Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By perota
Originally posted by Mars

Ponekad odem ovde
http://www.mah-jongg.ch/

Šah samo uživo, inače je svojevremeno na kompjuteru to bila bolest zavisnosti, nisam imao meru.

Reversi nikako da provalim siguran sistem za pobedu.

Inače za brzo mentalno opuštanje između dva posla, dok slušam vesti, najviše mi prija sudoku
http://www.websudoku.com/?level=4

I da, ovo je bilo aktuelno nekad
http://igrajmo.se/
:) slazem se za sah, i mene je to hvatalo.

Reversi je lepa igrica, evo ti kratak vodic http://www.othello-club.de/strategy1.php?lang=en sa nekim osnovnim strategijama. Lepa igrica jer treba naci meru i ne biti halapljiv u pocetku!

Mahjong mi je bas interesantan, igram ponekad, ali vise sam za igre udvoje :) nego solo.
Korisnikov avatar
By Mars
Koliko sam do sada uspeo da provalim - pobednik je onaj ko se prvi dokopa ugaonih pozicija na tabli. Zato i ne obraćam pažnju kakav mi je skor u prvim fazama igre i ako mi uspe to sa ćoškovima onda i pobedim. Ali se i lako desi da me u tri ili četiri vezana poteza na koje ne mogu nikako da utičem - uništi.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
jeste nekada igrali igru "GO"?

ja nisam, ali koliko shvatam jako je teska... moras misliti milion koraka unapred i biti jako dobar strateg... nemam ja strpljenja za to... jeste nekad probali i kakvi su utisci? jel stvarno tako teska igra?

edit: ah, da nisam rekla sta volim da igram--sudoku i mahjong su mi omiljeni, mada sudoku vise volim da resavam na papiru nego na kompjuteru, a mahjong ne igram online nego imam igricu na hardu
Korisnikov avatar
By Rei
Yahoo scrabble, nedostaje mi, zajedno sa starim protivnikom :mag:
By perota

Koliko sam do sada uspeo da provalim - pobednik je onaj ko se prvi dokopa ugaonih pozicija na tabli. Zato i ne obraćam pažnju kakav mi je skor u prvim fazama igre i ako mi uspe to sa ćoškovima onda i pobedim. Ali se i lako desi da me u tri ili četiri vezana poteza na koje ne mogu nikako da utičem - uništi.
Tako nekako. Coskove kada uzmes, vise protivnik ne moze da ih obrne...
By perota
Originally posted by nsBeckie

ja nisam, ali koliko shvatam jako je teska... moras misliti milion koraka unapred i biti jako dobar strateg... nemam ja strpljenja za to... jeste nekad probali i kakvi su utisci? jel stvarno tako teska igra?

edit: ah, da nisam rekla sta volim da igram--sudoku i mahjong su mi omiljeni, mada sudoku vise volim da resavam na papiru nego na kompjuteru, a mahjong ne igram online nego imam igricu na hardu
Probao sam. To je misaona igra u rangu sa sahom. Vrlo ozbiljna, i s obzirom na jendostavnost pravila ne treba je izbegavati samo zato sto je dosta misaona. www.goss.rs savez kod nas, mislim da tamo imas i pravila i sve sto treba.
Korisnikov avatar
By Mars

Znam za igru, znam pravila (jako jednostavna)...video sam kako se igra ali sam nikad nisam.

Koliko je komplikovana može da ilustruje to da za recimo šah postoji hiljadu dobrih kompjuterskih programa a da za GO još uvek nisu uspeli da naprave. Dobar - u smislu da može da parira čoveku...
Korisnikov avatar
By Mars

sudoku i mahjong su mi omiljeni, mada sudoku vise volim da resavam na papiru nego na kompjuteru, a mahjong ne igram online nego imam igricu na hardu
A ja na kompjuteru, zato što u slobodna polja uvek upisujem po dva broja koja tu mogu da se nadju...a na papiru mi je to mnogo žvrljanja.

Jel mahjong ono uklanjanja dve po dve pločice sa table? Po nekim pravilima?
Korisnikov avatar
By nsBeckie

sudoku i mahjong su mi omiljeni, mada sudoku vise volim da resavam na papiru nego na kompjuteru, a mahjong ne igram online nego imam igricu na hardu
A ja na kompjuteru, zato što u slobodna polja uvek upisujem po dva broja koja tu mogu da se nadju...a na papiru mi je to mnogo žvrljanja.

Jel mahjong ono uklanjanja dve po dve pločice sa table? Po nekim pravilima?
a ja bas volim da zvrljam na papiru :D

da, mahjong je jako jednostavan-uklonis 2 iste plocice, ali mozes da uklonis samo one koje su makar sa jedne strane slobodne, tj. neomedjene drugim plocicama... naravno, moras da ih uklanjas po nekom sistemu kako ti se ne bi sve zatvorilo... ta igra se ranije igrala sa stapicima, a sad su to plocice koje mogu imati raznorazne stvari na sebi, ali ja najvise volim one sa kineskim znakovima i tako... :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam to par puta igrao...Mislim - igrao...Pokusam sam da uocim sta treba...onda kliknem na "solve" ili tako nesto...i tako vise puta :D

A to sa stapicima...jednom sam igrao...puno tih nekih stapica se razbaca...pa je onda cilj da se uklanjaju sa stola...po nekom pravilu (valjda sare na krajevima, tj. boje)...igraci naizmenicno igraju...i ne smeju da se dodirnu drugi...tako nesto...I valjda je pobednik onaj ko sakupi najvise tih parova.

U svakom slucaju isto tip igre...da poentiras ali i da zajeb. sledeće igrače... :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!