Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
meanwhile moja mačka

kad je izbacila granule napolje i popišala se u svoju činiju za hranu pa kao zatrpala opet granulama da izgleda normalno i onda kad sam ja to sve videla stala i ona kao da gleda šta se desilo

Slika
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
i moj način vaspitavanja o manirima kasnije ✓✓

Slika

dobro mrzelo me da im perem činiju a ovo mi bilo pri ruci.......
Korisnikov avatar
By .:Q:.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2779423#p2779423]李香兰 napisao: Maca je mnogo slatka. Koliko se sećam to je ista ona maca koju si pre oko pola godine postavio sa pitanjem da li neko želi da udomi? Sećam se jer smo ja i moj bivši razmatrali ali nije bilo uslova. Jesi li joj našao dom ili si odlučio da je zadržiš?
To je ona. Posto joj dom nije bio nadjen ni nakon dve nedelje, a o povratku na ulicu nije bilo ni govora jer je bila previse mala i bez porodice u okolini, odluceno je da ostane :hug: trenutno je tinejdzerka, u nindza fazi je i omiljene igre su joj rvanje i zmurke. Ja sam joj doduse cimer svega par puta godisnje kada sam u Beogradu, ali je pri svakom susretu jasno koliko puno se volimo :blush:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nju nikad ne uspem da uslikam jer je nenormalna a danas me sama počastila poziranjem na 2 sec

Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
jao vidi ga nisam znala da si nas slikala :love:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
obaveštavam sve zainteresovane da sam ovih dana postala personalni trener za golube

golubima uspešno skidam šlog, razvijam motivaciju za poziranjem i kad imaju (fat) body issues i ulivam mudrost i sve to u roku od 5 dana
Slika

+ bonus za najbolje korisnike: nadrkaću vašu mačku toliko da neće hteti ni da vas pogleda kad joj budem zabranila pristup u okruženju goluba ali jasno će vam to staviti do znanja
Slika
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ne znam dal mogu da embendujem video sa fejsa? uglavnom ovo je Beebe fantastiko
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
sad sam mother of pigeons!!1

ne pričam tako inače :lol: samo sa životinjama sam izuzetno mutava i šuštava i bEbebEbe

edit: sunce ti jebem zvučim tačno šizofreno ko što pišem po internetu
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
lenjost level dobrovoljno ću se rastegliti kao da sam na spravi za mučenje
jer me mrzi da ustanem čak i samo kad treba da jedem

Slika

ili se transformiše u glistu ????
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!