Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by LeDeNa_Zaista mi nije bila namera da vredjam ikoga, pogotovo ne Kragija.
Originally posted by walt333Ma daj....ako ti nije zao kao sto si napisao nemoj vredjati tudje postove,,,sorry
Originally posted by KragiPa da, ovi iz vlade su je terali da koristi heroin. Ua vlada.
sonja je tipičan primer toga kako ova država postupa prema vrhunskim umetnicima
Originally posted by walt333
ali ajd necu ti vise kvariti temu.
Originally posted by walt333ha ha ha!
Originally posted by KragiPa da, ovi iz vlade su je terali da koristi heroin. Ua vlada.
Originally posted by KragiSreca za lgbt populaciju da nije... i ovo je bilo dovoljno...
Originally posted by walt333ha ha ha!
da je ona htela da se svidi svima i da pravi kompromise, šetala bi se iz emisije u emisiju, ...
Originally posted by KragiMeni se dopadaju pesme. A njegovi stavovi ne. I ipak mi umanjuju i lepotu pesama. Ali ne otvaram teme za njega ovde, niti mi smeta da neko ima negativne stavove o njemu pa i u samom fan klubu. Ne voli on nas pa sto bismo mi voleli njega, zivog ili mrtvog? Da ne zeli da se spominje po homofobiji on to ne bi ni spominjao javno, prema tome sto bismo mi precutkivali?
A član si njegovog fan kluba. samo sam na to hteo da ti skrenem pažnju, neke ljude prosto volimo ( ili zapravo volimo njihov rad, stvaranje, umetnost ) nezavisno od njihovih stavova.
ima valjda tema i o tome na ovom forumu
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!