Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Sve više se zaljubljujem u svoju ku?kicu Dženi. Da ne postanem na kraju zoofil? Naravno da se šalim, ali ona mene i moju suprugu obožava. Ako neko od nas nije kod ku?e ona ne?e da jede dok svi ne budemo na okupu. Mene doživljava kao voðu ?opora. Ma, fenomenlana je, da nije nje život bi mi bio mnogo siromašniji.

:ccn: :eu: :tamoamo:
Korisnikov avatar
By sofia
Jaoooo,pa ista moja smrda :kuca: samo je moja bela i razroka!!!
Korisnikov avatar
By Zoe
Moj pas je slican, isti oblik face, glave, samo je beo i ima `kosu` sve do njuske i duzu dlaku svuda! :love:
Korisnikov avatar
By HARP
Imao sam nemackog ovcara
Korisnikov avatar
By gari
Psi su zakon. Ali jedan psić odlazi...Ne može da podnese više ovu toleranciju.

:poklon: :cowboy: :mobilni:
By Pending-For-A-Bending
Ja sam imao Velikog Snaucera.... Atina... Ja je krstio... Kao boginja mudrosti... Nikog nije slusala. Bila malo glupa (mi govorili da ima svoj karakter, pa ono kao ne j.be zivu slilu)
Dobio je od mog prvog decka.
Umrla od srcanog udara. Jako se plasila grmljavine i pucanja. Za SRPSKI bozic komsije napravile neku lomacu i bacali u nju balone punjene gasom za varenje. Nekima su popucali prozori, a nama je Atina umrla. Podigla prednje noge uz box, stojala kao covek, glava joj klonula samo... Tako je umrla... PROKLETI SRPSKI OBICAJI! Sto glasnije to bolje
Korisnikov avatar
By Deksi
Imao sam dobermana ali je uginuo....bio je star i sve...oplakivao sam ga dok mi oci nisu presusile...:placko:
Korisnikov avatar
By Adenim
Nemam, a toliko zelim 5 velikih belih pudli i jednog avganistanskog hrta.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Kad bih vec morala da drzim psa, izabrala bih neko dzepno izdanje. :)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
@cveticc

Hej, secam se njega! Ili je to mladunce onog kog se secam... :)
Korisnikov avatar
By DeVision
da,da a sada je i veci od svoje majke :kiss:
Slika
Korisnikov avatar
By Pele
Originally posted by Dzelajza Rouz
Kad bih vec morala da drzim psa, izabrala bih neko dzepno izdanje. :)
Mislim da tražiš Tamagochi-a ili tako nekako... Sećate li se tih stvarčica, onih digitalnih ljubimaca...

Najzabavnije mi je što sam isprva pročitao temu nešto kao: Imate li P.S.A.(Pi;eS;ei) i nešto sam se zabrinuo, kao u fazonu: "Šta je dođavola pi es ej?" Eh, šta Engleski jezik uradi sa mene....

Anyways, imam jednog Šarplaninca i zove se Linda...
By Çâðê_DUP
Imam psa:muzika:
Korisnikov avatar
By bilobilepo
Ja nemam psa ali bih voleo da mi neko pokloni stene engleskog bulodga. Koliko je to jedno slatko stvorenje. Ne mogu da verujem.

Dakle, ako neko poklanja stene engleskog buldoga neka mi s obrati. Vrlo rado cu ga prisvojiti.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Ja ih obozavammmmmm....bas dosta vremena posvecujem svom keru i jedino on moze extra da me oraspolozi....
I svi me dzukci u kraju znaju:)
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by Zoe
Moj pas je slican, isti oblik face, glave, samo je beo i ima `kosu` sve do njuske i duzu dlaku svuda! :love:
Jaooo pa ako je tvoj pas decko,mozda bi hteo da se upozna sa mojim psom,(koja je inace strejt...)Mozda bi se vencali i imali gomilu belih chupavaca:kuca:
By Spiridon
Imam veeeelikog psa, japanski, vojni, opasan i agresivan ali samo ako ga diras. Obozavam ga.
Korisnikov avatar
By gari
23. februar 2007.
NE DAM GARU
Lovac Milivoje Radoja, koga je upucala kuja Gara, svu krivicu za nesreću svaljuje na sebe

BANJALUKA - Samo sekunda nesmotrenosti i provereni lovac Milivoje Radoja (48) iz sela Miloševci u blizini Laktaša našao se u lokvi vlastite krvi. Radoja je teško ranjen u nogu kada ga je njegova petomesečna kuja Gara upucala iz sačmarice.

