Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By west end
Preminuo najbolji prognozer

Najpoznatiji i najučinkovitiji prognozer utakmica prethodnog svetskog fudbalskog prvenstva, hobotnica Paul, u utorak ujutro je preminuo u akvarijumu u Oberhauzenu.

Podsetimo da je Paul bio specijalista za utakmice reprezentacije Nemačke i da je pogodio ishode svih utakmica u kojima su učestvovali "panceri" na takmičenju u Južnoj Africi, kao i rezultate finalne i utakmice za treće mesto

:pop:
Korisnikov avatar
By west end
Pošto je bio precizan i kod prognoze o budućem svetskom prvaku Španci su hteli da ga kupe i dovedu na Iberijsko poluostrvo, ali Nemci nisu pristali. Očigledno da nisu ni sanjali da je Pol pri kraju života
:nazalost:
Korisnikov avatar
By spliff
preminuo?
hm
mislish krepao?
uginuo?
ili crko?

:gatara:

i josh u sportu...
msm
By LeDeNa_
Mene strasno zanima KO je namestao pobednicki Tim na desnu stranu, koju je hobotnica uvek birala.To je neki lik koji barata oko fudbala i kladionica i to jako dobro.

:)
Korisnikov avatar
By west end
Smrt oktopoda Paula, koji je uspešno prognozirao ishode utakmice na fudbalskom Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, rastužila je navijače širom planeta, a za njim žale i najveće svetske kladionice, koje su već počele da mu traže naslednika.

"Zahvaljujući Paulu letos je, generalno gledano, poraslo interesovanje za Mondijal. Dobra vest je da, izgleda, zoološki vrt u Londonu sprema neku životinju koja bi mogla da prognozira pobednike", rekao je engleskim medijima Rupert Adams, portparol najpoznatije svetske kladionice "Vilijam Hil".

Ipak, kladionice su, na neki način, zbog Paula ostajale bez zarade, jer su navijači zahvaljujući prognozama mekušca iz akvarijuma u Oberhauzenu uplatili veliki broj dobitničkih tiketa.

Kladionica "Vilijam Hil" je, posle vesti o Paulovoj smrti, sastavila listu s potencijalnim kandidatima za novog prognozera utakmica na Evropskom prvenstvu 2012. godine.

Prema mišljenju te poznate kladionice, najveće šanse da zameni Pola (3:1) ima takođe oktopod, slede morski konjić (7/2) i jastog i kornjača (po 5:1).

Oktopod Paul je umro sinoć, prirodnom smrću, u akvarijumu u Oberhauzenu.

Paul je rođen 2008. godine u engleskom mestu Vejmut, a tokom leta uspešno je predvideo ishode svih sedam utakmica nemačke reprezentacije i pobednika u finalu šampionata.

"Svi smo ga voleli i veoma će nam nedostajati", rekao je Štefan Porvol, direktor akvarijuma u Oberhauzenu

:bale:
Korisnikov avatar
By ns.happy
trebali su ranije da se sete, da ga malo prodinstaju i naprave kakvu salaticu od njega. ovako - u slivnik sa njim!
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ja mislio da je tema o smrti Borisa Koljčickog, pa mi nije jasno. Znam da je čovek umro poodavno :lol:
By loreenche
ma ajde, uvek je otvarao desnu kutiju, puka slucajnost...
Korisnikov avatar
By west end
"El Pibe" komentariše u svom stilu

Širom sveta odjeknula je vest da je uginula hobotnica Paul, čuveni prognozer utakmica Svetskog prvenstva u fudbalu. Ipak, nisu svi ovu vest primili na isti način. Dijego Maradona ne bi bio to što jeste da se u svom stavu na razlikuje od većine sveta.

- Srećan sam što je ta životinja uginula jer njenom krivicom nismo osvojili Svetsko prvenstvo, poručio je slavni Argentinac koji je vodio "gaučose" u Južnoj Africi, a poznato je da je Paul prognozirao poraz Maradoninih pulena u duelu sa Nemačkom.

:ubise:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!