- 22 Dec 2006, 22:17
Pazi, i ja bih isto to zakljucio da nisam u potpunosti svestan osecanja i namera sagovornika.
Ja kad sam se outovao svom najboljem drugu on je bio skroz cool. Cak previse. Konstantno zaboravlja. e sad, nije da se lozim na njega ni telesno ni psihicki uopste nije moj tip. Ali bliskost koju imam s njim bih zeleo da nadogradim.
Ja da se nekome nasmejem na njegovo pitanje znacilo bi: Nisi moj tip. Nigde.
Mada nije da se nisam spandjavao i s takvima.
Originally posted by ZvezdasBGSamo je jedna stvar veca od zenske sujete. -Muska sujeta.Originally posted by HoplitJeste! Najbolji ortak!
Diogenius, Zvezdas i Ostali-
Jel vas nijedan frend nije pitao:
"Brate, jel ti, kako da kazem, nekad... razmisljas o meni kao... znas? Mislim, jel me zamisljas?"
Ako jeste, molim za odgovore. Ili hipoteticke, svejedno.
Umesto odgovora poceo sam da se smejem, na sta se on uvredio!?
Ne zbog toga sto sad nisam nista odgovorio, vec se istripovao (tako mi je kasnije rekao) da je ruzan!
A ja se nasmejao zbog pitanja, jer se stvarno ne lozim na nekoga ko mi je kao brat.
Sta ti je muska sujeta... jebo mater:lol:
Pazi, i ja bih isto to zakljucio da nisam u potpunosti svestan osecanja i namera sagovornika.
Ja kad sam se outovao svom najboljem drugu on je bio skroz cool. Cak previse. Konstantno zaboravlja. e sad, nije da se lozim na njega ni telesno ni psihicki uopste nije moj tip. Ali bliskost koju imam s njim bih zeleo da nadogradim.
Ja da se nekome nasmejem na njegovo pitanje znacilo bi: Nisi moj tip. Nigde.
Mada nije da se nisam spandjavao i s takvima.