Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By LeDeNa_
"Ne bojte se grehova ljudskih, volite coveka i u grehu njegovom, jer kad ko voli coveka i gresnog, to je vec slika Bozanske ljubavi i vrhunac je ljubavi na zemlji. Volite sve stvorenje Bozije, i celokupno, i svaku mrvicu. Svaki listic, svaku zraku Boziju volite. Budes li voleo svaku stvar - i tajnu ces Boziju razumeti u stvarima. A shvatis li je jedared, ti ces je posle neumorno poceti poznavati sve dalje i vise, svakodnevno. I zavoleces, najzad, sav svet vascelom i vasionom ljubavlju".

Fjodor Mihajlovic Dostojevski "O ljubavi".
Korisnikov avatar
By colorado
James: You always hurt the ones you love.
Laura: You mean the ones you pitty.

Nikad necu prestati da otkrivam nesto novo u Tvin Piksu sto sam propustio prethodna 3 puta...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H-d0iPoY ... re=related[/youtube]

Opet vecnost nosi zelje dok srce juri scene,nema te zene suze same pisu jer nema vise ni mene,da pokusam da shvatim,da uzvracena osecanja su bila samo moji snovi koje jurim i lovim iako boli..
Osecaj biti izneveren i ostavljen,vidim bol osetim mrznju a ustvari ona mi nedostaje,i ponekad
na kisi cujem njene korake..VOLIM TE..a ti koraci bole me i svaka kapljica kise boli me,i saznanje
da su osecaji tvoji najobicniji folovi,pogledi modri u nedogled i nikada ti i ja,sa tom pricom
o ljubavi nikada nacisto gotovi,jer zauvek ostace neugaseni poljubac na usnama,par uspomena dana srecnih,da bol drze vecni,i kad osetim se srecnim da se setim o nocima sretnim,zatvorim oci i imam samo tebe u mislima,i noci me vode tamo gde nikada samnom nisi isla,ja cetiri zida,praznina i tisina koja me nocima bez tebe kida...

OPROSTI MI..jer neumem od tuge do srece bez tebe...OPROSTI...sto suza ko kisa niz obraz se sliva i ...OPROSTI...jer ja sam niko i nista koji tuge ne broji,molim te oprosti jer sam niko i nista koji te VOLI....

Ako ljubav ima znacaj onda te volim,ako i cemu to vredi molim te oprosti..
Jednom shvatices da zauvek trazim te ranije,kasnije..damije vreme voleo bih te zauvek....

Jednom kad zaspis cuces sve pesme koje ti nikad nisam napisao,vidjeces snove koje s tobom sam ziveo,pre tebe i samo zamislao i snivao..Proci ce vreme,pricacu kako sam voleo, i kako tebe sam imao,i bicu jedan u masi cije srce kuca ljubav,voleo pa ostao tuzan,za srecu stvarnost mojih suza,bulevarima svoga sveta lutam i vise neznam za sutra ni kuda i svaki put stigne me tuga,kad pozelim da se setim,kad prestanem da izgovaram reci,nista nemoze da spreci tu ljubav..ni osmeh ni sreca ni noci pune tvog smeha,jedna ljubav poput greha jer svaki put ljudi me vrte u krug... hiljade krugova,i svaki put zivot ko zna gde odvede,ali na kraju svih krajeva u mome srcu sve se svede samo na to da volim tebe...

Ako ljubav ima znacaj onda te volim,ako i cemu to vredi molim te oprosti..
Jednom shvatices da zauvek trazim te ranije,kasnije..damije vreme voleo bih te zauvek....

Opet ove reci moje suze prate reci, puno bola ljubavi i patnje, znas i sama da opet idu tebi,a sta da radim kad te i dalje volim,ali cemu to cemu ove reci,kad neznam dal ovo tebi ista znaci,kad ovo cujes molim te neplaci,nisam puno trazio reci sta sam to od tebe dobio,vise potrosenih suza nego ljubavi,a jos uvek mi nedostajes, gde je pogled koji me je lepsio,gde je osmeh koji mi je srce uzeo,oprosi sto okrecem novu stranicu,jos uvek si tu,i tu se nalazis jer sve si shvatila..

OPROSTI....sto i dalje volim te...OPROSTI..sto moje srce zauvek zelite..
I kad prodje mnogo vremena,kad tvoje srce malu ljubav shvati,,ja i dalje cekam i cuvam moju ljubav za tebe..i opet cu da se vratim....
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by mOwbid

Smrt nije suprotnost životu. Život nema suprotnosti.
Suprotnost smrti je radanje, a život je vječan.

/Eckhart Tolle/
Eckhart Tolle :leviathan:
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by LeDeNa_

Slika

Celo vase telo, od vrhova jednog krila do drugog - govorio im je Dzonatan - nije nista drugo nego vasa misao, u formi u kojoj se moze videti. Ne savladate li svoju misao, ne mozete vladati ni svojim telom.

-Galeb Dzonatan Livingston-
sjajna knjiga :up:
dobar izbor :)
Korisnikov avatar
By zozefin st
you may not be her first, her last, or her only.
she loved before she may love again.
but if she loves you now, what else matters?
she's not perfect- you aren't either, and the
two of you may never be perfect together
but if she can make you laugh, cause you to
think twice, and admit to being human and
making mistakes, hold onto her and give
her the most you can. she may not be
thinking about you every second of the day,
but she will give you a part of her that she
knows you can break- her heart. so don't
hurt her, don't change her, don't analyze
and don't expect more than she can give.
smile when she makes you happy, let her
know when she makes you mad, and miss
her when she's not there.

bob.m.
Korisnikov avatar
By zozefin st
^zamalo da me rasplace,
malopre mi je poslala drugarica..............
By LeDeNa_
Never Give Up...and You Will See....

Slika
By Guion Nerville
"... Ranjen sam, a da nikad necu doznati cime, zasto, koliko..."
By LeDeNa_
Ti privlacis ucesnike svog zivota, ti stvaras svoj film.

Slika
By LeDeNa_
Osvesceni um spasava ljudsko bice, neosvesceni zarobljava.

Slika
By LeDeNa_
Videti svet u zrncu peska

Nebo u divljemu cvatu,

Drzati beskraj na dlanu ruke

I Vecnost u jednome satu.

William Blake

Slika
By LeDeNa_
Ako vec znate da je to lose a uradite ga, cinite greh koji je tesko ispraviti.

Gurdjijev
By J...
sloboda
Slika

lepota
Slika

tisina
Slika

mir
Slika
By LeDeNa_
Svaki je put samo put i nije uvreda ni sebi ni drugima ako ga napustis jer ti tako kaze srce. Svaki put posmatraj izbliza i promisljeno, koliko god puta mislis da treba. Tada se pitaj ima li taj put srca.Ako ga ima, put je dobar.Ako ga nema, put je beskoristan.

- Karlos Kastaneda -
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 53
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!