Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Jel gledate ovo?

Bilo je zanimljivih tema, situacija i reakcija ljudi.

Emisija obrađuje razne teme savremenog američkog društva-rasna pitanja, tokovi novca itd.
Korisnikov avatar
By Srklet
pa evo nedavno ^^ bila biljana srbljanović u zagrebu, gostovala na nekakvom intelektualnom palamuđenju na kojem se došlo nekako i do teme ceca/thompson, pa je srbljanović nešto tu krenula obrazlagati na što su se iz publike čuli povici o tome kako je thompson divan. dobacivao je baš neki čovjek koji je sjedio iza mene, pa se okrenuh i rekoh mu da 'zašuti sa svojim ustašlukom' i bome se nije više javljao. :wundy:
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2476864#p2476864]Popeye napisao:[/url]pa evo nedavno ^^ bila biljana srbljanović u zagrebu, gostovala na nekakvom intelektualnom palamuđenju na kojem se došlo nekako i do teme ceca/thompson, pa je srbljanović nešto tu krenula obrazlagati na što su se iz publike čuli povici o tome kako je thompson divan. dobacivao je baš neki čovjek koji je sjedio iza mene, pa se okrenuh i rekoh mu da 'zašuti sa svojim ustašlukom' i bome se nije više javljao. :wundy:
čitah baš nedavno o tome u neverici.
Korisnikov avatar
By 李香兰
Gledao sam jednu epizodu samo sto tema nije bila lgbt bashing nego nesto oko poligamije. Cek da nadjem link pa cu da editujem.

EDIT:

Evo:

Korisnikov avatar
By Mars
Meni se dopalo: prodavnica igračaka, glumci su majka i ćerka. Ćerka bira lutku a majka insistira da mora da bude iste rase kao i njih dve (a ćerka hoće neku drugu). Pa su to prosetali kroz sve rase, napravili sve kombinacije...pa suočili opet sa pripadnicima drugih rasa i pratili.
Korisnikov avatar
By Mars
Oops. Mozda ima.
Nek spoje.
Korisnikov avatar
By ilija f
Meni se jako dopada emisija :). I reakcije su u suštini neočekivano pozitivne
Korisnikov avatar
By Blady
Nisam, sto ne znaci da necu :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja sam odgledala prvi klip i krenule mi suze kad je ovaj decko napisao ono pisamce.. stvarno je divan koncept i sacekacu da mi prodju kriticni dani pa da pogledam ostale

u svakom slucaju :up:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2477265#p2477265]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]ja sam odgledala prvi klip i krenule mi suze kad je ovaj decko napisao ono pisamce.. stvarno je divan koncept i sacekacu da mi prodju kriticni dani pa da pogledam ostale

u svakom slucaju :up:
Ovo je drugi put da gledam i drugi put sam se raspizdio kod: "In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."

Uh...ovo mi je trebalo.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mislim da će se ovo Marsu dopasti - montrealska približna verzija WWYD? bi bila Testé sur des humains... (osim što ne čekaju da neko reaguje, nego namerno iznuđavaju reakcije okoline)

''

Ja ih stvarno ne mogu ozbiljno shvatiti kada ovako pričaju. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa nategnuto malo, kao koncept, sa ovom medijatorkom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!