Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By filipkum
Ovo sam prekopirao sa youtuba, urbana legenda (pretpostavljam) o pesmi "Zmaj" Indire Radic

"Pjesma je zapravo nastala kao oprostajno pismo, djecka i djevojke koji su zajedno od 2. razreda srednje skole i koji su vodili ljubav za primjer. Nikada nije doslo do prekida, a ni do vecih svadja. U 27. godini odlucili su da se vjencaju. Ona je otisla kod doktora na pregled, ustanovili su da ima rak pankreasa u poodmakloj fazi i tako je ostala u bolnici. Otkazali su vjencanje. Ona mu je napisala pismo (ovu pjesmu, od rijeci do rijeci) i zamoli ga da to procita tek kada ona umre. On se napije i istu vecer otvori i procita pismo, sutradan kad je dosao u bolnicu je bila mrtva...
Cuvao je to pismo preko 15 godina, i na kraju ga je prodao Marini Tucakovic. Ona nije mogla da vjeruje u ono sto cita i odlucila je da ga proda Ceci. Sve je bilo pripremljeno i trebalo je poceti sa snimanjem, medjutim Ceca biva uhapsena u akciji "Sablja". Marina na kraju pismo prodaje Indiri Radic..."

Mislim da ima jedna i o Svatovima Vesne Zmijanac, nesto kao pesma nastala kad svatovi il mladozenja poginuli na putu do mlade ne mogu tacno da se setim
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!