Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
kakva su kupalista u vasem gradu? bazen? kanal? dunavac/recica?

gde volite iČi? :)

(mi se spremamo za mostongu tudej, pa da pitam...) :D
Korisnikov avatar
By Blady
Sranje. :)
Ali ima mnogo turista sada u voljenom mi gradu, pa ga vredi posetiti :pervert:
Korisnikov avatar
By *deni*
E pa, Kristina, kad si već toliko radoznala i ljubopitljiva, da ti odgovorim :
Imam na raspolaganju javna kupališta veštačkog i prirodnog tipa ( gradski bazen i reku ), koji su mi pred nosom, ali pošto ne podnosim gužvu, a posebno razdraganu decu koja galame i prskaju vodom sve oko sebe, ta mesta izbegavam, nego sednem na bickl, pa odem u obližnje selo u kojem imam vikendicu i lični izlaz na reku ( lomprug ) i tamo se na miru kupam u omiljenoj mi samoći.
:roni:
Korisnikov avatar
By Torry
ne volim bazene

ada je grozna

ne znam kakav je lido doduse

nisam ljubitelj kupanja i suncanja
Korisnikov avatar
By Kittrie
otvoren bazen, zatvoren+otvoren bazen, nocni otvoren diskacj bazen bla bla..
plazica na "starom gradu" - savi..
onda specijalna plaza, na nekom cudnom delu save, totalno lici na more i malo ljudi i zna za to mesto.. ali ima najbolji riblji restoran !! :mljac:
takodje i mini privatne plazice koje su kod vlasnika pogodnih vikendica na reci..
a i drina je blizu..
a jedno od najboljih je komplex jezera u prirodi zvani "sljunkara".

znaci ima sve sto ti dusa iste. :)

ali ja nesto ne idem za sad.
Korisnikov avatar
By bothways
Otvoreni i zatvoreni bazen. Na otvoreni ne idem, na zatvoreni idem [ne trenutno, jer je zatvoreni zatvoren, s obzirom da je otvoreni otvoren; kad se zatvori otvoreni, onda ce se otvoriti zatvoreni, pa se tada vracam] :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja nisam.
Ranije sam se čudio, misleći da svi ljudi znaju da plivaju, a onda sam shvatio da jako mnogo njih ne ume, tako da se više ne čudim.
Plivanje se najefikasnije uči u najranijem uzrastu, ko tad nauči da pliva - naučio je, retko ko kasnije nauči da pliva, mada ima i takvih.
:kupanje:
By alexandermagic

ne znam da plivam
To je actually vrlo slatko :love: , a daje i mogućnost da se s tobom u naručju iznenada uskoči u vodu, odgurne od sebe kako bi se vidjelo da li ćeš se ipak nekako snaći ili će sve da se završi na zapomaganju i sukladno tome -- spašavanju. Do sljedećeg puta. :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
-mash' rukicama, mash' rukicama !!
.
.
..e jeb'ga.
By Glasnik
Posećivaću sve žive bazene, Ade i sl. kad budem doterao liniju na ovako:

Slika

:lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by *deni*

E pa, Kristina, kad si već toliko radoznala i ljubopitljiva, da ti odgovorim :
Imam na raspolaganju javna kupališta veštačkog i prirodnog tipa ( gradski bazen i reku ), koji su mi pred nosom, ali pošto ne podnosim gužvu, a posebno razdraganu decu koja galame i prskaju vodom sve oko sebe, ta mesta izbegavam, nego sednem na bickl, pa odem u obližnje selo u kojem imam vikendicu i lični izlaz na reku ( lomprug ) i tamo se na miru kupam u omiljenoj mi samoći.
:roni:
Divno :love:

I ja ne volim guzvu i mnogo bih volela da imam takvu neku vikendicu.
Korisnikov avatar
By crni90
kakva su kupalista u vasem gradu?
nikakva

bazen na streli - u banatu (a verovatno i sire) odvratnijeg bazena nema. kratko i jasno: jad i beda.

tamis - :lol: radioaktivan :lol: već decenijama nije kupalište, mada tu i tamo vidim nekog kupača
margićani paorčine u tamiš bacaju: perje, krzno, govna, crknute konje, belu tehniku, građevinski materijal, staro gvožđe, mrtve pse, krpetine, lonce... ali to se ne vidi pošto je desno od mosta

bela stena/chakljanac (dunavsko ostrvo izmedju panceva i visnjice) - relativno ok, mada poprilicno haljkavo. ko voli netaknutu prirodu, može skoknuti do susednog ostrva štefanac, gde nema žive duše osim ponekog ribara

peskana - xaxa :lol: nije kupalište, ali:lol: pričao mi jedan kudeljarčanin (valjda se tako zove onaj ko živi na kudeljarcu) da su se kao klinci kupali tamo :nesiguran:

jezero u kačarevu je ok, ali to već nije pančevo
Korisnikov avatar
By Marvin
Imam tu blizu otvoreni bazen, relativno nov, lep, čist i na njemu nema skoro nikoga do 10 (desi se da do 9 nema bukvalno nikoga).
A ja ionako ne izlazim na sunce posle 10, tako da se to sve lepo i fino poklopilo :love:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by crni90
nikakva

bazen na streli - u banatu (a verovatno i sire) odvratnijeg bazena nema. kratko i jasno: jad i beda.
nemoj tako ... ja sam bio prošlog vikenda ... uopšte nije toliko odvratno. samo je strašno što nemaš gde da stojiš, a kamoli da sedneš ...
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by KiWi
Originally posted by crni90
nikakva

nemoj tako ... ja sam bio prošlog vikenda ... uopšte nije toliko odvratno. samo je strašno što nemaš gde da stojiš, a kamoli da sedneš ...
Ma ja ne priznajem bazen gde ti ne mozes ko covek da plivas.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Odem ponekad na javni bazen jer sam i ove godine dobio sezonsku od opstine.

Udjem u vodu, brckam se 10 minuta, izadjem, i ostatak vremena igram karte sa drustvom odmeravajuci zgodne sugradjane. :smug: :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!