Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Speculum Columbae
Da. Da i Da!
Obožavam.
Mnogo volim da prolazim kroz maslinjake.
Divno ulje!
Oduvek sam želeo da nosim takav venac.
Krf mi je zbog toga omiljeno mesto u Greciji!

Slika
By LeDeNa_
Nisam bila ali volim masline..

Sunce, lepe teme stavljas...Kiss...Ulje od masline je jako dobro..

:)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by LeDeNa_

Nisam bila ali volim masline..

Sunce, lepe teme stavljas...Kiss...Ulje od masline je jako dobro..

:)
:kiss: Koje ulje koristis? Meni je nekako Monini klasika.
By RuznaGlupaZla
Zelene masline sa paprikom :mljac:

Nisam bila u maslinjaku, ali Danteova fotografija je ostavila jako lijep utisak. Prosto čovjek poželi naći se istog momenta u takvom okruženju :)
Korisnikov avatar
By Burak
Imao sam velike probleme sa varenjem(preosjetljivost tankog crijeva. . .) i poslije raznih tableta sam uspio da izliječim maslinovim uljem...zato RESPECT!
Takođe mnogo volim kisele masline, salatu, u raznim jelima, a maslinovu grančicu volim kao simbol.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Moja mama ima preko trideset vrsta maslinovog ulja, sve zive proizvodjace. Lepo ih je poslagala, to je strasno.

Oboazavam masline. :hail:

Nikad nisam bila u maslinjaku, imam zelju. :D

Upravo sam se prezderala slanine, fete, paradajza i maslina. :piggy: :lol:
Korisnikov avatar
By erkondisn
stablo kao stablo je super,branje maslina je smor,ne volim bas ni plodove,ali ulje da i trosim ga podosta. rade starci vlastito za svoje potrebe pa znam da je cisto i provjereno.
Korisnikov avatar
By inga
Fantastična biljka i jako zahvalna. Može živeti po nekoliko stotina godina i ne traži nikakav poseban tretman.
I'm lovin' it :love:
Zelene masline, maslinovo ulje :love:

P.S. E ovo je tema, a ne Lavandula angustifolia :sudija:
By Speculum Columbae
Originally posted by inga

Fantastična biljka i jako zahvalna. Može živeti po nekoliko stotina godina i ne traži nikakav poseban tretman.

Ima ljudi koji zapravo vole lavandu. Možda si, slučajno primetila na onoj temi.
Korisnikov avatar
By inga
Samo neka je vole...
Ja se ne petljam sa zeljastim biljkama :P
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by erkondisn

stablo kao stablo je super,branje maslina je smor,ne volim bas ni plodove,ali ulje da i trosim ga podosta. rade starci vlastito za svoje potrebe pa znam da je cisto i provjereno.
Blago tebi. Ja se uvek zbunim koje je maslinovo ulje dobro za przenje, a koje za salate. U stvari, cesce koristim za salate, i kao preliv.
By XanaX
Ako već moram koristiti ulje pri prženju ili pečenju - onda je to sezamovo (hladn oprešano) ulj, a za npr. modl za kruh - nerafinirano suncokretovo ulje.

Sve ostalo je maslinovo, extra djevičansko, hladn oprešano. U salate naravo, zatim kao začin varivima; kuhaš bez ulja komb. povrća i tek kad malo ohladi dodaš začine i ulje. Za marinade sa shoyuem itd.

Tkođer volim i same plodove, crne su gorče i ponekad bolje pašu; miješam ih u sve skoro, npr., obavezno u razl. namaze (shiitake paste) "dips"(humus!!!) , salate itd...

Inače, u mueslije ili ovsenu kašu ( za doručak) dodam malo sezamovog i lanenog ulja (hladno prešano, nerafinirano).
By dukkehjem
ja banup da tudjeg kompa na brzinu samo....
tema je prelepa... uh, a i ono sto mi se na Krfu zaista i svidelo najvise jesu masline :love:
maslinovo ulje koristim, monini uglavnom...
mada sada ima i ono Miskovicevo (premia) koje je cini mi se bas povoljno, a nije loseg kvaliteta.
Maslinovo ulje je divno i za kozu (predobre maske na abzi gline mogu da se prave sa njime :) )
eto, moram sad da begam skroz, nadam se da ce mi komp biti popravljen u skorije vreme...
:up: za temu :kiss:
p.s. podsetilo me sve ovo i na jedan prelep post iz Ledenine (?) teme crtica :love:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Dante

Ti koji je zapravo vole mogu da pop... :giggle: :lol:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Sunce

Blago tebi. Ja se uvek zbunim koje je maslinovo ulje dobro za przenje, a koje za salate. U stvari, cesce koristim za salate, i kao preliv.
pa, cisto djevicansko nemoj tratiti kako bi przio na njemu, ja bi to koristio cisto za salate i za povrce na leso... to sigurno... ako zelis prziti na njemu (iako po meni, to je cisto bacanje ulja jer njegovim zagrijavanjem gubis sva bitna svojstva), radje napravi mjesavinu suncokretovog i maslinovog s vecim udjelom suncokretovog :)
By Speculum Columbae
Originally posted by Blond Brat
Originally posted by Dante

Ti koji je zapravo vole mogu da pop... :giggle: :lol:
Pobogu...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!