Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Slika

Kurir je danas objavio da je prosečnoj porodici za letovanje potrebno bar dve plate. Blic je pre par meseci objavio da osobe koje žive same mogu da plate sve dažbine ako imaju platu u visini 1,8 prosečnih plata. Potrošačka korpa je opet korigovana tako da može da "upadne" u budžet prosečne porodice, a ni u jednom gradu Srbiji prosečna plata ne može da pokrije potrošačku korpu.

Da li pored svih dažbina, nameta i troškova imate način da bar nešto ostavite sa strane i uštedite?
Korisnikov avatar
By mikeli
a sto nije ,.,,
lepo su stari rekli, tri put meri, jednom seci ,,,

vidi,
sta, kako, ,,, pa resi ,,,

ja stedim putem osiguranja, od pre 2,5 god. nisu neke pare ,,, a opet ,,,
klasicna stednja u banci, da imam sta, bi
Korisnikov avatar
By Azdaja
sta god radila, provodila se, putovala...od plate, mesecne plate mi ostane 50/70%... ne stetim u nasim bankama :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
uvek uspevam da odvojim neshto na stranu
bez obzira koliko para imam
Korisnikov avatar
By Tomek
Originally posted by KiWi

...

Da li pored svih dažbina, nameta i troškova imate način da bar nešto ostavite sa strane i uštedite?
Da, ukoliko skupljam pare za nesto konkretno - letovanje, nesto za komp i slicno...
U suprotnom, ne, sve se potrosi... Ranije nisam imao pojma na sta, sad vodim evidenciju i plata ode na sasvim uobicajene stvari..
By Sixto
Spizdim sve ocas posla!

Ne znam kako platih uopste aparat 800e!
Korisnikov avatar
By 2kune
mislim da je itekako moguća sa stranom plaćom... s domaćom nikako... :sudija:
Korisnikov avatar
By nsc
racune placam cim stignu, ne uzimam kredite, kupujem samo za kes (uglavnom hranu, krpa imam previse, a obuce k'o stonoga) i nesto sitno skoro svakog meseca ustedim, pretvaram u devize i stedim
By alexandermagic
@ S.

Ti i tvoji uzvičnici. :lol:

OnT: A zašto ne bi bila moguća i kod vas? KiWi. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Stripi
mislim da je.moguce, sve je samo stvar navike.vecina nas ima potrebu da kupi I sta im treba I sta im ne treba. Evo, ja bi zimus crko da nisam kupio nintendo a sad ga I ne palim!
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Stripi

mislim da je.moguce, sve je samo stvar navike.vecina nas ima potrebu da kupi I sta im treba I sta im ne treba. Evo, ja bi zimus crko da nisam kupio nintendo a sad ga I ne palim!

ja sam onaj novi sps, igrala gta - volim da pljackam banke...:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Moguće je, ali se treba dobro organizovati i žrtvovati.
Za početak, ošišati se na ćelavo i povaditi sve zube iz glave. To je odličan start za efikasnu štednju.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by *deni*

Za početak, ošišati se na ćelavo i povaditi sve zube iz glave. To je odličan start za efikasnu štednju.
ne, nego za zaradu... još nabaciš na se stare kožnjake i koju tetovažicu te pokoji pirsing i sjedneš na ukradeni motor pa kreneš bogato zarađivati po njemačkoj... :alexis:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by alexandermagic
OnT: A zašto ne bi bila moguća i kod vas? KiWi. :ozbiljan:
Zato što je vrednost proizvoda koje kupujemo ista kao u npr. Nemačkoj, s tim što oni ovde koštaju više bar za 10%, a plate su u proseku tri puta manje.
Korisnikov avatar
By Srklet
naravno da je moguće štediti. ali meni ne uspijeva za sada. :D
Korisnikov avatar
By Blady
Ne, cak sto je gore,
trosim i svoju ustedjevinu :lol:

Cekam da se neke srtvari promene, i da se zaposlim, onda ce biti druga prica.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
uspevam da ustedim kada radim dva posla....
Korisnikov avatar
By IriS
uspevam da uštedim i da spičkam pare brzinom svetlosti.

pored toga što sam kraljica gunđanja, h8ta i estetskog fašizma, ja sam i kraljica spičkavanja para.

good for me :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By voicesman
IriS napisao:uspevam da uštedim i da spičkam pare brzinom svetlosti.
Mislim da nikome u Srbiji a i sire nije problem da spickaju pare brzinom svetlost :lol:

hmm, ustedeti, pa ono ... uspevam, kao imam dobru platu pa mi i ostane nesto i za stednju, pogotovu ako malo pripazim na potrosnju tog meseca.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!