Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By LeDeNa_
"Spavao sam i sanjao da je zivot radost. Probudio sam se i otkrio da je zivot sluzenje. Dao sam se na sluzenje i spoznao da je sluzenje radost."

R.Tagore

Slika
Korisnikov avatar
By EYA
nocas mi je dildo dodirnuo dushu :wundy:
Korisnikov avatar
By EYA
konacnooooo :pop:

njen dolazak :cuddle:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
^tekst

Do Kemal Ataturk
Nekade i nekogas

Pominaa tolku godini, a jas, ete, uste sekoj den cekam aber od tebe. Ako nekogas go dobies pismovo, seti se, vidi gi solzive na hartijava... Godinite si vrvat. Ovdeka se zboruva za tebe. Nesto se slucuva.

Ako gi citas ovie redovi dodeka ljubis nekoja druga zena, iskini go pismovo i prasaj ja nea dali veruva deka nekoja si Eleni Karinte od Bitola go poarcila cel zivot za eden covek so kogo bila samo eden den. Ako ja ljubis nea, kako sto jas te ljubam tebe, ne i kazuvaj nisto, neka bide srekna ako si i ti.

Ako, pak, uste ja pamtis devojkata od Balkanot i ne ljubis druga, znaj deka te cekam. Ke te cekam sekoj den, cel zivot... Znam deka ke se vratis, deka ne si zaboravil.

Tatko mi umre. Ima veke cela godina. Onoj den koga me grabna od tebe, me zakluci doma. Ne me pusti cel mesec. Ne placev. Znaev deka dzabe ke se site katanci i zatvori. Covekot so koj toj sakase da se zemam go vidov samo ednas. Me prasa dali nekogas ke mozam da go ljubam... mu rekov: ne! Si go ljubam prvoto libe. Poveke ne go vidov.

Tatko mi nikogas ne mi prosti. Ni jas nemu. Nekolku dena pred da umre me vikna kaj sebe... rece: "Znam deka zgresiv, ali i znam deka nikogas ne bev dobar tatko. Ne baram da mi prostis, ne baraj ni ti! Bog neka ni prosti na dvajcata. Sakav najdobro, a ti napraviv najloso."
Tatko mi ne bese los covek!

Ne sum veke mlada i ubava kako togas.

Cel zivot vo eden den...

Vecno te saka i sekogas ke te ceka vecno tvoja

Eleni Karinte
Korisnikov avatar
By EYA
meni, do sada, nepojmljiva kolicina saradnje i razumevanja, apsofakinlutli sam dirnuta :sweet:
By LeDeNa_
manjane...temu nisi omasio...Hvala sto si podelio ovo sa nama.

:mazi:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Prva letnja kiša, maločas me uhvatila na putu iz teretane, a ja još i u japankama :blentavi:
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 53
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!