novac joj je na prvom mjestu.
Jedna velika ljubav, smedj muskarac srednjeg rasta i jakih zalizaka, sportista - iz inostranstva ili iz dalekog grada, ali prije to prvo. Mlakonje i papucari nisu za nju.
Ako vec nije plava nek se ofarba. U Srbiji nikad nece biti skroz zadovoljna, Zapad je ono cemu treba da tezi.
Majka je dominantna figura, mnogo je boljeg porijekla od oca i ucinila je i zamislivo i nezamislivo za porodicu.
Korisnikov avatar
By gossip
Bisex je koliko i ja....dakle nije :setnja:
Korisnikov avatar
By gossip
1. I ja cu vrlo brzo biti "sva svoja",mama je odlucila da vratiti u ZG kod svojih i tamo docekati starost,tata ce kasnije tokom godine za njom,tako da mi ostajavljaju vecinu nekretnina (i odgovornosti oko toga) na kontrolu sa izgovorom "da to tako treba" i "da mi je vreme" pa eto tematike za prvi saturnov povratak....nije kao da mene neko pita nesto... -.-

2. napreduje prica sa gore pomenutim jarcem (ne drugaricom) :dance: jedva cekam da zablejimo sami :dance:
By alexandermagic
Jupiter je benefik sa specificnim dejstvom, pa vecina misli da ce sve bit sjajno kad im udje u odredjeno natalno polje a na kraju bude, sto bi Bogdan rekao, prc i mosxa. Njegova uloga je sirenje zatecenog, pa ce dobro da bude jos bolje, a lose jos crnje. Posebno kad udje u polja zdravlja i financija.

Ipak ... Tebi je dakle usao u peto polje - ljubavi (vise keksualne nego emotivne), zabave, kafica, kladionica/igara na srecu, sporta, djece ...
Sad je na pocetku znaka, a kad dodje na treci stupanj Skorpiona mozes uc u vezu sa nekim novim, oslobodjen balasta proslosti. Kao i kad bude u konjukciji sa tvojom natalnom Venerom u istom znaku (tad racunaj i na brojne poklone sa razlicitih strana). Seksualnih ponuda do 08.11.2018. ti generalno nece manjkati, mada je kvalitet istih upitan. Prednost daj mladjim od sebe. Najgori period ce bit dok se bude kretao izmedju 15. i 16. stupnja (22.-27.12.2017. i 14.-23.08.2018.).
Sve je do tebe i tvoje preduzimljivosti i pronicljivosti. Dok ti je licna zabava prioritet - sve pet, za ozbiljne stvari koje ukljucuju i ozbiljnu emociju suprotne strane treba obostran trud, a to se zna i bez astroloskih aspekata.
Korisnikov avatar
By gossip
Slazem se da definitivno ne treba previse ocekivati od Jupitera...evo meni je doneo da cu izgleda po treci put promeniti firmu (radeci isti posao na istom mestu). Na kraju cu da odem na Zlatibor i da cuvam ovce. ^.^
Korisnikov avatar
By gossip
Vi hocete da kazete Alexandre da ja nisam dovoljno odgovoran da bih brinuo o ovcama? :setnja:

Pa to za nekretnine svakako :setnja:

Kao sto ste rekli Jupiter siri,pa evo moja drugarica,koja ima ascedent u Vagi,je tokom Jupiterovog tranzita kroz prvo polje ugradila silikone,tako da je prosirena u svakom smislu te reci. :setnja:
Korisnikov avatar
By gossip
i evo sad skontah da je danas tacno god dana od moje famozne operacije i bacih pogled na tranzite tada....mars u jarcu XII polje....pa nije ni cudo sto sam bio (kratko) hospitalizovan,i imao hirursku intervenciju u totalnoj :D

btw zvanicno sam bio 4 dana u bolnici,nezvanicno sam dosao samo na dan operacije i izasao to vece i posle dosao po otpusnu listu da ne govorim sto sam bolovanje iskoristio jos dve nedelje posle iako nije bilo potrebno :D eto nije bas sve lose sa 12tim poljem :D
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ovan/Strelac
Nemam predstavu kako se ta kombinacija odražava na mene. :lol:
By alexandermagic
Na kom stupnju Ovna, u kojim aspektima sa drugim planetima ?

