Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
ni prstenje, ni ogrlice i narukvice. ne nosim ništa. zapravo, dok ovo kucam, sedim potpuno go na stolici.
By alexandermagic
nsc, ti to u nekom šeik fazonu, ne? :arapin:

Inače, bolje što još nisi uspEo to pazariti, jer drago kamenje ispod 5 karata je energetski vrlo štetno, posebno kad se radi o kamenju koje tebe zanima.

Smaragd sasvim lEpo može vizualno nadomjestiti peridot koji je prekrasan kad se savršeno obradi, a neuporedivo je jeftiniji. Juveliri ga često uporabljavaju.
Korisnikov avatar
By *deni*
Haha,ovo sto a.magic prica je gola istina. Sam sam nakupio desetak srebrnih prstencina u periodima svoje kreditne sposobnosti,kako koji juvelir bane sa robom u firmu,ja pokupujem par prstencina na rate,ne gledajuci meru i obim. I zato neke mogu da nosam samo na palcevima,jer jedino tamo pasuju. A smetaju mi,ne trpim nakit na sebi,ne samo na palcinama,vec i na bilo kom drugom prstu,pa taj nakit najveci deo vremena provodi u kutiji,osim u prilikama kad odlucim da se nakitim,pa okacim na sebe sve sto mi od nakita padne pod ruku i pod gusu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mada volim ogrlicu i/ili narukvicu na muškarcu, prstenje me ne pali... štaviše cock ring mi je turn off jer ga povezujem sa problemom erekcije.

Nema skrivenog značenja, sasvim je očigleno - neukus.
Korisnikov avatar
By icecream
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2392436#p2392436]Glasnik napisao:[/url]Ne nosim prstenje.
Nije mi to nikad bilo fascinantno.
I naravno da ne smatram da je prsten ''gej znak''. :lol:

Meni su zanimljiviji slučajevi za posmatranje oni likovi koji puštaju na jednoj ruci nokat na malom prstu. Ja to kad vidim, meni nemoguće da prestanem da zurim i pitam se: Why? :iskolacen:

(Neko mi je rekao da to koriste za otvaranje flaša. Neko drugi pak da im to služi za ''čišćenje ušiju''. :bljak: Kako bilo, remains mystery for me.)

cini mi se da taj "produzeni nokat" potice sa istoka. nosili ga oni plave krvi i bogati kao znak svoje imucnosti, tj. sa velikim noktom na malom prstu ne mozes da radis nikakav fizicki posao, a danas se ocigledno ljudi seljace i nose to iz nekog veoma nepoznatog fazona... hahaha
Korisnikov avatar
By Madonna
bitno je šta možeš, npr. čačkanje nosa, uveta i tako :awesome:

comes in handy :giggle:
Korisnikov avatar
By bern
i da ga zakucaš za drvo za taj nokat. mislim da je to najkorisnije.
Korisnikov avatar
By Madonna
ILI DA MU JEBESH KEVU JEDNIM LOSHIM MANIKIROM !!!!
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2392781#p2392781]Dirrty napisao:[/url]Mada volim ogrlicu i/ili narukvicu na muškarcu, prstenje me ne pali... štaviše cock ring mi je turn off jer ga povezujem sa problemom erekcije.

Nema skrivenog značenja, sasvim je očigleno - neukus.
Tako je,neukus. I ja ga prezirem,ako osoba nije svesna neukusa koji siri svojom pojavom,nakitom ili odecom,vec smatra da je tip top doterana. Ali kad je osoba svesna da je neukusno odevena i to je ucinila radi nekog cilja,a to najcesce da pljune u facu i naruga se prirodno neukusim osobama bez stila i rafinmana,to je onda angazovani neukus,koji vrlo cenim kao jednu svojevrsnu satiru i kritiku drustva i gluposti ljudske.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!