Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by castor

copy paste:

Povodom zemljotresa u Kraljevu, na mnogim forumima oglasili su se srpski desničari koji su objasnili zašto se tresla Srbija. Dva klasična komentara:
*Bog sve gleda a vi samo paradirajte zemljom sv Save i Sv kneza Lazara i svih ostalih svetaca tako nam i treba.Ovo je sve zbog Parade srama Bog kaznjava i sve gleda
* Djeco moja,on nas je u...pozorio Svevišnji bog Otac, izdali ste našeg sina Radovana,nemojte i Ratka!

hahahaha

kako su nepredvidivi!

jebo te, isprepadala sam se dok sam skontala o čemu se radi
Korisnikov avatar
By spliff
ladno sam juche pomislio da mi machke skachu po krevetu
onad sam se malo zamislio, i ukapirao da se krevet ne bi tako drmao od mojih machora
svejedno nisam ukapirao da je zemljotres dok mi jedan drugar nije poslao poruku

jbg, ovo je prvi put da sam osetio kako se trese
sledetji put tju verovatno odmah da ukapiram shta se deshava
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ja sam zasapala svega nekih 15tak min pre zemljotresa. ne secam se da je podrhtavalo ista, samo se secam da sam promrmljala "nema nista u plakaru" ... verovatno je skripao. samo ne znam kome sam to rekla :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Picke! Mrzim vas sve koji ste tek sad izgubili zemljotres-nevinos'! :lol:

Onaj iz 99te kad smo mislili da su bacili atomsku bombu je bio gori.. Zato i prepoznah odma sta se desava, pa i nije bilo neko isksutvo.
Jedino mi krivo sto ne otrcah na prozor da vidim kak to izgleda napolju. :)
By Kragi
E ali uopšte nije bilo naivno. Još sad kad gledam Kraljevo :drama:
Pamtim je neke zemljotrese u onom smislu da sam ih jedva konstatvao ali juče je potres bio i dug i najjači koji sam doživeo. Nikada mi se nije desilo da vidim kako plafon seta levo-desno ili da se zabrinem za život donekle, kao sinoć. :D
Lako vama koji živite na 200 i više km od Kraljeva :D
Korisnikov avatar
By Mars
Kad je bio taj za vreme bombardovanja? Koji mesec i u koliko sati?

Uopšte ga se ne sećam.

Pamtim jedan gde sam bio u kolima koja su se ponašala kao da je neko skakao po njima gore-dole, a mama bila kući na visokom spratu i kaže da je bilo jezivo.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Crni humor za danas... Baba, koja btw, zivi u prizemlju zgrade sama, je posle zemljotresa otrcala do druga koji zivi na trecem spratu iste zgrade. Kada je vec zasela, on je ponudio kafom, koju je odbila jer 'ako se nesto nedajboze desi, da sporet ne ostane ukljucen'. Jer, znate, ako se zgrada srusi, bilo bi pogubno za sve da sporet ne ugasimo.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne padne sneg da pokrije breg....

Meni su od malena bile fascinantne one pojave koje se strče ispred zgrade, a onda na 10m od nje stoje i gledaju gore...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by acid drop

copy paste:

Povodom zemljotresa u Kraljevu, na mnogim forumima oglasili su se srpski desničari koji su objasnili zašto se tresla Srbija. Dva klasična komentara:
*Bog sve gleda a vi samo paradirajte zemljom sv Save i Sv kneza Lazara i svih ostalih svetaca tako nam i treba.Ovo je sve zbog Parade srama Bog kaznjava i sve gleda
* Djeco moja,on nas je u...pozorio Svevišnji bog Otac, izdali ste našeg sina Radovana,nemojte i Ratka!

hahahaha

kako su nepredvidivi!

jebo te, isprepadala sam se dok sam skontala o čemu se radi
Meni ovo nije uopšte smešno.

Kakvih budala ima, neverovatno...

Dal je ono dvoje koje je poginulo - gejevi možda??
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Mars

Uopšte ga se ne sećam.

Pamtim jedan gde sam bio u kolima koja su se ponašala kao da je neko skakao po njima gore-dole, a mama bila kući na visokom spratu i kaže da je bilo jezivo.
30. aprila 1999. U razornom zemljotresu na području mioničke opštine oštećeno je oko 12.000 objekata.

