Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Union_Jack
Jos kad bi neko znao sta je "pravilan srpski jezik" i kako su neke reci akcentovane... Who cares... razumemo se... :prst2:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Black Lady
Originally posted by sing&dunum
Originally posted by Black Lady
Originally posted by sing&dunum

@ AngraMaina

Moram samo da iznesem misljenje da je utvrdjivanje tacnog tipa akcenta u nekim nedovoljno koriscenim imenicama, i to od strane narodne mase, problematicna.

Ne znam chiji se sluh moze proglasiti dovoljno preciznim, validnim, izvrsnim, da moze da akcentuje pravilno, tj. odredi tacne akcente, kompletnom srpskom vokabularu...

:misli:

Na kraju krajeva, intonacija je individualna stvar, zar ne? Ko je taj "prvi", da ne kazem "pravi", koji je utvrdio gde je koji akcenat? Chija je melodika glasa "izvorna"... :smug: :giggle:

Negde je veoma ocigledno, negde manje, a negde je...diskutabilno, po meni... :shmi:
ne daj se singi :smeh:

Aaaaaaahhahaahahhaahaha...

:rotflmao:

Hvala ti, Beckie, na moralnoj podrsci! :mazi: :kiss:
ispadne da sam NsBeckie :lol:
:shok:

:doh:

:smeh: :smeh: :smeh:

A, bas sam imao dilemu da li da te oslovim sa Crna (po srpski, adekvatno temi), ili sa Blacky (po engleski:egzorcist: :lol: ), da bih te na kraju prekrstio u Beckie! :doh: :giggle:

Koja sam dileja! :ubise: :lood:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Behemoth
u mojoj familiji postoji čitava tradicija mržnje prema dođošima i distanciranje od istih :)

onda vam naglasci taman dobro dodju za distinkciju onih koji su vam fancy i onih koji nisu

sto se onda zalis?

:lood:
Korisnikov avatar
By jukie
Pošto nikad nisam savladao pisanje onih ćč kukica na samoglasnicima, drago mi je da ih ovde ne pominjete :)

imam jedno pitanje: kada napišete veliko slovo (npr. MilEna) da li to znači da je to e dugačko (Mileena) nasuprot MIlena=Milenna? Jedna moja tetka se zvala "Mileena" sa dugim e, a drugarica u školi "Milenna".
By loreenche
veliko slovo je mesto gde zapocinje naglaseni slog

i pravilno bi bilo napisati (ako naglasavas drugi slog)

Mi - LE - na, umesto MilEna
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by spliff

srbija obitava u kaljuzi pvenstveno zbog takvih kao shto si ti :snob:
A da nije možda zbog Velje Ilića, vašeg velikog vođe ;)
spliff i velja ilic :pucaodsmeha:
Originally posted by Waldorf

Ok, ppl, methinks the troll's fat enough and can now quite easily get stuffed. :trep:

Vala bas.

@Postavljac teme:

Ubedjena sam da se zajebavas.

Za onu malu mogucnost da nije tako:

Napases mi se muda mojih savamalskih.

:shake:
Korisnikov avatar
By west end
iritiraju me okupatori iz crne gore i preko drine i ja bih sve iz srbije proterao u 3 picke lepe materine:mjuza:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja bih se radije smatrao nesrbinom nego stao na stranu bilo kog bednog regiona.
Beograd je podjednako jadan, samo je sreća što je raskrsnica puteva, pa se smatra centrom.
By loreenche
Originally posted by west end

iritiraju me okupatori iz crne gore i preko drine i ja bih sve iz srbije proterao u 3 picke lepe materine:mjuza:
e onda imas puno posla :lol:

mislim, bas zbog ovakvih ljudi gledacu da u januaru povucem sto vise ljudi sa sobom! :sudija:
Korisnikov avatar
By Milos92
Kakvih sve jadnika ovde ima... zalosno.
Mogli biste da ucite pravopis, ili da radite nesto drustveno korisno umesto sto se bavite pravilnim akcentovanjem.
Ocigledno je da nemate pametnije posla pa lecite svoje komplekse kritikujuci ljude iz unutrasnjosti.
Iskreno, mislim da niste nimalo pametniji od homofoba, upravo suprotno! Oni mrze homoseksualce, jer im je to neshvatljivo, a vi, maloumni, hejtujete ljude jer ne akcentuju pravilno!

Gledajte svoja posla, nek' vas drugi ne interesuju!
Korisnikov avatar
By Mars
Sa jedne duge teme:
Originally posted by Mars

ajde idi sad na planinu sa koje si sisao, idi igraj se sa ovcama :pokazuje:
Prosto uznemirujuće koliko si ti jedna budala.
Kao što može da se vidi nisam se prevario.

A na samu temu...ne bih ništa drugo da dodam samo to da iako pojava ovakvih ljudi (posle početnog adrenalinskog šoka) samo može da rastuži čoveka, drago mi je da je stvorio priliku da neki drugi ljude ovde pokažu šta misle i da ih ja zbog toga danas još više volim. Ostalo je zaista nebitno.

Toliko od mene.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Milos92

Kakvih sve jadnika ovde ima... zalosno.
Mogli biste da ucite pravopis, ili da radite nesto drustveno korisno umesto sto se bavite pravilnim akcentovanjem.
Ocigledno je da nemate pametnije posla pa lecite svoje komplekse kritikujuci ljude iz unutrasnjosti.
Iskreno, mislim da niste nimalo pametniji od homofoba, upravo suprotno! Oni mrze homoseksualce, jer im je to neshvatljivo, a vi, maloumni, hejtujete ljude jer ne akcentuju pravilno!

Gledajte svoja posla, nek' vas drugi ne interesuju!
promasio ceo fudbal! :paradajz:
Korisnikov avatar
By Milos92
O svima onima koji su u svom jadnom i neizivljenom zivotu nasli za shodno da lece svoje komplekse diskriminisuci druge.
Ukoliko si i ti medju njima, pricam i o tebi.

Procitao sam samo prvu stranu, nisam imao zivaca da citam dalje.
Korisnikov avatar
By Zemunac
E vala je bEEEEograd, a ne drugachije. dEEEcembar, a ne decEEEEmbar; prvOOOmajska, a ne prvomAAAAjska !!!
Aj samo nek neko pokusha da me ispravi, bice pichvajza.
I ne nisam Beogradjanin, rodjeni Zemunac. Koreni odavde i tako to, da ne duzim.

:vatrica:
Korisnikov avatar
By Srklet
the point is da je idiotski zamjerati ljudima njihovo porijeklo i jesu li se doselili u grad. pa to je smisao grada.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Velikom nadam se... :p

Oprosti, ništa lično, smejao bih se i svakom drugom da je nešto slično napisao.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Dirrty

Velikom nadam se... :p

Oprosti, ništa lično, smejao bih se i svakom drugom da je nešto slično napisao.
Pregolemom, odma' da ti kazem.
A bio bi u josh vecem da je nesto licno u pitanju. :zmija:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!