Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Secamo se kada smo bili mali, kada smo bili mladji, secaju se i nasi roditelji, i bake i deke...
kao da je sunce tada sijalo drugacijim bojama...
:zen: :cvetduga: :zen:

Danas smo pretrpani mnogim ruznim i negativnim stvarima,
ali sta je vama ono lepo sto se desava sada i sto ce vam ostati u nostalgicnom secanju za pet, deset, dvadeset godina?

Neka muzika, ljudi, mesta, dogadjaji, mirisi...

Sta je to najlepse u ovom vremenu - vase i nase mladosti?
:slika:
Korisnikov avatar
By Galateja
Prolazim kroz vrlo težak period tako da mi se iz ove perspektive čini da ništa lepo neće ostati u uspomeni na ovo vreme. Ali onda razmislim i vidim da su tu neka potencijalna drugarstva, lepa dopisivanja i sve ono malo čiju veličinu trenutno ne mogu sagledati.
Korisnikov avatar
By antibiotic
@Pokipski , Tungi;
hvala na smernicama, ali mislio sam na vreme SADA , a ne iz neke davne proslosti.

Kako ce vam ovo vreme, preriod, ova godine, decenija ... ostati u nostalgicnom secanju
i po cemu?
Da li je uopste moguce to znati?

Galetejina zalba da na forumu nema lepih tema me je potstakla da je konacno otvorim ;)

Ma koliko nisam neki fan lady gage mislim da ce me njeni hitovi potsecati na sadasnje vreme :)
Verovatno neki moji radovi takodje, fazoni i akcije koje imam sa mojim drustvom. Pojedina mesta u gradu, i moj muskarac definitivno . :)
Cak i finansijska kriza, cunami, Gadafi, Black Swan :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Doba velikih promena. Doba kada se konačno osećam odrastao - u punom smislu te reči...

Skontah, da bih istinski napredovao, prvo moram sebe rasparčati i opteretiti da bih posle izišao sa još većom snagom... I na neki način sam počeo juriti i želeti situacije koje će me opterećavati..

Muzika?
Peter Fox
[yt]http://www.youtube.com/watch?v=yphwzD1X ... re=related[/yt]

Boje ovog doba su boje toga spota.
I ostaće upamćen po mračnom, hejterskom i izuzetno energetskom periodu moga života....
Propraćen sa ubačenim momentima micastosti tu i tamo...

Od osoba? Najviše po tebi i anheu i ostalim forumašima.

I ovo je sve meni lepo...izuzetno.

edit: Okej. Omašio sam temu. Ali sam u poslednje vreme razmišljao o ovim stvarima, tako da sam morao negde to reći... :jazzva:
Korisnikov avatar
By Stripi
Sjećam se svega lijepog ali nikako to ne mogu pretočiti u riječi :-/
Korisnikov avatar
By maka
lepo?

deca.
devojka tu i tamo.

ruzno?

moj odnos prema samoj sebi :barf:
Korisnikov avatar
By Hys.
Divna tema!

Definitivno devojka koju volim. Mnogo je volim. I ako ni zbog cega drugog, trebalo bi mi lobotomiju izvrsiti da se ne secam osobe sa kojom sam provela (do sada) skoro dve godine i koja je prva zenska osoba sa kojom i zivim zajedno.
By tasa
secam se detinjstva i bake
nekih prijatelja iz vremena kad su ljudi imali vremena za druzenje
a onda sam sve izbrisala do pre godinu dana i krecem od nule
moja ljubav je epicentar novog zivota i zaista sam prvi put
kompletna i neopisivo srecna u svakom segmentu zivota koji gradimo zajedno :hug:
By Hans
Selo, psi, mačke, učenje engleskog, pisanja i čitanja, dečiji program RTB, Dragana Mirković i Brena sa onim frizurama na struju :lol: , Oliver Mandić, Bebi Dol, žvazbuka žvake, stari jogurt-trougao, 'Metla bez drške', 'Bolji život', više fića i stojadina na ulicama, inflacija. Pamtim i dalje prvo more, 1991. kad sam imao nepune 4 godine.

Srećan sam i sada, u svemu se trudim da nađem lepotu, smisao. To održava.
By filipkum
Po prijateljima sa faksa, po mom konacnom prihvatanju sebe, po mom autovanju mojoj dobroj drugarici, po mom pisanju... ima puno lepih stvari kojih cu se secati iz ovog perioda
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by Galateja

Prolazim kroz vrlo težak period tako da mi se iz ove perspektive čini da ništa lepo neće ostati u uspomeni na ovo vreme. Ali onda razmislim i vidim da su tu neka potencijalna drugarstva, lepa dopisivanja i sve ono malo čiju veličinu trenutno ne mogu sagledati.
:up:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Drakche
a sta je to lepo sto ti se sada desava? :)
Ljubav, lijepa veza sa dragim dečkom. Prijatelji. Sve ostalo oko mene je toliko katastrofalno da bez navedenog stvarno ne znam kako bih izdržao.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!