U sred bombardovanja, znam da se sve treslo ko ludo i da smo mislili da ce da nas sravne. :wundy:
Korisnikov avatar
By Tungi

copy paste:

:lol:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

Uopšte ga se ne sećam.
nije bio za vreme, nego neposredno pre bombardovanja. i bio je jak u pm, mene je zatekao kod drugarice, sećam se da smo jurile po sobi neko njeno blesavo ogledalo s nožicama i točkićima, koje je počelo da štrapacira okolo od potresa, da ne bi tresnulo i zasulo nas staklom.

bilo je prilično apokaliptično.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by unic0rn

Uopšte ga se ne sećam.

30. aprila 1999. U razornom zemljotresu na području mioničke opštine oštećeno je oko 12.000 objekata.

U sred bombardovanja, znam da se sve treslo ko ludo i da smo mislili da ce da nas sravne. :wundy:
ja se tog ne sećam, al' se sećam onog goreopisanog. :nerd:
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Lepa Krepa

Uopšte ga se ne sećam.
nije bio za vreme, nego neposredno pre bombardovanja. i bio je jak u pm, mene je zatekao kod drugarice, sećam se da smo jurile po sobi neko njeno blesavo ogledalo s nožicama i točkićima, koje je počelo da štrapacira okolo od potresa, da ne bi tresnulo i zasulo nas staklom.

bilo je prilično apokaliptično.
ma bilo za vreme. tu istu noc su pogodili i kinesku ambasadu. posle te noci, nisam spavala do kraja bombardovanja. a ni jos neko vreme posle.
Korisnikov avatar
By Mars
E pa onda mislim da znam. Ako je bio pre.

Pošto sam za vreme celog bomb. bio kući, a nikakvu sliku nemam. Ako je pre onda ok...drugi stan.

Pucalo nesto, stenjalo, cela zgrada...da ne verujes sta sve može da proizvodi zvuk.

Posle imao neku vruću glavobolju da mi je jedva prošla.
Korisnikov avatar
By V25
Već vidim Amfilohija i novo javno obraćanje.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by unic0rn

Gle sad pa ovo.

Definitivno ne znam onda. Tj. ne sećam se.
Korisnikov avatar
By constantine
bilo je jezivo jer sam mislio da mi je eksplodirao kotao u kuci :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja znam za oba. Za taj 'pre bomb.' sam i napisao 'pre par dina', lol.

LM, ni tada meni sve to nije bilo apokalipticno.... ili sam tih dana previse vario, lol.

SuS, tada JESAM izasao, jbg, prvi put da sam osetio da se trese zgrada...imao sam neki osecaj da to ne treba tako ,)

i secam se da sam ostavio solju necega na podu i da se nije ni prosulo kad sam se vratio.

..

Taj drugi nisam osetio - ne znam dal sam spavao il sta - al sam cuo, tipa sutra, da je bio.

..

Nego, kul je sve to odavde, zanimljivo & sl kada ti samo skripe stvari u kuci i to - al ne smem da zamislim kako je ljudima u Kraljevu.

Jos skripa koja se pojacava do lomnjave i ishod od dve smrti...ma zjum.

..

Imamo li nekoga iz Kraljeva na forumu, btw?
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Taj pre bombardovanja je bio zadnjih par dana septembra ili prvih par oktobra 1998., navece.
Sestra mi je bila u porodilistu tako da znam da je u tom periodu.
Koliko se secam, bio je slican ovom danasnjem.
Malo jace je ljuljao, ali se vise ne secam gde je bio epicentar.

Za vreme bombardovanja su mi kuce setale po ceo dan, pa nemam pojma da je bio i zemljotres :nesiguran:
Korisnikov avatar
By mili86
Cak Noris se izvinjava svima koje je nocas probudio, ispao mu je teg dok je vezbao.
Korisnikov avatar
By constantine
^ hahahhahahaha

cujem sada homofobi pricaju da nas bog kaznjava zato sto je odrzana parada
Korisnikov avatar
By Mars
Eno prvi post na strani.

:B
Korisnikov avatar
By Hys.
Stvarno mi je krivo za ljude u Kraljevu...eto kako covek ne zna sta ga sutra ceka...

Ja sam ovaj prespavala nisam mrdnula niti znala da je bio dok me na poslu nisu obavestili.
Eto koliko sam umorna-ni zemljotres me nije digo'.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!