Žicala me susjeda, par katova iznad mene a kako joj ja mogu nabavit jedino ono što pederi prate a u lezbijsku sam tematiku neupućen...dakle? Linkovi poželjni pa još na pm
Serija je super, neki kazu realna, neki preterana, meni je sasvim ok, tj. ne mogu da zivim bez nje! Navukao sam se jedva cekam sledecu sezonu koja izlazi u januaru 2011. Jeste teen, mada ne ono klasicno americko Beverly Hills pakovanje. svi smo lepi, nasmejani i bogati, ponekad nam se desi neki problemcic, a vec sutra kao da ga nije ni bilo. U Skinsima je primat stavljen na svakog lika i na razne probleme od anoreksije, droge i homoseksualizma naravno. Prva i druga sezona imaju jednog, glavnog gay lika Maxija, otvoreno gay igraca, ciji je lik po meni nedovoljno iskoriscen, posebno u prvoj sezoni. Posto se na svake dve sezone svi glavni likovi menjaju u drugoj i trecoj imamo dve lezbijke cija je prica moze se reci i glavna u u novim sezonama. Serija je must see za mladje generacije, a sto da ne i za starije!
I ja jedva cekam!!!!!!!!az!!!!! Totalno sam se navukao. Jesi cuo da su Ameri napravili svoju verziju, tacnije MTV i ona krece u januaru kad i 5 sezona u UK. A naj mi je sto Ameri ne bi bili Ameri da nisu zamenili gay lika maxija sa lezbijskim. Saopstenje je bilo, Amerikanci ce lakse da "svare" zenski, homoseksualni lik u potpunom razvratu nego muski... U CEMU JE RAZLIKA?!
Otvaram fanclub ove serije na forumu...ako ga vec nema... Serija je PURE GOLD!:)
Da li je skins ona serija kada jedan dečko umre od predoziranja pa dođe pogrebnik i sedi sa njegovim umusanim ocem i kaže mu: "ovo je baš neobično, obično na pogrebu ima mnogo žena koje sede i plaču, a baš je lepo kad otac sahranjuje sina, hoću reći nije lepo ali je zanimljivo" a njegovi drugari su ukrali kovčeg i posle ga vraćaju, a posle u jednoj epizodi dobijaju rezultate maturskog i čitaju ih na plaži, a samo jedan Indijac nije ništa uradio, i onda svi odlaze na razna mesta i razilaze se
Gledala sam prvo drugu generaciju zbog curica koje su zasenile planirani "glavni trio", pa se progurale na mesto omiljenog para serije. Ne znam jel zato što sam prvo njih gledala ili upravo zbog tih curica, ali mi je druga generacija mnogo draža.
Ali daleko od toga da prve dve sezone ne valjaju. Isto su ok, naročito jer se među matorcima pojavljuu Bill Bailey i Harry Enfield.
Jaoooo.. a tek muuuuuuziiiikaaaaa....
Što se MTVjeve verzije tiče, gledala trailer i osetila oštar bol.. evo, baš ovde.. Kao i uvek, promašili su poentu svega...
''
Šic!
Cudi me samo sto MTV nije uradio reality verziju, nesto na foru Jersey Shore meets Skins, ona Snoki bi 100% bila Cassie totalno bi se uklopila... BTW naj lik mi je EFFY, potpuni psycho, mada su je malo skenjali u 2 i 3 sezoni. U US verziji nju glumi neka mala plava sa sve plisanim medom u ruci OMG!
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.