Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Nemi smo, ili nismo nemi svedoci da se svašta u današnje vreme proglašava za nedozvoljeno zalaženje u lični domen, uznemiravanje i proganjanje. Te pojave nije pošteđen ni Forum.
Da li je, na primer, obično pitanje : '' Koliko imaš godina ? '' nedozvoljeno zalaženje u lični domen ? Šta vi mislite ?

Koliko vagas kilogramam? Verovatno mislis na pitanje "Koliko si tezak?" (Ne znam ja te slengove,covek seljak,hrrrk pljuc!!)
Elem ne mislim da je pitanje koliko si tezak? zuvise intimno niti to ima neke veze sa nedozvoljenim ulazenjem u licni domen, sto se tice ulazenja u licni domen,pa otkada je interneta i My space i fejsbuka i ostalih "drustvenih" stranica otada vise nema intime,bre vidite fejsbuk ljudi stavljaju slike od svog rodjena pa do danasnjih dana...
By Sixto
Ulazenje u licni domen je JMBG, pitanje abortusa, novcanika i slicno...
Godine su jedna trivijalnost kojoj ne treba pridavati znacaju. Maticne celije jos nisu toliko napredne da nas dovedu u zabludu da je neko mladji nego sto jeste.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2608161#p2608161]*deni* napisao:[/url]Nemi smo, ili nismo nemi svedoci da se svašta u današnje vreme proglašava za nedozvoljeno zalaženje u lični domen, uznemiravanje i proganjanje.
Ja to nisam primetio. Ono što pamtim je zadiranje u privatnost bez trunke dvoumljenja da je to neprihvatljivo...od čuvenog kad ćeš da se ženiš, SVAKOGA kome to padne na pamet da te pita....pa do kasirke u Maxiju: "BOŽE, šta li vi radite sa tolikim MAJONEZOM KUĆI?!"

Nek je sad klatno otišlo u drugu krajnost (ako je tako) pa bi vremenom trebalo da se nađe mera.
Mars napisao:....pa do kasirke u Maxiju: "BOŽE, šta li vi radite sa tolikim MAJONEZOM KUĆI?!"
bibliotekarka u osnovnoj - "nije to za tebe...." :alien:
bibliotekarka na faxu - "a sta ce ti to?!"

:predaja:

a da me neko pita koje sam "nacionalnosti" (dakle, ne odakle sam, ili odakle su moji) van nekog zvanicnog obrasca, jos nisam doziveo :uplasen:
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, da, nešto slično sam doživeo neki dan u neočekivanom obraćanju jednog uzornog mladića iz mog rodnog sela.
Počeo čovek da mi nabraja ko su sve pederi u našem selu, ali oni dobri, diskretni, poslušni, za razliku od mene, koji se samo '' derem, kompromitujem i pravim probleme ''. I zašto i ja ne mogu da budem kao i oni ostali, pita me on.
A ja mu rek'o, ala vas je mnogo pedera u našem selu, nisam ni znao. :gotika:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Shodno odnosu koji se uspostavlja, razlličiti podaci spadaju u intimu koju zadržavam za sebe. Ne mislim da je kategorija intime objektivna kategorija, uopšte.

Nacionalnost i religioznost ne smatram intimom, jer su mi nebitne kategorije (npr.).

Deni, pojavi se u full dragu... a prvo u tome izjutra u crkvu! :krezavi:
Korisnikov avatar
By blenta
meni licno je pitanje odakle si glupo. kao kad me neko pita - e sta si u horoskopu?
nije da cu se uvrediti ali cu automatski tu osobu smatrati debilom dok se ne dokaze suprotno

ali ja sam definitivno manje osetljiv i imam visok prag tolerancije na imbecilnost
mogu skroz da shvatim da je pitanje o nacionalnosti nevaspitano

jer u 99% slucajeva kojima sam bio ocevidac ne postoji nista dobro iza toga
ne znam cemu ta informacija sluzi osim ako osoba koja postavlja pitanje:
-nema nista drugo da pita (sto navodi na pocetni zakljucak)
-trazi opravdanje za neki nesuvsli sovinisticki zakljucak
Korisnikov avatar
By Zvonki
OT:elem kada neko pokazuje slike svoga tela i dupeta ili kite tu vec nema znatizeljnosti sa druge strane,karte su polozene na sto i nema tu radoznalosti,sto je meni u neku ruku dosadno
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2608382#p2608382]Zvonki napisao:[/url]

