Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Markiza
Katarina - Tića Novi član, bebac.
Galateja je sva uzbuđena i usplahirena dan pre nego što ćemo je uzeti rekla: pa ja...ja se osećam kao da sam trudna! Porodila se, a mačka još uvek pokušava da shvati šta je to ušlo u kuću jer nikad nije videla kucu...dežura po vascelu noć nad njom.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By elizevin
^ ja jedva cekam blog post o novom clanu porodice :D
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Obicno kucici 3 do 6 miseci nauce vrsiti nuzdu van kuce. Bitno je da znate da im je jako tesko trpiti sto su manji. Osobito onog trena kad se probude, rucaju, ili nakon igre sa vama. Jako je bitno da ih brzo izvedete vanka nakon navedenog primjera, i da ih setate na iste marsute u pocetku(jako bitno). Doma pokusajte ukloniti tepih, jer obicno se traze na slicna mekana mista u pocetku. Nemojte ih ruziti nakon sto to ucine doma, samo ce se zbuniti. Sto cesce idete vanka u pocetku, lakse ce biti za njega/nju da nauci.
Korisnikov avatar
By Markiza
Bas je tako kako si opisala. Sinoc nam je bila devojcica iz susednog stana, dolazi da se igra sa njom svakog dana, i ona se ispiski cim se igra zavrsi. Tepih nemamo, sreca. Uci polako...bila je inace u podrumu kuce pre nego sto smo je uzele i nisu je setali uopste nego je tako jurcala po dvoristu, i sad je ucimo da seta uz nogu sto jako tesko ide. Paznja joj je usmerena na sve 4 strane sveta, vise lici na neki ringispil nego na kucu :D
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Samo ostanite strpljive. Nakon svakog rucka, malo igre, odma vanka. Cim si primjetite da se spremio da kaki ili piski polozajem tila, zadignite joj zadnje nogice i nosite napolje. Tribas da znas da nije do vas nista, vec kucici jednostavno do 6 miseca ne mogu da trpe nuzdu kao odrasli. Biti ce to dobro. Kad izvrsi nuzdu vanka, uvik je pohvalite ili nagradite. Ako imate stare novine, stavite ih na pod, cesto se zna privuci iz nekih razloga bas njima da vrsi nuzdu.
Korisnikov avatar
By Kler
Meni moj pas toliko sreće donosi i ljubavi i ispunjenja, da slobodno mogu da taj osećaj uporedim sa majčinstvom (u mom slučaju).
Korisnikov avatar
By scout_finch
ja sammog žileta izvodila napolje bukvalno 10 puta dnevno, i noću tipa u 1 pa u 4, pa opet u 6 ujutru i tako.
s tim sto sam ja njega uzela kad je imao samo mesec ipo. inace mi se nikad nije ukakio u stanu, a piskio je par puta na neku slamenu torbu za plažu koja je stajala na terasi, al to kad se ja ne setim da ponudim malo duže da ide napolje, ili kad izađem negde. već posle mesec dana, znaci sa dva ipo meseca je počeo samda cvili i traži da ide napolje, jer oni kad jednom naviknu da idu u travu neće nigde drugde, moj čak neće ni na beton.
inače, preslatka vam je kuca.
Korisnikov avatar
By Markiza
Hvala, jeste slatka ali i blesava malo.
Mi je po 3x izvodimo,primila je skoro drugu vakcinu, uskoro će i treću a čule smo da ne bi valjalo da se razboli sada dok ih prima. U početku se plašila izlazaka a sad čeka pred vratima kad god neko izlazi, misli valjda i ona će. Kaki napolju, to je naučila, nego piški kao fontana, i napolju i unutra. Počela sam da spavam sa sredstvima u rukama, ubrusima, prskalicama, svašta nešto da uvek budem spremna da čistim. :lol: Ja sam jako popustljiva a Galateja hoće da zavede red.
Korisnikov avatar
By scout_finch
prvih par dana/nedelja ni oni nisu skroz svoji, sve im je novo, ti, stan, kompletno okruzenje, tako da i njima treba vremena da se prilagode i opuste. ja sam prvih par dana mislila da je zile gluv jer nije reagovao kad mu se obracam, sklanjao se kad krenem da ga mazim i tako to. kao da je bio ljut jer sam ga izmestila iz svega sto je do tad poznavao. ili je prosto bio uplasen.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!