Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Kragi
a jel diskreciji zagarantovana?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by jabisex

Ako neko zeli da nabavi egzoticnog ljubimca poput tarantule, skorpije, zmije, gustera .... neka mi ostavi privatnu poruku ili nek pise na bisex011@gmail.com
Mene interesuje koliko je teško održavati jednog muškog albino pitona?
Mogu li ga pustiti da se igra s komšijskom decom?
Kako da ga prezentujem i namaknem likove s istim?
"Ej, hoćeš da ti pokažem pitona?" Ili kako već?
By Kragi
hahahahahahahahahaha
:smeh: a jel si a ili p? :smeh:
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Kragi

hahahahahahahahahaha
:smeh: a jel si a ili p? :smeh:

hahahahhahahaah kragi hahahahahahah ne mogu da verujem hahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahah

sad ide pitanje jel imas praznu gajbu ili kola?

hahahhahahahahahaha
By Kragi
Ne bre :durenje: to je samo uvod za pitanje o pitonu, kad već dečko prodaje egzotične ljubimce :smeh:
elem, nije razumeo ironiju sa diskrecijom :(
By jabisex

Ne bre :durenje: to je samo uvod za pitanje o pitonu, kad već dečko prodaje egzotične ljubimce :smeh:
elem, nije razumeo ironiju sa diskrecijom :(
Nazalost shvatio sam, ali niko nije ovde shvatio zbog cega je postavljena tema vec se svi ponasaju kao :beba: i kao da im je :praznoglavi: pa ko veli ajde i ja malo da se ukljucim u nezrelost!

Sto se tice pitanja za pitona i tu ima odgovora ali ko zeli odgovor morace da svrati i licno se uveri! :dance: pa se mozda vrati malo :lood:

Slika

Uploaded with ImageShack.us
By Kragi
zar je moguće da smo svi nezreli osim tebe, pošto kontam da ti niko temu nije shvatio ozbiljno?
dobro, ajd ove klince i možeš da optužis ali zar i ja? :smeh:
nego znaš šta, kad si se već registrovao ovde da bi postavio oglas, sa jako inovativnim nickom, ne bi li dobio simpatije forumasa po lgbt liniji, onda je red da prvo dokazes da si naš a onda možeš da počneš da nam valjas te gmizavce švercovane iz dr kongo. :smeh:
By jabisex

zar je moguće da smo svi nezreli osim tebe, pošto kontam da ti niko temu nije shvatio ozbiljno?
dobro, ajd ove klince i možeš da optužis ali zar i ja? :smeh:
nego znaš šta, kad si se već registrovao ovde da bi postavio oglas, sa jako inovativnim nickom, ne bi li dobio simpatije forumasa po lgbt liniji, onda je red da prvo dokazes da si naš a onda možeš da počneš da nam valjas te gmizavce švercovane iz dr kongo. :smeh:
Po komentarima ovde da, pa cak i ti:smeh:

Dodji da ti dokazem uzivo (neznam kako drugacije) jer nas narod kaze "nekudi konja kojeg nisi jaho", a posto su konji plemenite zivotinje poznate po pozamasnom alatu onda je moje misljenje da ti bas to treba kako bi izbacio svu negativnu frustraciju i nastavio normalno da funkcionises kako na forumu tako i u zivotu, a ako ti i to bude malo dorada se zna :smeh: :drkanje: :smeh:

E ovo je stvarno nezrelo prepucavanje, posebno sto neznas nista o osobi koju kudis. Nisam ni ja :angel: ali bar postujem druge i njihove postove pa ako je post o zezanju onda se zezam ali ako je nesto ozbiljnije (mozda cak i poucno) onda nastoim da i ja budem ozbiljan i ako vec nemogu da odgovorim u tom kontekstu onda bar iz postovanja nekvarim drugima (koje to interesuje) da pronadju, ponude ili zatraze ono sto zele da nabave, a umesto toga citaju milion nezrelih i krajnje nepotrbnih gluposti i prepucavanja.

Ovu temu sam ovde postavio ne da bih uvaljivao zivotinje vec da pruzim mogucnost ljudima koji ih zele da ih nabave jer i one su neshvacene i neprihvacene u drustvu kao i cela ova nasa zajednica! Sto bi znacilo da si i ti kao i ostatak ljudi koji osporavaju LGBT zajednicu samo sto se u ovom slucaju osporava prvo ljudima da izaberu i zavole ove zivotinje i to opstrukcijom i skretanjem paznje sa ovakvih postova na totalno nepotrebne i nezrele stvari pri tom ismevajuci ljude koji se time bave ili zele da se bave!!!

E ovo je dosta od mene. Ko ozbiljno zeli da sazna vise o ovim zivotinjama, da ih nabavi ili mozda cak i da mi ih ponudi u zamenu ili na prodaju Moj e mail je bisex011@gmail.com
By dukkehjem
Aj, bre, a sta je sa pustinjskim lisicama, fennec fox?!?! pre sto godina sam pitao :durenje:
a odg. i o diskreciji :testerica:
a za lije nista...
By jabisex
Originally posted by dukkehjem

Aj, bre, a sta je sa pustinjskim lisicama, fennec fox?!?! pre sto godina sam pitao :durenje:
a odg. i o diskreciji :testerica:
a za lije nista...
Izvini, malo su me omeli^^ Pustinjske lisice ili ti latinski Vulpes zerda
je dozvoljena za uvoz samo zoo vrtovima, a posto ja legalno uvozim zivotinje nemogu ti pomoci! U slucaju da nesto iskrsne obavesticu te!
By dukkehjem
ok, pozdrav...
:sigh:

a japanci ih imaju za kucne ljubimce...

je l ima nesto sto je mesavina rakuna i fennec fox, a da je legalno?:)
By jabisex
Originally posted by dukkehjem

ok, pozdrav...
:sigh:

a japanci ih imaju za kucne ljubimce...

je l ima nesto sto je mesavina rakuna i fennec fox, a da je legalno? :)
Moze samo da se uvozi iz odgaivacnica (koje su retke, a u Evropi nepostoji ni jedna), a nasa drzava je trenutno suspendovala sve uvoze dok "neusaglase" zakone sa EU. Tako da trenutno jako se malo uvozi i to uglavnom reptili, insekti i ribe(akvarijumske) kao i aQ i teraristicko bilje i to sve samo vrste koje neugrozavaju domace vrste i koje se nebi (u slucaju bekstva ili bacanja) mogle razmnozavati kod nas.
By Kragi
čuj jabisex, vidiš ja znam bar jedan pet shop u beogradu gde mogu da nadjem sve ono što ti nudis, tako da mi to patetično povezivanje životinja sa lgbt populacijom nije baš pošteno. da se ne lažemo tvoj interes je na prvom mestu :D
za sve ostalo nemam više vremena, ne zato što sam ostao bez teksta nego zato što mi bude smešna pomisao da polemišem sa osobom koja ne + glagol piše zajedno. makar se radilo i o pravima životinja, moj lični interes je ipak na prvom mestu :shake:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!