Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
možda... zavisi koliko im je trebalo da odu... ;)
Korisnikov avatar
By Burak
bolesnik.. ali nimalo veci od ostalih vodja retard rezima kao Staljin na primjer.
By Speculum Columbae
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

kako je Dante, u nedostatku zivota, stigao da citira.
Nije bilo namenjeno tebi. Mogla bi da pokušaš da odgovoriš Hys, Orlando i Marsu koji ti jesu to namenili, a ne meni.
Nemam problem sa tvojim mišljenjem i time što se razlikuje od moga*, pa ni potrebu da te kritikujem.
Sa druge strane ne volim udruživanja, npr. troje njih (Mars, Orlando, Hys) protiv jednog. Nije da si ga branila, samo si se rogobatno izrazila.
Svejedno mi se dopada apozicija "Dante, u nedostatku života"
Word.

---------------------------------------------------------------------------

* jedino sa čime imam je nedostatak istog (ili neformirano/nezrelo), sa čime ti nemaš veze
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

on je izglasan, nista to nije bilo na silu..
Posle smrti Hindenburga je bez raspisivanja novih izbora sam sebe proglasio za aspolutnog vladara Nemačke i zabranio sve političke stranke. On je naredio i sproveo na silu jednoumlje i zakonski onemogućio svoje svrgavanje.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by str00ja

Što se nije našao neko normalan da se TADA i TAMO zalaže za multikulturalnost, ljudska prava i miroljubivu spoljnu politiku, i da organizuje kontramitinge, a pritom bude dovoljno organizovan i moćan da povuče masu i suprotstavi se Adolfu?
jer nisu imali fejsbuk. :retard:
sreća pa je sva krivica svaljena samo na njega. Zamislite da nije tako, a da ste danas Nemci u Nemačkoj sa vojnim licima među precima.
ali nije tako. i dobro da nije.
By Speculum Columbae
Originally posted by Popeye
Originally posted by str00ja

Što se nije našao neko normalan da se TADA i TAMO zalaže za multikulturalnost, ljudska prava i miroljubivu spoljnu politiku, i da organizuje kontramitinge, a pritom bude dovoljno organizovan i moćan da povuče masu i suprotstavi se Adolfu?
jer nisu imali fejsbuk. :retard:
sreća pa je sva krivica svaljena samo na njega. Zamislite da nije tako, a da ste danas Nemci u Nemačkoj sa vojnim licima među precima.
Korisnikov avatar
By Mars
Da, zaista: šta kaže fejsbuk, koliko fanova ima Hitler tamo?

I da li može da se izvuče statistika koliko je među njima mladih pametnih Srba, Rusa, Jevreja...?
Korisnikov avatar
By Galadriel

Nemci gde god da otputuju po Evropi mogu da gledaju monumentalne ostatke toga što su porušili i da imaju razlog da se stide. Samo što kod njih postoji nacionalni ponos, vizija napretka i organizovanost, pa ne dvore nad greškama nego rade i rade i rade.
Korisnikov avatar
By Mars
Stvarno me zanima.

Ja tamo ne idem, vera mi ne dozvoljava.

Zna neko, može da javi ovde?
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Galadriel

Nemci gde god da otputuju po Evropi mogu da gledaju monumentalne ostatke toga što su porušili i da imaju razlog da se stide. Samo što kod njih postoji nacionalni ponos, vizija napretka i organizovanost, pa ne dvore nad greškama nego rade i rade i rade.
njemacka se i danas itekako bavi greskama svoje proslosti, ponajvise hitlerovim nacizmom.

problem u ovoj raspravi je sto neki sudionici ocito nisu dovoljno informirani o hitleru i njemackoj nakon drugog svjetskog rata, kao i njemackoj danas, sto ih ne zaustavlja da na osnovu pogresnih pretpostavki donose (ocekivano) pogresne zakljucke.

sumnjam da se moze naci drzava na svijetu koja se tako sistematicno i hrabro obracunala s vlastitom zlocinackom prosloscu kao sto je to njemacka ucinila s nacizmom.
Korisnikov avatar
By Galadriel

sumnjam da se moze naci drzava na svijetu koja se tako sistematicno i hrabro obracunala s vlastitom zlocinackom prosloscu kao sto je to njemacka ucinila s nacizmom.
:up:

Japan jeste.
Korisnikov avatar
By 2kune
a baš šćedoh napisati temu o tome kako njemačka i Japan imaju raznolike odnošaje sa svojom drugosvijetskoratovskom poviješću... :hekla:
ajte ovđan da se ne mučim pisat... :wundy:
Korisnikov avatar
By Tungi
“Adolf Hitler: I said a glass of juice, not gas the jews!”

:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pitam se koliko bi sad bilo ljudi na planeti i koliki bi bili stepeni siromaštva i nezaposlenosti, da se nije desio Drugi svetski rat...
Korisnikov avatar
By 2kune
Da nije bilo rata svašta bi se izdogađalo... Tko zna koliko bi velika kriza trajala i kako bi se itko iz nje izvukao... Jerbo je WWII direktna posljedica izlaska iz krize... Jedno bez drugog ne ide... A da toga nije bilo vjerojatno bi čitava Europa bila socijalistička... Možda bi to bilo još gore... Možda bi netko na sjeveru Europe uspio napraviti pravi socijalizam... Tko to zna... No, nisam siguran da bi bilo mnogo više ljudi i mnogo manje siromaštva i nezaposlenosti... Što ne bi ubio rat ubile bi revolucije, glad i bolešćine... :žalosna sova:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by *deni*

Pitam se koliko bi sad bilo ljudi na planeti i koliki bi bili stepeni siromaštva i nezaposlenosti, da se nije desio Drugi svetski rat...
To se, Deni, zove Maltuzijansko učenje o ratu, i danas (i oduvek) spada u grupu - nenaučnih učenja.

Po njemu su ratovi nužno neophodni i opravdani tim stvarima koje pominješ. Budala je čak vrlo živo to i grafički prikazivao - rast stanovništva koji ide eksponencijalno, a porast proizvodnje hrane (i drugih resursa, npr. radnih mesta) linearno...pa gde se kriva i prava preseku po vremenskoj osi, e tad nastane RAT koji sve elegantno...dovede u normalno stanje. Uz bla bla pobijanje nekih nebitnih bla bla ljudi tamo...

Ideja osporena već samom činjenicom da su osvajačke ratove redovno počinjali oni narodi koji baš i nisu imali problema sa prehranjivanjem sranovništa i sl. da ne idemo dalje.

Naravno teorija koja se pominje tek kao ilustracija kakvih sve budala ima...koji imaju svoje mišljenje.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mišljenja sam da i u mirnodopskim uslovima deluju raznorazni Hitleri, koji uništavaju živote ljudi.
Da li pogrešnim vođenjem politike, državnom pljačkom novca, korupcijom u zdravstvu... Ima hiljadu načina, kojima savremeni Hitleri u svilenim rukavicama čine zločine.
Itekako.
Korisnikov avatar
By Mars
Jeste, ali oni ne uskraćuju čoveku jedno od osnovnih ljudskih prava - na život.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Mars
Originally posted by *deni*

To se, Deni, zove Maltuzijansko učenje o ratu, i danas (i oduvek) spada u grupu - nenaučnih učenja.

Po njemu su ratovi nužno neophodni i opravdani tim stvarima koje pominješ. Budala je čak vrlo živo to i grafički prikazivao - rast stanovništva koji ide eksponencijalno, a porast proizvodnje hrane (i drugih resursa, npr. radnih mesta) linearno...pa gde se kriva i prava preseku po vremenskoj osi, e tad nastane RAT koji sve elegantno...dovede u normalno stanje. Uz bla bla pobijanje nekih nebitnih bla bla ljudi tamo...

Ideja osporena već samom činjenicom da su osvajačke ratove redovno počinjali oni narodi koji baš i nisu imali problema sa prehranjivanjem sranovništa i sl. da ne idemo dalje.

Naravno teorija koja se pominje tek kao ilustracija kakvih sve budala ima...koji imaju svoje mišljenje.
Znanstvenija su neurološka i psihološka istraživanja razvoja mozga i R kompleksa koji je odgovoran za agresivnost te njegovog empatijskog antagonista moždane kore. Pri ovakvoj kulturi odgajanja mladunčadi nesumnjivo je da se Richardsonova krivulja ustrmljuje... :uplasen:
Korisnikov avatar
By Mars
I ja tu negde nalazim objašnjenje za pojedine pojave...
Korisnikov avatar
By spliff

my sentiments, exactly
Korisnikov avatar
By 2kune

I ja tu negde nalazim objašnjenje za pojedine pojave...
yap... ali zbog toga je onda neumitnost rata znanstveno utvrđena dok nam je kultura ovakva... ili barem neumitnost broja poginulih...
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Originally posted by jukie

Verovatno po pripitomljenom divljem kuniću o kome smo učili na času engleskog.

Tekst: "I named him Adolph"
Deca iz mog odeljenja: "HA! Adolph! Adolf Hitler! HA! Ha, ha!" :sigh:
O časovima psihologiije se radi. O psihopati fiziologu koji je bolno nadraživao neko dete sve uz belu boju...sve dotle dok dete nije počelo da vrišti smao na boju (nešto ko Pavlovljev pas).

Dete se zvalo ADOLF, pa tako...od psihologije preko sažaljenja pa do belog zeca...
Dete se zvalo Albert, psiholozi su bili Votson i Rajnerova. Hteli su da proucavaju emocionalno uslovljavanje, ali posle nisu uspeli da razuslove dete.
Korisnikov avatar
By 2kune
može li se tema rezimirati tako da prema Hitleru većina osjeća nacizam? :trep:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!