Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By maxie_ns
Drug prodaje profesionalnu violinu sa kompletnom opremom. Ako ima zainteresovanih nek mi se jave na pm za vise detalja. :shake:
Korisnikov avatar
By Azdaja
jao, kako bi ja volela da znam da sviram neki instrumenAt -a sva sam gluvonema s njima... :(

izvini na offu :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
sorry za off, ali ja cu ovde iskoristiti da kazem..

Anhe, kad planiras da ti vratim gitaru koja je kod mene, ne pamtim ni ja od kad?!

:krezavi:
By alexandermagic
Ako ništa drugo, bilo bi interesantno znati tko ovdje zna da lEpo svira violinu?

E šteta, još jedan off.
Korisnikov avatar
By KiWi
a šta spada u komplet opremu violine?

numem da sviram violinu, samo me zanima ...
By alexandermagic
Drago mi je to saznat'. Nisi valjda svirao klavir, kao i ja? *iskačekrozprozor*
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja hteo da upisem srednju, klavir, i bio sam bas ozbiljan, ceo prijemni sam spremio i sve kad ono igrom slucaja postadoh programer :shrug: blizanci :sigh:
Korisnikov avatar
By bothways
Moja drugarica svira violinu (znaju je Sanja i Anhe).

Samo, interesuje me kakva bi to bila neprofesionalna (ili, odvec, amaterska) violina, ako ti prodajes bas profesionalnu? :)
Korisnikov avatar
By maxie_ns
Violine idu na cetvrtine, po velicini. Da bi upisao vise razrede nize muzicke, a pogotovo srednju ili akademiju (tu se vec podrazumeva) trebati ti cela (4/4). Sad imas kineske koje nisu preterano kvalitetne (po pitanju zvuka, ali su one dosta jeftinije) i ove rucno pravljene.

Ova je rucno pravljena, poznatog je graditelja, i vec ima prilican broj godina. Ocuvana je i sa tom dodatnom opremom.

Ko hoce ozbiljnije da se bavi muziciranjem kineska mu verovatno nece odgovarati. :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Volim instrumente. Divim im se. I graditeljima njihovim.
Ja imam nekoliko lepih primeraka udaraljki kod kuce. Prosto su one te koje su ,,nesto moje''.
Puno srece.:fige:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!