Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Svojevremeno sam negde (na nekom forumu valjda, možda baš na ovom :) ) pročitao da je neko često praktikovao učenje na groblju, što je davalo extra rezultate :)
Naravno da sam rešio da testiram, odnosno da probam kako je to učiti na groblju :) da li je izvodljivo uopšte

Seo sam na klupu ispred moje porodične grobnice, improvizovao stočić od ograde i neke daske, uzeo knjigu u šake i počeo da učim :)
Svež vazduh + mir i tišina = bolja koncentracija i efikasnije pamćenje. Nema ništa da ti odvali pažnju, ponekad samo neka vrana grakne i to je sve. Jedini problem bi bio kraj jeseni i zima, zbog hladnoće i kraćih dana.
Rezultat: više gradiva prešao, bolje zapamtio

Šta mislite o učenju na groblju ili nekom parku, ili otvorenom mestu uopšte? Da li ste prakikovali?
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da je to ok... park, groblje... neko mesto koje je mirno...
Posto sam stanovala tj terasa mi je gledala na groblje... inace sam kao mala isla i igrala se sa drugom decom.. desavalo mi se i da smo za vreme skole, koja ja preko puta groblja, isli tamo sa sveskama i knjigama...
Nikada mi nije bilo jezivo, sem mozda nocu...
Ali je nekako malo, pregledno i vise mi je izgledalo kao neko mesto na kom se mozes dobro zabaviti :psiholog:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Ma daj bre - bas ste sasavi
NE slazem se sa time - groblje deluje depresivno itd a park uvek ima nekoga koji te ometa nemora direkno ali indirektno a za ucenje trba mir :D
Korisnikov avatar
By Srklet
učio sam u parkovima tijekom ljetnih semestara, to je baš super. najviše sam se izležavao u volksgartenu, koji je blizu univerziteta.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ne volim groblja. deluju smirujuce na mene, ali ih ne volim. jezivo me smiruju.

ne kazem da ne moze lepo tamo da se uci, ali meni je ipak najlepse da mom dvoristu. ili na tvrdjavi... budzaka koliko hoces. :)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Hvala lepo. :nope: Pored toliko mesta vi nasli groblje.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Pa naravno da ćeš da ideš na groblje kad se u bibliotekama brblja, kafeniše i pušU cigare.

Ovde ni ne pomišljam na to, čim nije juni-septembar previše je hladno. Mada su groblja jako lepa.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
U mojoj citaonici se ne brblja, samo je zagusljivo i smrdi. :lol:
By dukkehjem
mene groblja previse umiruju, i verovatno bih legao da spavam tamo...

tako da ne mislim da bi mi bila neko posebno dobro okruzenje za ucenje...

sta ja znam...

onaj deo oko vrana koje grakcu mi je bio :lol:

nekako mi mnogo idealizovana slika... nerealno...
Korisnikov avatar
By sunflower5
Mogu da ucim na otvorenom,na terasi na primer,ali na groblju ne bih mogla da se skoncentrisem.
Nekako mi je creepy i sama pomisao na to :freddy:
Korisnikov avatar
By 2kune
pokušao sam ali su uslijedile pritužbe stanara... :iskolacen:
By Speculum Columbae
Ja na groblju mogu jedino duboko i dugo da plačem za onima koje sam vrlo voleo, a koji prevareni strelom obesne sudbe usahnuše pre mene.
Korisnikov avatar
By constantine
a zamisli da te neko iza ledja prepadne tako bi slatko poljubio knjigu i ne bi vise digao glavu...
neka hvala... kada stvarno ucis lepo se skoncentrises i isljucis okolne zvuke.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Na groblje ne idem ni kada su sahrane na koje bi trebalo otici, bozemesacuvaj da idem tamo da bih blejao ili ucio. :lood:
Korisnikov avatar
By Incubus
Obožavam groblja i volim da provodim vrijeme na njima. Tamo pijem, promišljam, duvam, čitam, razgovaram.

Čak sam jedan rođendan proslavio na groblju :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by unic0rn

Na groblje ne idem ni kada su sahrane na koje bi trebalo otici, bozemesacuvaj da idem tamo da bih blejao ili ucio. :lood:
Isto.

Cim su lepi dani ucim na terasi a terasa gleda na park te je super, u prirodi sam... Do duse nekad izvedu decu pa mi graje te ne mogu da ucim, bezobrazluk - deca u parku :lol: ali kad su one letnje kise fantasticno je za ucenje na terasi, svi pobegnu u kuce a opet je toplo, ma supeeer... Ako nekad volim da ucim to je tada :kisa:
By Simor
I ja mislim da je super učiti na groblju. Ako uzmemo u obzir kvalitet srbskog školstva, a na umu imamo činjenicu da čovek da bi postao čovekom mora da transcendira svoju datost, a proces obrazovanja je tu svakako važan elemenat, onda je za postformalnoobrazovni život u Suburbiji groblje sasvim odgovarajući backgorund.

:zeka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!