Zacrnila je "mrka" Gara svom vlasniku dane, jer ih odbrojava u bolničkoj postelji na odeljenju za plastičnu hirurgiju Kliničko-bolničkog centra Banjaluka, gde čeka na drugu operaciju. Noga je teško oštećena u pucnjavi, a lekari kažu da ju je zamalo izgubio.

Uprkos ozbiljnim zdravstvenim problemima, Radoja, radnik laktaške "Niskogradnje", nije ljut na svog psa. Pored sve boli i patnje Radoja nikom ne dozvoljava ni prst da digne na njegovog psa. Supruga Irena i deca redovno obilaze i hrane Garu na porodičnom imanju, gde su ovog nestaška sakrili od radoznalih pogleda.

- Neko kaže ubi kuju, gle šta ti je napravila. Ali ja ne dam. Niko ne sme da je dirne! Postala moja Gara medijska ličnost, a uz nju i ja dođoh u novine - šali se Radoja i svu krivicu svaljuje na svoja pleća.

- Isto sam uradio po sto puta i nikada nisam imao ni najmanju nezgodu. Gara je čistokrvni poljski kop, namenjen za lov lisica i divljih svinja. Pitoma je i voli decu. Mnogo smo lovačkih dogodovština zajedno prošli. Pažljiv sam lovac i ništa ne prepuštam slučaju, ali, po svemu sudeći, za sve uvek postoji prvi put. Ovoga puta zatajio je isključivo ljudski faktor, a moja Gara nije ništa kriva - objašnjava Milivoje iz bolesničke postelje.
Foto

Ranjeni lovac Radoja

Kako sam kaže, sve se odigrala veoma brzo, ali nesreća je htela da u blizini ne bude nikog ko bi mogao da mu pritekne u pomoć. Ranjen je u dvorištu porodične kuće u Miloševcima, kada se s lovačkim psima vratio iz lova na lisice. Glavu je spasao samo zahvaljujući vlastitoj prisebnosti.

- Krenuo sam da se presvučem, a sačmaricu sam okačio o traktorsku prikolicu. U blizini se igrala Gara, kojoj je verovatno bilo interesantno kako se okačena puška klatila. Naskočila je na nju i, bog zna kako, ustrelila me u levu nogu. Ne znam da li je šapom nekako uspela da zakači obarač ili je možda samo oborila pa je puška sama opalila.

- E, za to sam sam kriv. Pored Gare imam još dva psa, koji vole skupa da se igraju. Trebalo je da ih pustim u dvorište da se igraju sa njom, pa se ne bi motala oko puške - priča ranjeni lovac, koji iduće sedmice čeka još jednu operaciju.

U njegovoj levoj nozi, u potkolenici, završile su dve sačme ispaljene iz neposredne blizine. Osim njega u kući nije bilo nikoga, pa je gotovo sat vremena bio polusvestan, obilno krvareći.
- Dva puta sam pokušavao da iz džepa izvučem mobilni telefon kako bih pozvao pomoć, ali svaki put kad bih pokušao, pao bih u nesvest. Kad sam se drugi put probudio, ležeći u krvi, pomislio sam da sam sanjao neki ružan san.

- Kad sam opipao krv, koja se liptila niz nogu, shvatio sam da nije san u pitanju. Tek u trećem pokušaju uspeo sam da telefonom pozovem suprugu Irenu, koja je alarmirala rođaka. On je brzo došao, podvezao ranu i pružio mi prvu pomoć - kaže Radoja i nada se da će do cvetanja trešanja svojoj kući.

(SINA)
Evo i ovaj primer pokazuje kolika je ljubav izmedju coveka i psa. Iako ga je pas slucajno upucao vlasnik ne da ni po koju cenu da se pas ubije /jos se zove i Gara-kao moj nick/. Eh, nema vece ljubavi....

:astral2: :astral2: :astral2:
By Cripton
imam dobermana =) diwan je, grize vas (ljubi) ,)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!