Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Vetur úlfur
Zavrsili smo analiticku pre nedelju dana
Originally posted by MarsPa kada ti je funkcija više promenjivih pa imaš izvode po jednoj promenljivoj dok druge promenljive držiš konstantnim i onda tako za sve promenljive
Šta to beše?
Sistemi diferencijalnih...ok. I parcijalna integracija kao metod rešavanja integrala.
A parcijalne diferencijalne?
Originally posted by MageMa lepo je bre. Pogledaj samo...
No, zajeban je to proračun, ja se samo šalim da sam ekspert, sećam se da mi je to bilo najteže iz matematike
Originally posted by Magepa i niej bas tako nesto
Pa tako nešto da...
Kao što kod običnih diferencijalnih figurišu obični izvodi (samo po jednoj promenljivoj), kod parcijalnih diferencijalnih figurišu parcijalni izvodi
No, zajeban je to proračun, ja se samo šalim da sam ekspert, sećam se da mi je to bilo najteže iz matematike
Originally posted by DoctorWho
bolje resavajte sisteme diferencijalnih jednacina
Originally posted by Marsna koje stvari tacno mislis? ja sam na matematickom (bg) i tamo nas ubijaju od matematike... naravno ne zalim se. stvarno ne mogu da zamislim oblast koju nismo dotakli.
Mislim da na tehnici što se nekih stvari tiče - forsiraju žešću matematiku nego na PMF.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!