OT:elem kada neko pokazuje slike svoga tela i dupeta ili kite tu vec nema znatizeljnosti sa druge strane,karte su polozene na sto i nema tu radoznalosti,sto je meni u neku ruku dosadno
Neka, neka, bolje da su karte položene na sto i da je dosadno, nego da mi se budi radoznalost i znatiželja iza koje se krije bednih 10 cm dužine, grisin širine i tri reda stomaka iznad. Takvih iznenađenja nisam željan. :bljak:
Korisnikov avatar
By *deni*
A Drća kad udari 'ladan tuš, odma' zakuca i zabetonira diskusiju.
Korisnikov avatar
By Madonna
OnT. nisam osetljiv na bilo kakav info niti mi je bilo sta "licna stvar", kome ocenim da mogu, otvorim se do koske, nemam tajne. Dakle nije mi bitno sta pitaju, vec ko pita. Nekome necu ni ime reci, dalje da ne idem
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Ma kakve privatne stvari! Ko mi postavi pitanje, rado cu mu odgovoriti, pa svidelo se to njemu ili ne. Iskreno, primetio sam to u gay svetu pogotovo, svi ti licni famozni domeni, su nista drugo no pokusaj da se kucke pederske precutno predstave kao neke svetice.

Mada ko zna, da ja imam jacu memoriju verovatno bih i ja ostavio nesto za sebe, ali lako me je uhvatiti u lazi kad se radi o tako imbecilnim informacijama.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja ovde moram da uputim jedno javno izvinjenje bernu. Pre nekog vremena, on mi je na najlepši mogući način ušao u lični domen biranim rečima sa puno poštovanja i uvažavanja. To beše na jednom drugom sajtu, gde on ima drugačiji nick, pa mi je pre svega toga objasnio ko je i odakle se znamo ( odavde ). Onda sam ja zašao u njegov lični domen i tražio da mi pokaže svoj polni organ preko kamere, što je on ljubazno odbio. Ja sam se onda razulario, pa sam na ovom forumu u par navrata zašao opet u njegov lični domen pozvavši ga na odgovornost što sklanja svoje slike iz teme Moja fotka, uz gomilu gnusnih uvreda. Istina, formalno sam odslužio kaznu zbog tog vređanja, bio sam banovan, ali ipak moralno osećam i dalje grizodušje, pa ovom prilikom ispisujem ove reči, da skinem sa duše i tu moralnu krivicu. Cmok. :deni:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2608688#p2608688]Coryn Cral napisao:[/url]Ma kakve privatne stvari! Ko mi postavi pitanje, rado cu mu odgovoriti, pa svidelo se to njemu ili ne.
A možeš, mila, da odgovaraš komotno čak i ako te niko ništa ne pita. O siii.
Za to služi ona zgodna fraza : '' Ako me pitate šta imam da kažem na temu...( pa onda navedeš temu o kojoj želiš da pričaš ), ...... reći ću vam sledeće .... ''
:yes:
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2608693#p2608693]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2608688#p2608688]Coryn Cral napisao:[/url]Ma kakve privatne stvari! Ko mi postavi pitanje, rado cu mu odgovoriti, pa svidelo se to njemu ili ne.
A možeš, mila, da odgovaraš komotno čak i ako te niko ništa ne pita. O siii.
Za to služi ona zgodna fraza : '' Ako me pitate šta imam da kažem na temu...( pa onda navedeš temu o kojoj želiš da pričaš ), ...... reći ću vam sledeće .... ''
:yes:
Da glupaca, nisam pratila fabulu radnje...:smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Molim te da si se skoncentrirala. :maji:
Korisnikov avatar
By *deni*
Milo mi je. :deni:

Zvonki, to što sam realan i pri zdravoj pameti i logici, ne znači da sam opasan. No, nooooo. :nono:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!