Originally posted by Kragi
zar je moguće da smo svi nezreli osim tebe, pošto kontam da ti niko temu nije shvatio ozbiljno?
dobro, ajd ove klince i možeš da optužis ali zar i ja?
nego znaš šta, kad si se već registrovao ovde da bi postavio oglas, sa jako inovativnim nickom, ne bi li dobio simpatije forumasa po lgbt liniji, onda je red da prvo dokazes da si naš a onda možeš da počneš da nam valjas te gmizavce švercovane iz dr kongo.
Po komentarima ovde da, pa cak i ti:smeh:
Dodji da ti dokazem uzivo (neznam kako drugacije) jer nas narod kaze "nekudi konja kojeg nisi jaho", a posto su konji plemenite zivotinje poznate po pozamasnom alatu onda je moje misljenje da ti bas to treba kako bi izbacio svu negativnu frustraciju i nastavio normalno da funkcionises kako na forumu tako i u zivotu, a ako ti i to bude malo dorada se zna
E ovo je stvarno nezrelo prepucavanje, posebno sto neznas nista o osobi koju kudis. Nisam ni ja
ali bar postujem druge i njihove postove pa ako je post o zezanju onda se zezam ali ako je nesto ozbiljnije (mozda cak i poucno) onda nastoim da i ja budem ozbiljan i ako vec nemogu da odgovorim u tom kontekstu onda bar iz postovanja nekvarim drugima (koje to interesuje) da pronadju, ponude ili zatraze ono sto zele da nabave, a umesto toga citaju milion nezrelih i krajnje nepotrbnih gluposti i prepucavanja.
Ovu temu sam ovde postavio ne da bih uvaljivao zivotinje vec da pruzim mogucnost ljudima koji ih zele da ih nabave jer i one su neshvacene i neprihvacene u drustvu kao i cela ova nasa zajednica! Sto bi znacilo da si i ti kao i ostatak ljudi koji osporavaju LGBT zajednicu samo sto se u ovom slucaju osporava prvo ljudima da izaberu i zavole ove zivotinje i to opstrukcijom i skretanjem paznje sa ovakvih postova na totalno nepotrebne i nezrele stvari pri tom ismevajuci ljude koji se time bave ili zele da se bave!!!
E ovo je dosta od mene. Ko ozbiljno zeli da sazna vise o ovim zivotinjama, da ih nabavi ili mozda cak i da mi ih ponudi u zamenu ili na prodaju Moj e mail je
bisex011@gmail.com