Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By StarChasingGirl
@krpche velika potraznja za tobom, treba sve postici :tamoamo: :D

publika je bila promenljiva... :)
u pochetku praznjikavo na mama-genu(zgodno preimenovah predavanje), pa na zashto? ko na ekskurziji(7 razred jedne shkole, morala sam da pitam), forenzika i sex+evolucija su privukli najveci broj posmatracha i tada je publika bila sharolika...
Postavljali su zanimljiva pitanja, dobili zanimljive odgovore. Posebno mi je simpatichan lik koji je pitao zashto svinje uzivaju u sexu, ili neshto slichno... Nisam zapamtila jer sam u glavi pokushavala da zamisli eksperiment u kome se otkrivaju tajne svinjskog orgazma :jankovicka:

Eee, da ne zaboravim, bilo je zanimljivih stvari za videti i na prezentacijama prekoputa: laseri, techni azot, fosili, neka fon-ovska fora sa zvucima iz dzungle(skakucesh po dugmicima :) ), dosta o genetici, mrachne komore gde chitate brajevu azbuku, zmije, leptiri, strizibube... :)

Mnogo zanimljivih stvari, pitko prezentovanih, neshto je ponovljeno od prethodnih sajmova nauke... Vredi videti, ali lepo se organizujte poshto ne dozvoljavaju vracanje u prethodni prostor ako ste iz njega izashli.. Dakle prvo predavanja, pa u obilazak shtandova ili obrnuto... :tamoamo: :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Mars
E, super je izgleda. Idite dok traje.
By biotherm
Bilo mi je fenomenalno, narocito sto sam vidio svoje kolege i koleginice kako prezentuju svoje postavke publici. I naravno, osecao sam se u svom elementu u blizini njihovih standova, zezali smo se i sl...

Stvarno vredi pogledati, super su postavke, da bilo je nesto i od prosle godine. U prizemlju su astronomi, matematicari, geolozi... na prvom biolozi, molekularci, psiholozi, agronomi... na drugom hemicari, a fizicari?!? i tu su negde bili :D (mislim na 2. spratu).

ORCA je imala prezentaciju alternativu koriscenja lab. zivotinja, da se koriste kompjuterski modeli i sl... Tu sam najveci kriticar, posto i sam koristim lab zivotinje, jer neke procese ne mozete svesti na binarni jezik, pa vrsiti simulacije.

Sve u svemu, lepo sam se osecao medju naucnicima, svojim kolegama i koleginicama. Neizbezno se osecate zadovoljno kada vidite da ipak ima ljudi koji se zanimaju za tajne nauke, a ne samo za politiku, traceve (Svet, Skandal) i meksicke sapunice... DA, medju publikom, vidim i Gorana iz grupe Van Gogh...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by StarChasingGirl
publika je bila promenljiva... :)
u pochetku praznjikavo na mama-genu(zgodno preimenovah predavanje), pa na zashto? ko na ekskurziji(7 razred jedne shkole, morala sam da pitam),
Sudeći po internetu, :serlok: izgleda da je u pitanju bila škola Vuk Karadžić (tj. jedna od njih, kojih u Beogradu ima npr. 4 sa istim imenom, a možda nije ni bila iz Beograda?)
Eee, da ne zaboravim, bilo je zanimljivih stvari za videti i na prezentacijama prekoputa: laseri, techni azot, fosili, neka fon-ovska fora sa zvucima iz dzungle(skakucesh po dugmicima :) ), dosta o genetici, mrachne komore gde chitate brajevu azbuku, zmije, leptiri, strizibube... :)
...tako da mi sad krivo što nemam đake, pa da povedem dopunsku nastavu
:maji: da se i oni malo obraduju gradivu prirodnih nauka
By biotherm
Da, jukie, tada imaju priliku da vide prirodne nauke na delu...

bile su neke asocijacije na monitoru kod hemicara... ja i koleginica resavali, a kad, ono, nasa profesorka sa decom, pa smo zajedno resavali :D
By Orion
Drug i drugarica me zvali da idem s njima ali zbog nekih obaveza nisam mogao. Baš mi krivo što nisam otišao. :sigh:
Korisnikov avatar
By tintily
ja bih da cujem komentare na predavanja od subote i danas ako je ko bio tamo
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!