Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By alexandermagic
Astrolozi tumace, ne pogadjaju. Pogadjanjem se bave none koje rabe zrnevlje boba, pasulja, kukuruza, kosti, olovo i ciganice.
Za takva pitanja se koristi solar ili horar, ne natal.

Pitanje je postavila osoba koja simbolicno samu sebe probada macem iliti osudjuje na smrt.
Novac u tom periodu moze donijet samo jaka samoinicijativa i nesto sto je vec poznato/radjeno (posao ili osoba/e). Novac ne dolazi odmah niti u vecoj kolicini, sve je usitnjeno i parcijalno. Nesto bolja situacija po tom pitanju je od kraja ljeta.
By alexandermagic
^
^

Znam odavno za to. Prvobitno je bilo objavljeno na jednom americkom astroloskom sajtu.

Vise je tocno ako se pogleda da li je odredjeni znak posebno naglasen u natalu, nego kao sam Suncev.
Rak npr. sa Marsom ili Merkurom u Jarcu sigurno nije osjetljiv kao tipicni primjerak znaka niti ce reagirati sukladno istom.
Korisnikov avatar
By Gayzer
Skorpija, ali horoskop citam samo radi zabave, svestan sam da je u pitanju najobicnija glupost :D
By alexandermagic
A otkud znas da si Skorpion, sem po danu i mjesecu rodjenja ? Mozda ti natal pokazuje dominaciju sasvim desetog znaka. :ozbiljan:

Na forumu nisi pokazao nijednu osobinu Skorpiona, recimo.
Za razliku od blente npr. kog takodjer ova oblast ne zanima, ali je jasno da svaki post pise Skorpion.
Korisnikov avatar
By gossip
Jupiter u Vagi u devetoj je doneo osecaj za diplomatiju i neke pravne stvari su se razresile u korist mene/mojih,vise kontakta sa strancima nego obicno....

Videcemo sta ce ovaj u Skorpji u X-oj

Saturn u XI-oj mi je lepo procistio/ucvrstio prijateljstva,ne tako prijatan ali pozitivan tranzit

Uopste se ne radujem njegovom ulasku u Jarca u XII-om polju i prvom povratku :sigh:
By alexandermagic
Jupiter ljudima najcesce ne donese nista dobro kad tranzitira. Mada je benefik, njegova uloga je sirenje zatecenog stanja, a kod vecine zatekne sr.nje pa ga dobiju jos.
Osim u slucaju pozitivne podrske sa licnim planetima.
Inace tranzit kroz 9. i prijelaz u 10. je idealan period da oni koji studije privode kraju to uspjesno okoncaju te nadju i unosan posao koji ce im u buducnosti dati priliku i za napredovanje. Ako je tranzit podrzan 3. i 6. kucom.

Saturn u 11. jasno pokaze tko je osobi prijatelj a tko nije, drugima donese nemogucnost ostvarivanja kvalitetnog odnosa tog tipa, trecima losu zdravstvenu i materijalnu situaciju prijatelja/ice sa dominantnim Saturnom u natalu.
Nade i ocekivanja se zacas sruse ukoliko nisu na realnim temeljima, plate i peMzije kasne ili se smanjuju.

Taj tranzit kroz 12. je uzasan i najbolje bi ga iskoristio politicki zatvorenik koji pise knjigu koja ce ostati generacijama koje slijede. Mimo toga, 'teska noc' za podsvjest i psihicko zdravlje, ozbiljne malverzacije tajnih oponenata, osjecaj zivota u vakuumu i da se vise nema kud. No, za jaku osobu to su dvije i pol godine borbe sa sobom i metamorfoze.
Kriminalac bi recimo tad najlakse bio uhapsen i corkiran.

Kome i zbog cega ja ovo uopce i napisah ? :ozbiljan:
By alexandermagic
Prestani da seres i kupi si celestit u bilo kojoj formi. To je astro remedija za teske Saturnove tranzite, uz post na vodi subotom i nosenje i poklanjanje crne odjece taj dan.
Korisnikov avatar
By gossip
ili se jednostavno preselim u manastir na 2,5 godine i resen problem :lol:

EDIT:

sad bez zezanja,taj tranzit uopste nije za zezanje,gledam sta radi jarcevima u podznaku sada....znam i jedan slucaj gde je decko pokusao da se ubije....tako da definitivno nije naivno
Korisnikov avatar
By gossip
ma....ako se ceo zivot nosim sa natalnim u XII-oj,preguracu i tranzitnog :setnja:
By alexandermagic
Luka, nisam obratio pozornost na taj edit.

Kad Saturn tranzitira preko natalnog Mjeseca, uopsteno ljudi sa slabijom psihom razmisljaju o suicidu. Imaju subjektivan osjecaj kidanja duse.
Ukoliko nema tog kontakta, osoba se 'preko noci' uozbilji i pocinje da zamjecuje licne limite vise nego ikad. Uocljiviji su i znaci starenja i davanje prioriteta stvarima koje su dotad bile marginalne u njihovoj egzistenciji (tranzitni Saturn na ascedentu).

Saturn zahtijeva dobro promisljanje i samodisciplinu, bez frivolnosti bilo koje vrste, i tad nije okrutan.
Astroloski Saturn i biblijski Satan su jedno te isto.
Korisnikov avatar
By gossip
ne znam gde mu je mesec ali znam da je vaga/jarac

pa dobro Saturn vlada Vodolijama,dakle ja sam taj Saturn,dakle ja sam djavo deep inside 3:-D
By alexandermagic
Prestani me nervirat.

Saturn vlada Jarcem, Vodolijom nocu, posto je njen suvladar sa Uranom. Pa ako bi da me i dalje nerviras onda napises -- pretvaram se u DZavolcica nocu xexexe (; .

:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By gossip
pa rodjen sam tokom noci :setnja:

pa i uran i neptun su mi u jarcu...kako god okrenes....jarcina mi ne gine :setnja:
By alexandermagic
Vodolije su najpotcjenjeniji znak i naivni misle da je sa njima lako. Tesko ih je nagazit, ali kad se to desi, well - uragan ce potrat sve pred sobom, posebno ako im je natalni Mars u vatrenom znaku (muskarcima).
By alexandermagic
To je asc. , ne natalni Mars. Asc je tijelo i ono kako nas drugi vide i percipiraju na prvu.

Okultisticki - Vodolija_Lav je spoj dva evangelista: Mateja u formi andjela i Marka u formi Lava

Treci je u formi Bika - Luka, cetvrti Orla - Jovan.

Cesto su tako prezentirani i na svodovima pravoslavnih hramova.
Korisnikov avatar
By gossip
Pogodio sam drugarici kada ce baba da joj umre gotovo u dan. Prosto da se najezis.

Trenutno me muva Lav/Skorpija al' on je zabranjeno voce. :giggle:
Bivsi od mog dobrog druga,jbg,prijatelji na prvom mestu.
Korisnikov avatar
By gossip
Da u pravu ste TUMACI ne pogadja. :setnja:
Korisnikov avatar
By gossip
al zapravo imamo fina poklapanja

njegovo sunce je tacno na moj dsc

moj MC je tacno na njegovom asc

meseci nam prave fin sextile

LUKA BUDI DOBAR! :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
Maaa....vec duze vreme sam u fazi gde uopste ne trazim momka/sex nego sam kompletno fokusiran na druge stvari...ne opterecujem se kad/ako se desi,desilo se. :setnja:
Korisnikov avatar
By gossip
juuuu pa jupiter samo sto nije izasao iz vage

sestra ce se poroditi otp kada bude imala treci povratak jupitera
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!