Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Nedeljnik GROM u poslednjem broju donosi nesvakidasnju pricu pod nazivom

" SMS jebacina drma Pomoravlje " :

Istraga o slucaju Margite Ristic ( 36 ) iz Svilajnca, na predlog opstinskog javnog tuzioca, da je u duzem periodu sa vise desetina kartica za mobilne telefone na nevidjen nacin ponizavala i pretila svojim sugradjanima, zbunjuje i same policajce, narocito posto su u njenoj kuci zaplenili punu kesu mobilnih aparata.
Broj prijavljenih zrtava Margitinih skandaloznih SMS poruka, kako se saznaje u istrazi, povecava se iz dana u dan, a deo njih je protiv nje podneo i privatne krivicne prijave, nezavisno od toga sta ce uciniti javni tuzilac po sluzbenoj duznosti.
Svilajnacka policija je mesecima pratila Margitino kretanje i kontakte, jer su prijave ponizenih gradjana postajale sve brojnije i alarmantnije.

" Na dan pretresa morali smo par sati ranije da bukvalno opkolimo njenu kucu jer nam dugo nije dozvoljavala da udjemo, stalno izmisljajuci neke razloge. A onda smo imali sta da vidimo i da se takmicimo gde i koliko mozemo naci mobilnih telefona i kartica. Krila ih je cak i u korpi za prljav ves. Nazalost, morali smo da zovemo i njenu cerkicu, koja se bas vracala iz skole, da i njoj zaplenimo telefon jer ga je Margita takodje zloupotrebljavala. Punu najlonsku kesu telefona i kartica smo tada zaplenili " , prica izvor blizak istrazi.....

Sasa Milenkovic, preduzetnik iz Svilajnca, prica da je njegova porodica jedna od najvecih zrtava Margitinih SMS izivljavanja i potvrdjuje da je cuo za vecinu navoda naseg izvora bliskog istrazi.
" Pa, samo mojoj rodjaci poslala je preko 400 SMS seksualno iritirajucih poruka. Vremenom sam i ja postao njena zrtva, jer me je prijavljivala policiji da je bijem i maltretiram gde god stignem. Nacelnik policije u Svilajncu Milic i inspektor Matic su po mojoj proceni ucinili sve da nas zastite i hvala im kao ljudima, ali su profesionalno morali da reaguju na njene prijave. Vremenom je meni postalo dosadno da me privode u policiju na osnovu njenih laznih dojava... Opravdano strahujem da joj neko zaista, zbog zla koje cini, ne naudi ozbiljno pa da ja zaglavim ne daj Boze u zatvor " - ocajan je Sasa Milenkovic.

Scenario Margitinih SMS poruka, prema prici zrtava manje-vise je isti :
Skoro svakodnevno svoj SMS ritual pocinje porukama u muskom rodu : " Ja sam jebac ! Doci cu da te jebem ! "
To je kao neki uvod, kao da te podseti da pocinje dnevni maltretman. Onda u toku dana prelazi u ulogu razocarane zene sa vulgarnim nadahnucem. Predvece je to opet to neki manijakalni muskarac. Totalno ludilo. Mislim da je najjezivije sto je jednoj nasoj sugradjanki slala tonske zapise sa porodjaja. To su bili strasni krici zene koja se sa mukom poradja " prica nam jedna od Margitinih SMS zrtava
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Daliborka
Scenario Margitinih SMS poruka, prema prici zrtava manje-vise je isti :
Skoro svakodnevno svoj SMS ritual pocinje porukama u muskom rodu : " Ja sam jebac ! Doci cu da te jebem ! "
To je kao neki uvod, kao da te podseti da pocinje dnevni maltretman. Onda u toku dana prelazi u ulogu razocarane zene sa vulgarnim nadahnucem. Predvece je to opet to neki manijakalni muskarac. Totalno ludilo. Mislim da je najjezivije sto je jednoj nasoj sugradjanki slala tonske zapise sa porodjaja. To su bili strasni krici zene koja se sa mukom poradja " prica nam jedna od Margitinih SMS zrtava
Daliborka, zajebavas?! :wtf:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ne zezam.
Tekst je objavljen u nedeljniku GROM, broj od 12. marta.
By ~ Le Saint X ~
Hahaha...

loodaca!

JK mode on:

STA CE TI MOJ ...

STO BI TI GA DAO...
Korisnikov avatar
By Delete
Njoj niko nije rekao da postoji gayserbia chat? Jadna zena...koliko li je novca potrosila na dpune :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Mislim da bi glavna akterka tvoje price i ovaj lik bili odlican par.

Telefonom noću maltretirao Nišlije

NIŠ - Ivica Đ. (30) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je od decembra 2008. do marta 2009. godine sa uličnih telefonskih govornica, kao i sa više različitih brojeva mobilnih telefona, u toku noći i ranih jutarnjih sati pozivao razne osobe, ženama govorio vulgarnosti, a muškarcima pretio smrću. Jedan brak je tako uspeo da razvede.

- Osumnjičeni je zloupotrebljavao poznanstva sa ženama ili je žrtve birao slučajno preko oglasa. U početku bi se raspitivao za predmet oglašavanja, a onda je ženama počinjao da priča vulgarnosti. Nastavio bi da ih poziva i da im šalje poruke vulgarne prirode, tražeći određene usluge od njih. Kada bi se desilo da se javi suprug ili roditelj ženske osobe koju je pozivao, osumnjičeni bi počinjao da im preti smrću. U jednom slučaju, zbog učestalih noćnih poziva, dvoje supružnika se razvelo - objasnio je načelnik odeljenja niške kriminalističke policije Dragan Bradić. Prema Bradićevim rečima, među žrtvama uznemiravanja bilo je i bliskih rođaka Ivice Đ.

Nakon saslušanja kod istražnog sudije Ivici Đ. je određen pritvor u trajanju od osam dana zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.
Korisnikov avatar
By KiWi
danas bilo u novinama da noću teroriše Nišlije ....
Korisnikov avatar
By *deni*
Zna li neko da li nedeljnik GROM i dalje izlazi ?
Svojevremeno sam ga rado kupovao i prekraćivao njime vreme u autobusu..
:novine:
Korisnikov avatar
By KiWi
Grom je bio Kurirov nedeljnik ... pročešljaj njihov sajt.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!