Edit: jednostavnije ti je da pejstas kartu ovdje, ja ju proucim za sebe i svi sretni svi zadovolj(e)ni. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By gossip
Rodjen je istog dana i godine kao i ja
Dakle 19,nesto sunce,merkur 22,nesto
Dakle spaljen
sa ju i marsom u sedmom polju je svakako bolje prosao po pitanju veza od mene :setnja:
Korisnikov avatar
By gossip
stariji si sat ipo od mene :lol:

bio sam u poprilicno dugoj vezi sa deckom koji je svega tri dana mladji od mene,mogu da se pohvalim da je jedan od normalnijih likova sa kojim sam bio,sada zivi i radi u Kini i jako sam ponosan na njega. On je Ovan/Vaga.

Fascinatno je to kako smo sva trojica tako blizu rodjeni a kompletno smo razlicite osobe i vodimo kompletno razlicite zivote. Naravno sve se to moze objasniti kroz astrologiju.
By alexandermagic
Umjesto sto odgovaras sam sebi na nepostavljena pitanja trebao si mu sejvat kartu, uploadat ju preko imgura i na moj naknadan zahtjev poslat mi istu u inbox. Kad ga otkljucam samo zbog tog, a o cemu bi bio obavijesten.

Slika
By alexandermagic
Ne mozes pitat istovremeno i mene i njega.
Bez sata i mjesta rodjenja nema konkretnih odgovora, a konkretni odgovori zahtijevaju i konkretna pitanja.
Ovako uopceno ti mogu rec da je ta soba pod mentalnom dominacijom majke i sa njenim energetskim imprintom, gdje god otisao, sto god radio, pokazivao to ili ne, bila ona sa njim ili ne, bila ziva ili ne.
Vrlo je zatvoren, vrlo tajnovit, nikad se nikom ne otvara u potpunosti, moze dat privid topline i bliskosti no inteligentna osoba brzo skonta da tu nesto ne stima.
Generalno - dobar covjek, ali zahtijeva strpljivu i takticnu suprotnu stranu. Osjetljiv je na uslovljavanja drugih, bilo koje vrste. Pamti kao slon. Nuzan mu je vlastiti kutak, a samoca izvlaci najbolje iz njega.
Najgora stvar koju moze uradit sebi je da eventualno ostane u mjestu rodjenja/mjestu u kom je zivio do 5. godine zivota.
Novac mu je bitna stavka, pod odredjenim uvjetima bi bilo izvodljivo i da pristane na novcano izdrzavanje.
Sljedece godine ce bit supersenzitivan i nikakav, pa tko zeli nesto sa njim treba da ga 'obradi' do konca ove.
Ovo je, vrlo sazet, numeroloski profil doticnog. Potpun i razradjen bi bio kilometarski, a nuzan preduslov mu je i puno ime i prezime osobe, jer ih je masa rodjena na taj dan a ime i prezime omogucuju izvlacenje finesa.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
:lol:
Predomislio sam se. Ne treba mi informacija. :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2802290#p2802290]alexandermagic napisao:[/url]Ne mozes pitat istovremeno i mene i njega.
Bez sata i mjesta rodjenja nema konkretnih odgovora, a konkretni odgovori zahtijevaju i konkretna pitanja.
Ovako uopceno ti mogu rec da je ta soba pod mentalnom dominacijom majke i sa njenim energetskim imprintom, gdje god otisao, sto god radio, pokazivao to ili ne, bila ona sa njim ili ne, bila ziva ili ne.
Vrlo je zatvoren, vrlo tajnovit, nikad se nikom ne otvara u potpunosti, moze dat privid topline i bliskosti no inteligentna osoba brzo skonta da tu nesto ne stima.
Generalno - dobar covjek, ali zahtijeva strpljivu i takticnu suprotnu stranu. Osjetljiv je na uslovljavanja drugih, bilo koje vrste. Pamti kao slon. Nuzan mu je vlastiti kutak, a samoca izvlaci najbolje iz njega.
Najgora stvar koju moze uradit sebi je da eventualno ostane u mjestu rodjenja/mjestu u kom je zivio do 5. godine zivota.
Novac mu je bitna stavka, pod odredjenim uvjetima bi bilo izvodljivo i da pristane na novcano izdrzavanje.
Sljedece godine ce bit supersenzitivan i nikakav, pa tko zeli nesto sa njim treba da ga 'obradi' do konca ove.
Ovo je, vrlo sazet, numeroloski profil doticnog. Potpun i razradjen bi bio kilometarski, a nuzan preduslov mu je i puno ime i prezime osobe, jer ih je masa rodjena na taj dan a ime i prezime omogucuju izvlacenje finesa.
Hvala Medžik.
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!